26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Kopaničiarska desiatka

02.09.2015 Autor: Externý prispievateľ, Foto: myjava.sk
Termín: 05.09.2015 Mesto:Myjava Zdroj:stránka organizátora

Atletický oddiel TJ Spartak Myjava a mesto Myjava vás srdečne pozývajú na 6. ročník bežeckých pretekov Kopaničiarska desiatka. Tie sú naplánované na sobotu 5. septembra 2015.
Samotné športové podujatie sa bude skladať z dvoch pretekov:
Najskôr budú bežať deti v kategóriách I. stupeň - žiaci, I. stupeň - žiačky, II. stupeň - žiaci a II. stupeň - žiačky. Ich trate v uzavretom centre Myjavy budú merať 300 a 600 m. Mladí atléti budú štartovať o 10.00 h, prezentácia pretekárov sa začne o 9.00 h na námestí pred Mestským úradom v Myjave. Štartovací poplatok sa neplatí a deti sa môžu na preteky prihlásiť buď do 4. septembra prostredníctvom návratky alebo priamo na námestí v deň pretekov.
Hlavné preteky začnú o 13.00 h a štartovať sa bude v štyroch mužských, troch ženských a dvoch BUĎ FIT kategóriách. Aj v tomto prípade, podobne ako pri deťoch, budú pripravené nové trasy s dĺžkami 3,3 km, 6 km a 10 km.
Štartovné je 4,- € a záujemcovia sa môžu registrovať v deň pretekoch od 11.30 do 12.45 h na námestí pred Mestským úradom v Myjave.

Akcia má aj dobročinný význam na podporu občianskeho združenia Deťom z lásky – adresná pomoc onkologicky chorým deťom. Občianske združenie bude mať počas celých pretekov na námestí svoj stánok s tovarom, ktorého kúpou môžete toto združenie a choré deti podporiť. Kopaničiarsku desiatku v dopoludňajších hodinách prídu podporiť aj exkluzívni hostia. Superstáristka Natália Hatalová, Presento a Marsell, ktorí toto podujatie spestria svojim vystúpením. Nebude chýbať ani pretekár z Rallye Dakar Ivan Jakeš, ktorý je tomuto podujatiu už po niekoľkýkrát  priaznivo naklonený.

kopaniciarska desiatka 2015

 

Napíšte komentár