28. 05. 2024 Viliam 28°C Jasno

Hudba v parku 5

01.08.2016 Autor: lubkasungirl, Foto: FB
Termín: 14.08.2016 Mesto:Prešov Zdroj:stránka organizátora

04Swing Time For - tvoria muzikanti, ktorí sú známi aj z iných prešovských skupín: Mloci, Pešia zóna, The Shadoogies a dve speváčky.
V repertoári nájdete okrem slovenských piesní aj: české z obdobia a tvorby Werich-Voskovec-Ježek, najviac skladieb je z obdobia Divadla Semafor - Suchý - Šlitr, ale aj americké, francúzske a poľské piesne.

Prešovský dixieland - kapela hrajúca známe, menej známe a pre mnohých aj úplne neznáme skladby tradičného džezu. Hity z praveku jazzovej a populárnej hudby, ktoré boli na výslní hlavne v 20. a 30. rokoch minulého storočia, nepoznajú hranice kontinentov a úspešne odolávajú neúprosnému zubu času (čo sa dá smelo povedať aj o členoch kapely). Pri svojich projektoch spolupracuje aj so speváčkou Katrínou Koščovou.

Katarína Koščová - Svojim orginálnym a intímnym podaním autorskej hudby vytvára na svojich koncertoch nezabudnuteľnú atmosféru. Hráva a tvorí so svojou kapelou ale aj ako hosť s rôznymi zoskupeniami (Prešovský dixieland, NEŘEŽ, Gaišbergovci a i...). Venuje sa menšinovým žánrom, ako je šansón, jazz, folk, latino a podobne.

17:00 - Swing time for
18:30 - Prešovský dixieland a Katka Koščová

Vstup tak ako je už u nas dobrým zvykom je voľný .

Napíšte komentár