15. 06. 2024 Vít

Čárymáryfuk v rozprávkovej dedinke Habakuky

20.07.2015 Autor: Claudinka, Foto: Habakuky
Termín: 25.07.2015 Mesto:Donovaly Zdroj:stránka organizátora

HABAKUKY - Dobšinského rozprávkový svet aj tento rok pripravuje pre svojich návštevníkov podujatie plné čar a kúziel. Kúzelnícka paráda prebehne pod vedením odborníkov na slovo vzatých, profesionálov zo Slovenskej asociácie kúzelníkov. Podujatie s názvom Čárymáryfuk je štvrtým v poradí z pripravovaných víkendových podujatí v rámci „Kalendária 2015".

Rozprávkový svet HABAKUKY nachádzajúci sa na Donovaloch usporiada pre návštevníkov dňa
25.7. 2015 podujatie s názvom Čárymáryfuk. Je pripravené pre všetkých malých aj veľkých, ktorí majú radi zaklínadlá, kúzla, triky a čary. V pripravovanom programe sa Vám predstavia a svoje kúzla predvedú profesionáli zo Slovenskej asociácie kúzelníkov: Jaroslav Seman, Lukáš Pék, Ivan Lučanič a Peter Šesták. Na ich vystúpenia sa môžete tešiť v priebehu celého dňa. Ak sa v areáli nájdu šikovné deti, ktoré našich kúzelníkov a rozprávkové bytosti naučia nejaký trik neminie ich sladké prekvapenie.

Pre všetkých návštevníkov je pripravený i celodenný program, ktorý je okrem predstavení kuzelníkov vyplnený i divadelnými predstaveniami na motívy P.E. Dobšinského, ukážkami remeselných činností a ďalšími zábavnými súťažami pre deti i dospelých. Medzi doplnkové aktivity patrí návšteva domčeka „Negrambľoš" (tvorivé dielne), oddychovej zóny s preliezačkami, hojdačkami a s mini zoo.

Otváracie hodiny areálu dňa 25.7.2015 – 10:00 – 18:00 hod.
Pripraviť si môžete aj vlastné triky.

carymaryWEB

 

Napíšte komentár