26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Máša a Medveď na ľade

23.02.2015 , Foto: ZŠ O. Nepelu
Termín: 11.10.2015 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

7Celosvetový fenomén medzi detskými animovanými rozprávkami MÁŠA A MEDVEĎ prichádza na české a slovenské zimné štadióny v jedinečnej forme ľadovej šou.

Originálny príbeh, skvelé krasokorčuliarske výkony, farebné kostýmy, vtipné dialógy a 3D projekcie, ktoré vás nechajú v nemom úžase. To všetko a ešte viac vám prináša producent ľadovej šou spoločnosť Comunique s.r.o. spolu so skúseným česko-slovenským autorským tímom pod vedením režisérky Valerie Schulczovej.
Hudbu „ušil“ na mieru pre šou famózny Ondřej Soukup, známy tiež ako porotca Česko Slovenskej Superstar. České texty piesní napísala jeho kolegyňa z poroty Gabriela Osvaldová a slovenské texty vzišli z pera Romana Olekšáka.
Vďaka spolupráci s tými najlepšími umelcami, medzi ktorými nechýba ani tanečný choreograf Laco Cmorej, scénograf Juraj Kuchárek alebo kostymérka Lucia Šedivá sa môžete pripraviť na unikátny umelecký zážitok pre celú rodinu.
Slovenské dialógy jedného z hlavných protagonistov, medveďa Míšu, nahovorí známy herec Ivo Gogál, ktorého diváci dobre poznajú z televízie, kde sa venuje najmä dabingu.  Hlas medvedice, ktorej bude medveď počas šou dvoriť,  zase nahovorí Lucia Vráblicová, herečka s bohatými skúsenosťami s dabingom (nielen) rozprávok. Obaja herci taktiež naspievajú pesničky svojich postáv.
6
KEDY:

  • 10.10.2015 (sobota) o 13:30 a 17:00hod
  • 11.10. 2015 (nedeľa) o 13:30 a 17:00hod.

KDE: SLOVNAFT Arena - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava

Predaj lístkov TU.

Máša a medveď na ľade je vôbec prvou ľadovou šou v slovenskej produkcii a predstavuje moderné stvárnenie príbehu o roztomilej nezbednej Máši a jej ochrancovi medveďovi Míšovi, ktorí sú hlavnými hrdinami celosvetovo populárnej ruskej animovanej rozprávky Máša a medveď. Ide o rodinné predstavenie pre malých aj veľkých.

 

Napíšte komentár