27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Staň sa hviezdou v Bory Mall

08.09.2015 Autor: Laura , Foto: Bory Mall
Termín: 09.10.2015 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Bory Sep fb post 1200x900

V nákupnom centre budú k dispozícii štúdiá TV Joj a deti si budú môcť vyskúšať všetko z televízneho sveta:

S bohatým programom, najmä pre vaše deti začínajú v Bory Mall už 12.9. Televízni a divadelní maskéri všetkým pripravia nezabudnuteľný zážitok a to nie je všetko. Počas celého septembra môžete vyhrať ceny, ktoré vám nikde inde nedajú. V hre je 10 účastí na natáčaní programu TV Joj, 20 exkurzií do priestorov televízie či 30 darčekových predmetov.

Myslíte si, že práve vaše dieťa vie pekne spievať či hýbať sa? Talent treba rozvíjať, a tak každú septembrovú sobotu, až do 3.10 si budú môcť vaše ratolesti v Bory Mall vyskúšať to, čo ich baví najviac. Začína sa v sobotu 19.9.  so školou spevu a hudby, no a profesionálni tanečníci preberú štafetu hneď ďalšiu sobotu 26.9. Veľké finálne, aj so školou herectva na vás čaká už 3.10, kde sa za účasti najväčších hviezd TV Joj vylosujú aj výhercovia septembrovej súťaže.

V septembri budete mať k hviezdam naozaj blízko. Od 10.9. do 9.10 pre vás nákupné centrum Bory Mall pripravilo neopakovateľnú výstavu, aká tu ešte nebola a bude sa aj súťažiť o originálne ceny, ktoré inde nezískate. Skvelý program už od 12.9.!

Nakuknite do zákulisia televízie, privoňajte k televíznym štúdiám alebo buďte súčasťou natáčania. Na svoje si prídu veľké aj malé deti, ktoré si už v sobotu, 12.9. v našom nákupnom centre vyskúšajú, aké je to byť skutočným superhrdinom vďaka profesionálnym televíznym maskérom. 

Milujú vaše deti spev či tanec? Dajte im šancu predviesť sa a zistite, že máte doma televíznu hviezdu. V sobotu 19.9. vašich drobcov zdokonalíme v speve a 26.9. sa bude tancovať s inštruktormi!
Poznáte tanečné a akrobatické kúsky vašich detí? Pomôžte im vylepšiť ich talent, 26.9. od 14:00 do 18:00:
Všetci malí tanečníci zažijú pravú radosť z pohybu na Zumba workshope, kde sa budú môcť naplno realizovať, vyšantiť a pritom upevňovať svoje ja.
Po dávke radosti sa budú rodiť pravé hviezdy, ako z klipov MTV. Pripravený je totiž aj hip hopový workshop pod vedením profesionálnych tanečníkov Vandy a Paťa. Tí vám ukážu prvky diska, ale aj street dance.
Pri štýle „ulice“ budú môcť deti rozvíjať svoj talent aj pri atrakciách, ako žonglovanie alebo ázijské Poi. Cieľom je rozvoj koordinácie a sústredenia.
Z ulice sa vyberieme priamo na dosky, ktoré znamenajú svet a vy stretnete svoju hviezdu Adrianu Pešinovú z obľúbeného detského seriálu Paci Pac. S ňou sa naučíme prvky javiskového pohybu, reči tela a neverbálnej komunikácie.

K televízii patria aj obľúbené seriály. Rodičia, dôkladne poznáte herecké výkony vášho dieťaťa? Zužitkujte tento talent už 3.10. na škole herectva. V túto hviezdnu sobotu v Bory Mall stretnete aj obľúbené tváre TV Joj a spoločne vyžrebujú šťastných výhercov.

3.10.2015 – Staň sa hviezdou! – finále
Počas celého septembra ste mali v Bory Mall možnosť nazrieť do televíznej kuchyne. Ani túto sobotu, 3.10. tomu nebude inak. Pripraviť sa tak môžete na skvelý program plný zážitkov či stretnutí s ľuďmi,
ktorých denne sledujete na televíznej obrazovke TV Joj.
Bohatý program začína už o 14:00 a sprevádzať ním bude moderátor Juraj Hajdin. Mirka Jarošová známa z počasia ukáže ako funguje príprava predpovede. Deti si tak budú môcť vyskúšať vysielanie predpovede pred kamerami.
Poplulárni moderátori a redaktorky Topstaru od 15:00 do 16:00 predvedú a naučia vaše ratolesti, ako sa robí rozhovor s hviezdou na červenom koberci a to nie je všetko!
Ste zvedaví, ako by to išlo vašim drobcom pri moderovaní správ? V tom prípade si príďte vyskúšať aj čítanie z čítačky na kameru. Redaktor Pali Michalka s deťmi od 15:00 do 16:00 vyspovedá aj návštevníkov nákupného centra.
Ak ste fanúšikmi televíznych seriálov či talentových šou, určite vás poteší aj stretnutie s  talentovanou
herečkou Andy Karnasovou od 14:00 do 15:00 v dabingovom štúdiu. Do nového outfitu sa budú môcť obliecť tí odvážlivci, ktorí si od stylistu Mariana Hornyáka vezmú zadanie na nakupovanie. Od 16:00 do 17:00 si tak budete môcť vyskúšať aj účinkovanie v mini Nákupných maniačkach.
Od 17:00 do 18:00 bude pripravená herecká škola s inštruktormi, ako Nikol Benedikovičová či Maruška Čubová.  Atmosféru Divokých koní vám sprostredkujú aj najmladší herci z úspešného seriálu Kika Fačkovcová, Chris Paulíny a Jano Keselý.
Nezabudnite, že od 18:00 žrebujeme aj výhercov skvelých cien! Súťaží sa o 10x účasť na natáčaní programov TV Joj, 20x exkurziu v obľúbenej televízii či 30 darčekových predmetov.

1
Počas celého trvania výstavy v Bory Mall čakajú na najmenších atrakcie ako Stars show, kde deti zažiaria na skutočnom pódiu či takzvaný Recording, kde si vyskúšajú dabovanie. Vo Svete filmu vás prevedieme filmovou históriou a Filmové štúdio odhalí tajné efekty. Nezabudnite odísť s fotkou spred fotosteny a nakuknite aj do zákulisia hviezd.
Buďte súčasťou nakrúcania! Máte rádi detskú televíziu Rik? Od 20.9. do 23.9. môže byť aj vaše dieťa súčasťou nakrúcania relácie. Renomovaný kúzelník Peter Šesták poodhalí všetky svoje tajomstvá a kúzla.

 

 

Napíšte komentár