26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

RAW Food & Life fest 2015

07.04.2015 Autor: Maria Bodnarova, Foto: FB Raw Food & Life Fest
Termín: 19.09.2015 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Pozývame Vás na II. ročník najväčšieho festivalu živého jedla RAW FOOD&LIFE, zameraného primárne na zdravie vo všetkých jeho formách.


Pripravené sú pre vás dve akcie v tomto roku, v termínoch 23. máj a 19. september.
Čakajú na vás skvelí prednášatelia a hostia z oblasti raw food, bio a eko, zdravá strava, raw kulinária, raw a bio produkty, biopotraviny, superfoods,pestovatelia ovocia & zeleniny, súťaž amatérov v príprave RAW FOOD CAKE, TCM, Yoga, AcroYoga, športové aktivity a množstvo ďalších zaujímavých aktivít, atrakcií a hier pre deti i dospelých.

Raw Food Fest Central kopia

Priaznivci raw stravovania a zdravého životného štýlu, ale aj nezasvätení zvedavci si v máji a v septembri 2015 prídu opäť na svoje. Časopis Bio&Life s hlavným partnerom dm drogerie markt, CENTRAL – Nákupné srdce Bratislavy a ďalšími skvelými partnermi pripravili 2. ročník RAW FOOD & LIFE FESTU, ktorý sa koná v sobotu 23. mája 2015 na čerstvom vzduchu a na živom trávniku v  CENTRAL PARKU.

Festival bude plný raw kulinárskych dobrôt, odborných prednášok a workshopov, súťaží, športových aktivít a taktiež prednášok TOP profesionálov zo Slovenska aj zo zahraničia.
Programom bude sprevádzať moderátorka Andy Pavlík Timková, ktorá má zároveň pripravenú prednášku „Ako sa v zdraví dožiť 120 rokov života!“.
Andrej Maťko hostí zoznámi s najväčšími mýtmi o vitariánstve a naučí, ako správne skombinovať vitariánsku a varenú stravu.
O tom aký je „Radostný a veselý život na RAW FOOD“ porozpráva Jitka Adamová.
Návštevníci sa môžu tešiť aj na ďalšie zaujímavé prednášky o superpotravinách s Mgr. Luciou
Aujeskou a s Petrom Planietom.
Mgr. Július Masarovič naučí ako budovať kontakt s podvedomím v Taojoge.
Pripravená je aj kuchárska show s dm-kou a špičkoví kuchári z Qualia restaurant & garden predvedú svoje umenie v raw „varení“.

Pripravovať sa budú aj živé zdravé smoothies, zoznámite sa s nepreberným množstvom superfoods, raw&bio produktov a v predajných stánkoch svoje dobroty ponúknu nielen lokálni pestovatelia ovocia a zeleniny, ale aj dodávatelia exotických plodín. A keďže ku zdravému životu patrí nielen zdravé jedlo, ale aj pohyb, návštevníci budú mať možnosť vyskúšať si rôzne druhy cvičení, ako je napríklad Joga, Taichi, alebo Taojoga, a to priamo s majstrami.

O skvelé ceny a prestížne RAW ocenenie sa bude súťažiť v 2. ročníku súťaže amatérov v RAW FOOD CAKE, výhercu vyberie „erawdovaná porota“.

Raw Food Fest Central program kopia

 

 

 

Napíšte komentár