21. 09. 2024 Matúš

Deti milujú knihy... Tu sú 4 novinky, ktoré sa oplatia prečítať

Deti, ktorým rodičia čítajú, alebo si samé listujú v knižkách, dosahujú lepšie výsledky v škole a sú viac pripravené na každodenný život. Tvrdia to mnohé prieskumy.

Úspešná fantasy séria Tajomná dračia škola pokračuje!

Objavte s Henrym a jeho spolužiakmi čaro drakobalu a pomôžte im vypátrať záhadného tvora, ktorého ešte nikdy nevideli.

Hádanky, tajničky a hry pre malých školákov. Nová séria Šikuľkovia

Šikuľkovia je koncepcia troch pracovných zošitov, ktorá postupuje od hlások a písmen, cez slabiky a slová, až po vety a neskôr aj prácu s textom. Pracovné zošity na seba nadväzujú a úlohy v nich pokrývajú učivo prvého cyklu. Čiže deti si v nich precvičujú tie schopnosti, ktoré práve potrebujú v škole.

Tipy a rady rodičom predškolákov. Neuropsychológ Robert Krause a jeho Detský mozog

Je tu Detský mozog: Predškolák od skúseného neuropsychológa. Dr. Robert Krause opisuje 24 modelových situácií, ktoré rozpracoval teoreticky a následne ich pútavo, zrozumiteľne a ľudsky vysvetlil na konkrétnych príkladoch.

Naučte sa hovoriť so svojimi deťmi naozaj o všetkom

Kniha, ktorá vám pomôže rozprávať sa so svojimi deťmi o témach, ktorým ste sa dlho vyhýbali, necítili ste sa komfortne, boli ste pri nich v rozpakoch...


Mega súťaž so zábavným parkom Rabkoland v Poľsku - ukončená

Tešíte sa už na jarné a letné výlety? Tak to sa určite zapojte do našej súťaže so zábavným parkom v Poľsku - Rabkoland, kde len pár kilometrov za hranicami nájdete zábavu od výmyslu sveta!

Kubko žije zdravo a Kubko upratuje. Obľúbená detská séria pokračuje

Detská séria Učím sa s Kubkom je mimoriadne obľúbená a vyšlo v nej už 7 kníh ako Kubko u lekára, Kubko kuchárom alebo Kubko chce cikať alebo rozlúčka s plienkami. Sú to malé leporelá pre deti od 1 a pol roka teraz vyšli v sérii hneď dve knižky.

Tajomná dračia škola. Nová fantasy séria, ktorá vás nadchne!

Je tu nová séria Tajomná dračia škola od Emily Skye. Napínavá, zábavná a dobrodružná. Prvý diel úspešnej fantasy série pre deti, ktorej nechýba humor a napätie.

5 detských kníh: nový Harry Potter, Olívia, dráčik aj nezbedný Popík

Vedeli ste, že deti, ktorým rodičia prvých 5 rokov čítajú knižky každý deň majú oproti deťom bez čitateľských aktivít výhodu až 1,4 milióna počutých slov? Je to neuveriteľné číslo, ktoré im môže pomôcť pri ďalšom vývoji a spoznávaní sveta.

Čarovný les a mágia v tretej knihe série Dievča menom Willow

Vydajte sa na ďalšiu výpravu do čarovného lesa, objavte tajomný svet prírodných duchov a nepoznané krásy lesa.