26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Letná zóna bez peňazí

01.07.2015 Autor: Zuzka, Foto: Zona bez penazi
Termín: 04.07.2015 Mesto:Trnava Zdroj:stránka organizátora

zonaPríďte urobiť radosť sebe i druhým na letnú Zónu bez peňazí, ktorá sa tento raz uskutoční 4.júla 2015 v priestoroch bývalého kníhkupectva pod stĺpami na Hlavnej 8 (pešia zóna). 

Prineste k nám pekné a zachovalé knihy, hudbu, šperky, hračky, hry, suveníry, čisté a zachovalé letné oblečenie (maximálne 7 kusov), šálky, poháre a iné vecičky do kuchyne, školské či kancelárske potreby. 

Myslite na to, aby veci, ktoré prinesiete na zónu, mali svoju hodnotu a urobili radosť aj druhým. Vítané sú aj trvanlivé potraviny ako cestoviny, múka, strukoviny, cukor či konzervy, ktoré sú v záruke. Tie poputujú ľuďom v núdzi, o ktoré sa v meste starajú charitatívne organizácie v meste. Veci, ktoré na zóne zvýšia, budú tiež smerovať ľuďom a deťom v núdzi a organizáciám ako Kocúrkovo, Trnavská arcidiecézna charita, Červený kríž a rodinám v núdzi. 

Na zónu môžete priniesť aj svoje dobroty - domáce koláče, pečivo, nátierky, ovocie či zeleninu a podeľte sa s ostatnými na susedskom pikniku.

Čaká na vás aj:
- tvorivé dielne pre deti
- susedský piknik

PROSÍME VÁS
Cieľom zóny nie je vytvoriť zberné miesto po starých veciach po sebe či príbuzných, ktoré vám je ľúto vyhodiť. Od každého vezmeme maximálne 7 kusov zachovalého letného oblečenia, ktoré je čisté, nemá viac ako 5 rokov a je stále nositeľné. Za pochopenie vám ďakujeme.

Tešíme sa na vás.

Napíšte komentár