28. 04. 2024 Jarmila 20°C Polooblačno

Vilabela

Autor: Claudinka, Foto: vilabela.sk
Adresa:Banská Belá č. 188, 966 15 Banská Belá Telefón:+421907 065 200 E-mail:info@vilabela.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

V malej dedinke Banská Belá, z ktorej čo by kameňom dohodil do vznešeného historického mesta Banská Štiavnica, na úpätí Štiavnických vrchov a pod dohľadom legendami opradeného vrchu Sitno, nachádza sa Vilabela. Ako už jej meno napovedá, je to krásne miesto, pokojné a malebné, plné prekvapení a tajomstiev, ktoré čajakú na to, že ich objavíte. Možno sa ukrývajú v jednej z izieb bývalého hospodárskeho statku, ktorému sme vdýchli nový život, možno v záhrade okolo, a možno ich objavíte priamo vo vlastných rukách v jednej z našich kreatívnych dielní. Je to totiž miesto pre deti a rodičov, žiakov a učiteľov…. a všetky tvorivé bytosti. A keď sa počas objavovania unavíte, môžete si oddýchnuť v saune, wellnese, pohrať sa so zvieratkami, ponúknuť sa niečim priamo z jednej z našich hriadok, či len jednoducho byť a vdychovať čaro tohto jedinečného miesta. 

Vilabela poskytuje zázemie pre rozličné workshopy, semináre, viacrodinné pobyty, rodinné podujatia, teambuildingy, firemné akcie, skupinové pobyty a pod. 

Pobyty pre rodiny

Či už jedna, alebo viaceré rodiny s deťmi – pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok….Naše útulné izby, dobrá kuchyňa, moderný wellness a najmä pokoj, ktorý je dnes vzácnosťou, sú ideálnou kombináciou pre oddychový víkend, ktorý môže navyše obohatiť vás i vaše deti o nové poznatky, skúsenosti či remeselné a tvorivé zručnosti.

Počas pobytu vo Vilabela môžete využiť asistenciu našej lektorky, ktorá vám rada pripraví tvorivé aktivity v našej dielni, či už keramickej či textilenj, ktoré môžete absolvovať spolu ako rodina, alebo ich prispôsobíme tak, aby sa aktivite venovali deti, zatiaľ čo rodičia môžu oddychovať, či spraviť si výlet do blízkej Banskej Štiavnice…Vyberte si z našich kreatívnych aktivít, môžete vytvoriť niečo spoločne ako rodina, alebo môžete ponechať tvorivosť na deti a vychutnať si zatiaľ pokojnú prechádzku, či návštevu Banskej Štiavnice.

Ubytovanie od piatku do nedele – 2 noci –  na 2 – 4 lôžkových izbách s vlastnou kúpeľňou, či už pre individuálne rodiny, alebo kolektívna rezervácia. K dispozícii sauna, vírivka,  strava – polpenzia.

Vo Vilabela vám pripravíme zdravé domáce jedlo, či už ste spokojní s bežným jedálničkom, alebo ste vegetarián, vegán, alebo celiatik. Akékoľvek svoje požiadavky na stravu s nami pokojne konzultujte.
Lyžiarske stredisko Skalka arena – vzdialenosť približne 30 minút,

Lyžiarske stredisko Ski Krahule – vzdialenosť približne 25 minút,
Salamandra Ski resort, Banská Štiavnica – vzdialenosť okolo 40 minút

Mapa: N 48° 28′ 46″ E 18° 56′ 42″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Adam 21.12.2022, 17:40

    Páčil sa mi miestny štýl zariadenia izieb. Jednoduchosť, no keď uvidite detaily, tak tie vás nadchnú. Strávili sme tam pár dní a keby bola možnosť idem tam zas.

  • Lujza 18.12.2022, 23:00

    Jednoduchý hotel s výnimočne snaživým personálom a mini farmičkou. ak ste radi v spojený s prírodou a nemáte veľké očakávania, ste na správnom mieste.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár