25. 04. 2024 Marek 10°C Dážď

Kam s deťmi na splavy na Slovensku a blízkom okolí

Autor: Danka, Foto: sdetmi.com, Sponzorovaný obsah
Adresa: - Telefón: - www:stránka organizátora
Hodnotenie:
splavy 03

Zdroj: sdetmi.com

Tiež vaše detičky milujú splavy a neviete kde ich na Slovensku na splav zobrať? Pripravili sme si pre vás pár našich tipov, kde popri splavu zažijete aj kopu zábavy a dobrodružstva.


RAFTING ADVENTURE, s.r.o.

PICT0110

Zdroj: raftingadventure.sk

Liptov ponúka ideálne podmienky pre rafting na Slovensku. Na svoje si prídu rodiny s malými deťmi, ale aj dobrodružné povahy a adrenalínový nadšenci. Splav rieky Váh – ponúkame mokré dobrodružstvo
na nezregulovanom úseku Váhu. Začínať budete kúsok od sútoku Bieleho a Čierneho Váhu pri obci Kráľová Lehota a splavovať budeme približne 11 km dlhý úsek až po Uhorskú Ves. Čaká Vás množstvo zákrut, niekoľko perejí a tajomné zákutia bežnému turistovi neprístupné.  Doporučujeme – pre rodiny s deťmi od 5 rokov. Rafting v Areáli vodného slalomu – miesto kde je o adrenalín a zábavu postarané. Budete prekonávať pereje ako skutočný profesionáli na trati kde trénujú naši olympíjsky víťazi E. Kaliská a M. Martikán.  Doporučujeme – pre rodiny s deťmi od 10 rokov. Pre tých ,ktorý neraftujú máme ďalšíe aktivity – paintball, lukostreľba, adventure golf, skákací hrad, ... 

Rafting na rieke Belá -splavná len na jar pri topení sa snehu v Tatrách. Vhodné len pre osoby nad 18 rokov. Rafting a splavy organizujeme od apríla do októbra. Raftujeme na 6- miestnych nafukovacích raftoch vždy v sprievode inštruktora. V cene kompletná výstroj – máme aj detské neoprény a topánočky.

VIAC INFO TU >>


VODNETURY.SK

fotka vodnetury

Zdroj: vodnetury.sk

Organizujeme pre Vás vodné túry v podobe poldenných, jednodenných a až dvojdenných výletov, Firemné akcie, Školské výlety, Rodinné výlety a iné vodácke podujatia. Splavy sa konajú v očarujúcom svete Dunajských ramien na Slovensku (na Malom Žitnom ostrove) a vo vzrušujúcich Dunajských ramenách v Maďarsku (v Szigetköze).

Zavedieme Vás do romantického prostredia dunajskej ramennej sústavy a lužného lesa, ktoré svojou flórou a faunou vytvárajú nezabudnuteľnú atmosféru kúsku neporušenej prírody v srdci Európy.     

 

VIAC INFO TU >>


LODENICA NA MLYNČOKU 

Untitled Artwork

Zdroj: splavhrona.sk

Plánujete párhodinový splav rieky s deťmi, poprípade aj viacdenný výlet spojený so stanovaním, kempovaním? Rieka Hron a Lodenica na Mlynčoku pri Slovenskej Ľupči  je miesto, ktoré obľubujú aj rodiny s deťmi. Lodenica ponúka pohodový splav na stabilnom viacmiestnom rafte, ktorí zvládnete ako profesionáli. Rafty požičiavame aj s vybavením a vesty máme aj pre najmenšie deti. Samozrejmosťou je výber vhodnej trasy a inštruktáž. Čas na súši môžete stráviť v táborisku plážovým volejbalom, alebo si radšej zahráte stolný tenis či loptové hry?

Po športových aktivitách určite vyhladnete. Máme pripravené ohniská, kde je možnosť opiecť si špekačky či slaninku, alebo vám požičiame kotlinu na varenie guláša.
Samozrejmosťou sú bufety s nápojmi, aj teplým jedlom.


CANOERAFT DUNAJEC

DUNAJEC skantar

Zdroj: canoeraf-dunajec.sk

Dunajec je krásna slovenská rieka obklopená nádhernou prírodou a my sme tím ľudí, ktorý vám chcú ponúknuť ten najlepší a nezabudnuteľný zážitok.
Splavovanie s nami  je pre všetkých, ktorí hľadajú pekný zážitok, trošku adrenalínu a krásnu prírodu. Splav je vhodný aj pre rodiny s deťmi!Rafting prebieha so výlučne so skúsenými inštruktormi.
Splavy realizujeme z Červeného Kláštora a Spišskej Starej Vsi . 
Ponúkame šport, zábavu a drenalín pre všetkých denne od 1.5 - 15.10 v čase od 8.30 hod - 18.00 hod.

Trasa z  Červeného Kláštora je najkratšia a asi aj najvhodnejšie pre deti. Nájdete nás nájdete na hlavnom prístave v tesnej blízkosti obce Červený Kláštor v areáli penziónu Pltník.

VIAC INFO TU >>

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Peter 26.12.2022, 10:49

    Nám stačí aj splav Malého Dunaja.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár