26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Poď von s Maminkou!

18.08.2015 Autor: Claudinka, Foto: versamedia.sk
Termín: 06.09.2015 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

pod von 2015 banner 300x300Vydavateľstvo Versa Media opäť prichádza s obľúbenou akciou plnou pohybu a cvičenia, POĎ VON, ktorá sa bude konať v sobotu a nedeľu, 5.-6. septembra (11-19hod) na námestí v obchodnom centre EUROVEA. Počas týchto dvoch dní si prídu na svoje všetci, ktorí sa radi hýbu a chcú urobiť niečo pre svoje zdravie.

Čaká na vás bohatý program v podobe tanečných vystúpení školy Elledanse a skupiny Moving Souls, cvičenie pre deti s The Little Gym, detská zumba a flowin so Sunflowestudio, bojové umenia Aikido a Capoeria v podaní združenia Academia Universum, novodobý cirkus pod taktovkou Cirkus-kus, športové aktivity s Retro sport & wellness, fotenie s postavičkami Tv Minimax a o hudbu sa postará hudobná škola La Musica a hiphopová skupina Správny Ťah.

Okrem skvelých zážitkov si budete môcť na pamiatku odniesť aj fotografie na fotopásiku z Funny boxu – fotobúdky plnej zábavy. Užijete si výhodné nákupy a poradenstvo z oblasti krásy a zdravia, tombolu o atraktívne ceny a hry pre všetky vekové kategórie… V stánku vydavateľstva Versa Media dostanete aktuálne aj staršie čísla našich časopisov – Maminka, Šikovníček, Moje zdravie, Diéta, F.O.O.D., Formen a Moja psychológia.

Okrem tanečných vystúpení, súťaží a bohatého zábavného programu na vás čakajú aj darčeky a užitočné informácie v stánkoch partnerov nášho vydavateľstva.

pod von 2015 banner 300x600

Napíšte komentár