29. 05. 2024 Vilma

Náš výber filmov a seriálov na marec

Autor: MS

Počas karatény si viacerí z nás priplatili za filmové služby ako HBO či Netflix. Aj u nás v redakcii sme tomuto trendu prepadli a preto vám prinášame naše tipy na filmy, či seriály, ktoré u nás mali v tomto mesiaci úspech a stoja za pozretie. Tu je náš výber:


YES DAY

Netflix - film

AAAABeADO3UrzjekmrRb21NgrAgOyjyWrT 13VAhCW8wei0ZC4y KmUyfxMBpqwwrWQznndnLhxvTRAo0znt2pUOEQBL3gB

Zdroj: netflix.com

Mama a otec sa rozhodnú, že namiesto obvyklého „nie“ budú jeden celý deň deťom na všetko hovoriť "áno“ aj na tie nejdivokejšie nápady – smršť bláznivej zábavy na seba nenechá dlho čakať.

Jennifer Garner v novej rodinnej komédii, ktorá možno viacerých rodičov inšpiruje - alebo možno nie - že doprajú svojim deťom deň, kedy im na všetko povedia ÁNO :)


I care a lot - Ako v bavlnke

Netflix, film

ie 65331

Zdroj: netflix.com

Súdom menovaná zákonná zástupkyňa pre seniorov podvádza svojich klientov a zneužíva ich vek aj majetok vo svoj prospech. Namiesto toho, aby sa o ne príkladne starala, získavá nad nimi absolutnú moc. Jej nejnovšia obeť má ale v rukáve nečakané eso.

Film, ktorý vám stiahne žalúdok a zamyslíte sa nad tým, akí môžu byť seniori bezbranní voči ľuďom ako aj systému, ktorý by ich mal chrániť.


I feel Pretty - Som sexy

Netflix, film

Recenzia Som sexi big 1140x570

Zdroj: bontonfilm.sk

V komédii „SOM SEXY“ hrá Amy Schumer úplne obyčajnú ženu „krv a mlieko“, ktorá po údere do hlavy začne samu seba vidieť a vnímať ako super kočku. A tiež sa podľa toho začne správať, čo jej obráti život hore nohami.

Staršia komédia z roku 2018. či ste ju už videli alebo nie, spríjemní vám deň, aj keď si to pozriete druhýkrát. 


Umbrella academy

Netflix, Seriál

netflix

Zdroj: netflix.com

Odlúčení súrodenci s výnimočnými schopnosťami sa opäť zblížia po smrti svojho otca a odhalia šokujúce rodinné tajomstvá ako aj nebezpečie pre celé ľudstvo.

Seriál vhodný aj pre staršie deti, ktoré majú rady fantasy, nadprirodzené sily a príbehy o záchrane sveta.


New Amsterdam

Netflix - seriál

32595172 153147388871509 8181862112755187712 o

Zdroj: Facebook / New Amsterdam

Do nemocnie New Amsterdam nastupuje nový riaditeľ, ktorý mení od základov pravidlá fungovania nemocnice a na prvé miesto dáva potreby pacientov. Sám však čelí veľkej výzve v osobnom živote.

Seriál, ktorý strhne určite každého fanúšika seriálov z nemocničného prostredia.


V sieti 

HBO, dokument

d4Yp.v sieti png

Zdroj: rtvs.sk

Dokument roka 2020 o sexuálnom obťažovaní detí na internete. V sieti nie je obyčajný dokument o sexuálnom obťažovaní neplnoletých, film usvedčuje sexuálnych predátorov v reálnom čase a bez prikrášlenia.

Ak vám tento dokument ušiel, určite si ho nenechajte ujsť. Zostanete zhrození a znechutení z toho, koľko zvrhlosti číha na deti vo svete internetu a sociálnych medií.


The Handmaid`s Tale - Príbeh služobníčky

HBO, seriál, 

800 800

Zdroj: hbo.sk

Seriál je založený na rovnomennej knižnej predlohe od Margaret Atwoodovej z roku 1985. Príbeh sa odohráva v antiutopickej budúcnosti po skončení druhej americkej občianskej vojny, kde totalitná spoločnosť robí z plodných žien "služobníčky". Seriál sleduje ženu, ktorá je nútená žiť ako konkubína v blízkej budúcnosti pod diktatúrou v totalitnom Gileáde, predtým známom ako USA, kde ženské práva prakticky neexistujú.

Seriál pokračuje 4. radou už od 29.4. na HBO! Preto ak ste ho ešte nevideli, máte čas si dopozerať prvé 3 série tohto výborného seriálu. 

Napíšte komentár