26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Cyklopark Veľké Zálužie

Autor: Petula , Foto: ctvz.sk
Adresa:Vinohrady 647, 951 35 Veľké Zálužie Telefón:+421911 705 236 E-mail:info@ctvz.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Cyklopark sa nachádza v areáli Športového klubu vo Veľkom Záluží. Miesto je otvorené nonstop a úplne zadarmo. Večer do 21:00 hod. osvetlené.

Trialpark

Časť cykloparku určená pre cyklotrialistov obsahuje prekážky tvorené kameňmi, drevami, betónovými prefabrikátmi a pneumatikami. V našom trialparku nájdu možnosti na tréning amatéri ale aj profesionálny jazdci. Najčastejšie ho využívajú lokálny jazdci a jazdci z Nitrianskeho regiónu, ktorí jazdia cyklotrial. Najviac jazdcov tu však nájdete počas sútaží, ktoré sa tu organizujú.

Pumptrack
Prvý a stále jediný aslfatový pumptrack v Nitrianskom kraji! Pumptacková dráha o dĺžke 50 metrov, bola otvorená v máji v roku 2019. Táto dráha bude v budúcnosti doplnená o ďalších 100m jazdnej dráhy. Ešte bola pumptracková dráha vo Veľkom Záluži len čerstvo vyasfaltovaná a už sa po nej začalo jazdiť. Keďže u nás je vybudovaný povrch z asfaltu máme otvorené možnosti využitia.

Najčastejšie sa na pumptracku jadzí na bicykli avšak môže sa tu jazdiť aj na kolobežke, skateboarde, longboarde ale aj na korčuliach. Dráha je určená pre všetky vekové kategórie. Deti pumptrack milujú! Určite poznáte ten stav, kedy už neviete ako by ste zabavili vaše deti. Ukážte im video alebo s nimi vyskúšajte jazdu na pumptracku. Pumptrack je veľmi atraktívny pre deti a je návykový. Vezmite deťom čokoľvek čo má kolesá a skúšajte a uvidíte, že si pumptrack zamilujú.
Oddychová zóna a okolie

Výhodou nášho areálu je , že vedľa je vybudovaná oddychová zóna, kde si deti môžu oddýchnuť prípadne, že by bola dráha príliš obsadená. V tesnej blízkosti na nachádza aj detské ihrisko. Uzatvorený športový areál ešte ponúka futbalové ihrisko, multifunkčné ihrisko aj pódium.

Mapa: N 48° 18′ 11″ E 17° 56′ 15″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár