24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Vo vzduchu visí láska alebo čo si pozrieť na Valentína na Netflixe?

Autor: MS

Túliť sa s milovanou osobou pod dekou, sviečky, pukance, pohár vína a romantický film. Čo viac si na Valentína priať? Chýba vám inšpirácia, aký film si dnes pustiť? Tu je náš výber.

One day (Jeden deň)

ONE DAY 301123 OneDay FirstLook

Zdroj: netflixe.com

Sledujeme osudy vtipnej intelektuálky Emmy a svetáka Dextera, počas 20 rokov ich života. Strávia spolu jednu noc, ale napriek tomu, že na druhý deň si ide každy vlastnou cestou, ich osudy zostanú navždy zviazané. 

Je to absolútne čerstvá novinka na Netflixe, ktorá Vás bude na 100% baviť a vtiahne Vás do deja! Je to vtipné, dojímavé, podmanivé. Ich pocity, emócie a podstata ich vzťahu sú krásne zachytené. Kapesníky nutné!

Hlavné herecké obsadenie: Leo Woodall, Ambika Mod


Love at First Sight (Láska na prvý pohľad)

AAAABVOMlU0Lri5pBSLtwJIaUFIk Q7S aLVc1Xl4Y8qhG2PZ6WPl0GKa p6Zu9sJFlqNsYkUhnml9hJFSWK30J5ArfkzV2M2oFCK3qo

Zdroj: Photo © Netflix

Počas letu z New Yorku do Londýna sa do seba Hadley a Oliver zamilujú, ale po pristání sa jeden druhému stratia v dave.  Aká je šanca, že sa znovu stretnú?  

Láska na prvý pohľad, je príjemná romantická oddychovka na Valetínsky večer ako stvorená.

Hlavné herecké obsadenie: 
Haley Lu Richardson, Ben Hardy


Marry me (Vezmi si ma)

MarryMe

Zdroj: Fotka © Universal Pictures

Hudobná superstar Kat Valdez sa chce vydať za svojho pódiového partnera Bastiana pred publikom. Keď sa však dozvie, že Bastian bol neverný pár sekúnd pred jej sľubom, rozhodne sa namiesto toho vydať za , cudzinca v dave.

Romanca dvoch rôznych ľuďí, ktorí hľadajú lásku vo svete, kde sú hodnoty založené na lajkoch a sledovateľoch. Je to moderný, milostný príbeh o celebritách, manželstve a sociálnych sieťach.

Hlavné erecké obsadenie: Jennifer Lopez, Owen Wilson


Lady Chatterley's Lover (Milenec lady

Chatterleyové) 

AAAABRcA26ATf6CoHqzs xQRVIn8LpIJhcgtGCcKYU99PnzVB3LL6WJ4IYUJfQYnYlxkV1eAVO64iyGmE6BVQLKJ3j7fsW3UZdroj: netflix.com

Nešťastne vydatá aristokratka Lady Chatterleyová si začne vášnivý románik  a hlboko sa zamiluje do hájnika na vidieckom statku svojho manžela. 

Jedná sa o romantickú drámu podľa knihy "Milenec lady Chatterleyovej", ktorá  bola vyše 30 rokov zakázaná. Silný ľúbostný príbeh, kde nechýba množstvo ľúbostných scén. (Podľa niektorých, je v ňom sexu priveľa, ale na Valentína sa to hodí, nie? :))

Hlavné herecké obsadenie:  Emma Corrin, Jack O'Connell, Matthew Duckett.


The Notebook (Zápisník jednej lásky)

AAAABbjyk RH3rmvm9hxUfnCXnUCDvJ6Rvtwco M y2Dw9ZrTktdnAPvJnflvp65 Ytawj2HzebbYvaC7I3kIhW3hPoU7M PVl 4HFl0

Zdroj: netflix.com

Starší muž predčíta zo svojho zápisníka pacientke v sanatóriu príbeh o jedinej žene svojho života. Žena, ktorej predčíta má duševné ochorenie, a tak si nič nepamätá. Vždy na konci dňa sa dozvie, že to ona je jeho láska a že muž číta príbeh o nich dvoch.

Tento srdcervúci film patrí medzi najromantickejší príbeh všetkých čias a určite vás chytí za srdce. Odporúčame pozerať s papierovými vreckovkami :).

Hlavné herecké obsadenie: Ryan Gosling, Rachel McAdams


The Curious Case of Benjamin Button (Podivný príbeh Benjamina Buttona)

benjamin button5

Zdroj: netflix.com

Zvláštnosť prípadu Benjamina Buttona spočíva v tom, že jeho život sa odvíja opačným smerom. Narodil sa ako starec, ktorý postupne mladne. Ako päťdesiatročný sa zamiluje do tridsaťročnej ženy, takže mladnutie mu spočiatku vyhovuje, ale neskôr sa to ukáže ako zásadná prekážka.

Je to citlivá romantická dráma, ktorá poukazuje na to, že čas a žvot plynie a raz sa musí skončiť, nech už ide akýmkoľvek smerom. Film získal rekordných 13 nominácii na Oscara a troch získall.

Hlavné herecké obsadenie: Brad PittCate Blanchett


Bridgerton (Bridgertonovci)

bridgerton22 scaled 1

Zdroj: netflixe.com

Seriálový hit na Netflixe je zo sveta londýnskej smotánky na začiatku 19. storočia. Osem súrodencov Bridgertonových hľadá lásku a štastie medzi londýnskou smotánkou.

Ak ste tento seriálový trhák ešte nevideli, neváhajte. Je plný milovania, šteklivých scén, klebiet a aristokratov, ktorý vás vtiahne do deja a vy si užijete kostýmy, atmosféru a prostredie londýnskej smotánky, nečakané zvraty a samozrejme lásku. 
Seriál má dve série a čo nebýva zvykom, druhá séria sa nám vidí lepšia ako tá prvá. 

Hlavné herecké obsadenie: Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page


Eat pray love (Jedz, modli sa a miluj) 

comer rezar amar cena do filme 696x464

Zdroj: Fotka © Columbia Pictures

Film zobrazuje život Liz Gilbertovej, autorky viacerých knižných bestsellerov, ktorá sa cíti nešťastná a rozhodne vyraziť na cestu okolo sveta, aby našla samu seba a spoznala pravú lásku.

Existuje množstvo spôsobov, ako si užívať život a nájsť vnútorný pokoj a rovnováhu.

Hlavné herecké obsadenie: Julia Roberts

Silver Linings Playbook (Terapia láskou)

22811383 65affb

Zdroj: netflix.com

Učiteľ dejepisu prešiel psychickou krízou, počas ktorej prišiel o všetko - stratil dom, prácu, manželku aj svoj doterajší život. Po pobyte v ústave pre duševne chorých sa  nasťahuje späť k svojim rodičom a pokúsi sa všetko napraviť. Veci sú zamotávajú, keď Pat stretne Tiffany, záhadné dievča s vlastnými problémami.

Excelentný film, ktorý sa pýši 4 nomináciami na Zlaté Glóbusy a dokonca 8 nomináciami na Oscarov vrátane nominácie za najlepší film, réžiu, scenár aj herecký výkon. 

Hlavné herecké obsadenie: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert de Niro


Purple Hearts (Zraniteľné srdcia) 

AAAAQX8EGrV6HXINU3SqYzwmHxjfg02BRcJ976zDe MG8wuH0w fk5fW76WKgE hg8K 1Erg VZwazrDkulR1A4Klrsm8BdZ89fwXRJvJPKIQ6nXgZcf9UDqbRsxTagKUTLOCD 5x h8bISWyA4UbdSVilWmX2U

Zdroj: netflix.com

Cassie a Luka spojí náhodné stretnutie, no nemôžu byť rozdielnejší. Napriek protichodným pohľadom na svet majú jednu vec spoločnú a to, že obaja potrebujú súrne peniaze. Tak sa krásná, nádejná speváčka a americky vojak zosobášia, kvôli finančným výhodám. Hoci je manželstvo dočasné, ich skutočné city k sebe sa odhalia, keď nečakaná tragédia pošle Luka domov skôr, ako sa očakávalo.

Krásna a na Netflixe veľmi úspešná romanca.

Hlavné herecké obsadenie: Sofia Carson, Nicholas Galitzine


Your Place or Mine (U teba alebo u mňa?)

article main zbrb79xqtlas1kh7

Zdroj: netflix.com 

Najlepší priatelia a totálne protiklady Debbie a Peter si vymenia na týždeň domov a nahliadnu jeden druhému do života, kde sa snažia tomu druhému pomôcť niečo v ich živote zmeniť.
Zároveň zisťujú, že sa milujú.

Je to tá klasická americká romantická oddychovka so skvelými hercami, ktorí však v tomto titule žiaľ, veľmi nezažiarili . Ak máte chuť na niečo ľahké,  milé a miestami vtipné, tak tento film je to pravé na Valentínsky večer. 

Hlavné herecké obsadenie: Ashton Kutcher, Reese Witherspoon


Napíšte komentár