26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Jarné prázdniny v Aqualande Moravia

21.02.2022 Autor: Simona
Termín: 06.03.2022 a ďalšie Mesto:Pasohlávky (CZ) Zdroj:stránka organizátora
1ef24842b74de60c2e95e1eed5fe19ba

Zdroj: aqualand-moravia.cz

U nás ste v teple stále, bez ohľadu na rozmary počasia! Užite si spolu s vašimi ratolesťami jarné prázdniny na našich 18 tobogánoch, ohrejte sa v 12 bazénoch a nezabudnite si dopriať čo najviac z našich 30 sáun a procedúr.

Vnútorná hala atrakcií je v celoročnej prevádzke a užívať si adrenalín tak môžete aj v nepriaznivom počasí. Určite vyskúšajte všetky naše atrakcie. Čo tak Supercrater, ktorý vás roztočí pozdĺž steny krátera?

Náš tip: vyhrajte vstupenky do Aqualandu v našej jarnej súťaži!

ROMULUS A REMUS
Romulus a Remus sú geotermálne bazény s teplotou vody 37 ° C, a nájdete ich vo vonkajšej časti areálu. Relaxovať tu môžete v priebehu celého roka. Voda pochádza zo špeciálne upraveného geotermálneho vrtu z hĺbky 1,3 km. Vďaka obsahu minerálov má pobyt vo vode veľké množstvo liečebných účinkov, medzi ktoré patrí zlepšenie imunity, pozitívny vplyv na pohybové ústrojenstvo alebo liečba kožných problémov.

HAPPY DAYS
Využite špeciálne ceny a príďte k nám s priateľmi, s rodinou alebo s deťmi. Seniorské pondelky, wellness utorky, stredy a štvrtky a samozrejme rodinné piatky. Relax a zábava je u nás skutočne pre všetkých. Obľúbené Happy Days s akčnými vstupenkami a programom s našimi animátormi a saunamastrami sa oplatí.

Napíšte komentár