18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Ako zabezpečiť, aby boli naše deti vonku dobre vidieť aj počas zimných mesiacov?

Autor: MS, Foto: store.kellysbike.com, PR správa
nahlad

Zdroj: store.kellysbike.com

Všetci vieme, že so zimným obdobím prichádzajú kratšie dni a skoré stmievanie. To však neznamená, že musíte sedieť doma a nemôžete ísť von na výlet, do prírody, na bicykel, odrážadlo alebo len tak na prechádzku. Dôležité je ale upriamiť pozornosť na vhodné doplnky, vďaka ktorým budú vaše ratolesti dobre viditeľné aj za tmy, čo im neraz dokáže doslova zachrániť život.

Reflexné prvky a vesty

Najjednoduchší spôsob, ako zabezpečiť lepšiu viditeľnosť našich ratolestí, sú reflexné vesty a rôzne reflexné prvky ako sú pásky, spony alebo popruhy. Sú jednoduché na použitie, ľahko sa udržiavajú a dlho vydržia.

product gallery accesories 6 product gallery accesories product gallery accesories 2

Svetlá a blikačky

Svetlá a blikačky majú výhodu v ešte väčšej viditeľnosti ako reflexné prvky. Dokážu svietiť alebo blikať vo viacerých módoch a farbách. Treba pri nich ale myslieť na to, aby boli nabité alebo mali funkčné batérie.

product gallery accesories 9 product gallery accesories 4 product gallery accesories 5

Prilby s reflexnými prvkami

Okrem ochrannej funkcie majú kvalitné prilby na sebe umiestnené aj reflexné prvky a tým zvyšujú viditeľnosť detí pri pohybe v tme. Vo väčšine prípadov sa dá na prilbu pripevniť aj blikačka alebo svetlo, čo zvyšuje bezpečnosť dieťaťa vďaka tomu, že takýto viditeľný prvok sa nachádza v najvyššom bode dieťaťa.

product gallery accesories 10 59652 product gallery accesories 7

Bicykle a odrážadlá vo výrazných farbách

Bicykle alebo odrážadlá v žiarivých farbách dokážu byť veľmi výrazné aj za sychravého počasia alebo navečer. Každé sa dá navyše vybaviť svetlami alebo blikačkami a v kombinácii s výraznou prilbou a reflexnými prvkami bude vaše dieťa vonku jednoznačne neprehliadnuteľné.

Snimka obrazovky 2022 10 21 131126 product gallery accesories 11 kiru

Vyhrajte pre svoje dieťa žiarivé odrážadlo, prilbu alebo svetielka od spoločnosti Kellys Bicycles!

2211031446 kellys kiru kite vianoceV spolupráci so značkou Kellys Bicycles sme pre vás pripravili VIANOČNÚ SÚŤAŽ o 3 odrážadlá výrazných farieb KELLYS KIRU, 3 prilby s reflexnými prvkami KLS ZIGZAG a 3 sady svetiel, výrazných fľašiek a zvončekov. S týmito vecami budú vaše deti vonku určite neprehliadnuteľné.
Stačí zaregistrovať svoj e-mail a ste v hre! 
LINK NA SÚŤAŽ

Napíšte komentár