26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Veľký festival maskotov v ZOO Bratislava

03.04.2014 Autor: Simona, Foto: ZOO Bratislava
Termín: 04.05.2014 Mesto:Bratislava-Mlynská Dolina Zdroj:stránka organizátora

V nedeľu 4. mája 2014 sa uskutoční prvý ročník jedinečného podujatia pod názvom Veľký festival maskotov.

Do bratislavskej ZOO zavíta vyše päťdesiat postavičiek, medzi ktorými budú napríklad postavičky z rozprávok, rôzne zvieratká, či maskoti rôznych firiem, spoločností a športových klubov. Nebude chýbať ani Hugo, maskot Hodiny deťom a mnoho iných. Deti sa s nimi budú môcť odfotiť a v rámci programu aj zabaviť a zatancovať. Môžu sa tiež zapojiť do Pochodu maskotov.

Súčasťou podujatia, ktoré sa začne o 14. 30 hod., bude pódiový program, v ktorom sa predstaví Ujo Ľubo s rozprávočkou, tanečné súbory, detské divadielko, nebudú chýbať hudobné vystúpenia či čítanie rozprávok známymi osobnosťami. Na deti čaká aj mini diskotéka, vystúpenie Mira Jaroša a ďalší zaujímavý program. Nebudú chýbať ani sprievodné aktivity ako tvorivé dielne, nafukovadlá, maľovanie na tvár, zaujímavé prezentácie partnerov a ďalšie atrakcie. Veľkou atrakciou podujatia bude krst žirafieho samčeka Melmana, ktorý sa v bratislavskej ZOO narodil 18. januára 2014.

PREDPREDAJ VSTUPENIEK - FESTIVAL MASKOTOV

Milí návštevníci, ak sa chystáte navštíviť našu ZOO 4. mája 2014 a zúčastniť sa Festivalu maskotov, môžete využiť príležitosť zakúpiť si vstupenky v predpredaji, v pokladni ZOO. Pre tých z vás, ktorí tak učinia, bude 4. mája vyčlenený zvlášť vstup do areálu, takže sa vyhnete radám pri pokladni, ktoré pri masových akciách vznikajú. Vstupenky sa predávajú od dnes v pokladni ZOO, vstupenka je platná len na toto podujatie, teda len 4. mája. Cena vstupného je podľa aktuálneho cenníka. V predpredaji sú tieto varianty vstupeniek: dospelý lístok, zľavnený lístok (deti, študenti, dôchodcovia, ZŤP-dospelí), rodinná vstupenka a vstupenky na BMK (dospelý, zľavnený, rodinná vstupenka). Vstupenky sa budú predávať v pokladni ZOO do 3. mája 2014.

Vaša ZOO

Vstupné (Zoo + Dinopark)

  1. Dospelí 4,50 €
  2. Deti  3 €
    (deti od 3 do 15 rokov, dôchodcovia, študenti od 16 do 26 rokov po preukázaní sa študentským preukazom, ZŤP - dospelí, pedagogický dozor s detským táborom - na 10 detí 1 dospelý)
  3. Vstup zadarmo: deti do 3 rokov, ZŤP - deti, ZŤP-S (dieťa s doprovodom, dospelý s doprovodom), pedagogický dozor so školskými skupinami (na 10 detí jeden pedagóg zadarmo).

V letnej sezóne tiež:

  • rodinná vstupenka (2 dospelí a 2 deti) - 13,50 €
  • pernamentka - dospelí (prenosná - 10 návštev na 1 osobu) - 35 €
  • pernamentka - detská (prenosná - 10 návštev pre 1 dieťa) - 24 €

DopravaDo Zoo sa dá dostať autobusom č. 30, 31, 32, 37, 39 a 92. Autom - z ČR diaľnica D1 a D2, zo Žiliny a Trenčína diaľnica D61, z Nitry cesta č. 51 a diaľnica D61, z Komárna cesta č. 63. Smer Mlynská dolina, odbočka k STV. Ako sa tam dostať?

Viac info o ZOO Bratislava

 

Napíšte komentár