26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Letné kúpaliská v Nitrianskom kraji

Autor: Hanka, Foto: sdetmi.com
Adresa: Telefón: www:stránka organizátora
Hodnotenie:

NRKUP

Prinášame Vám prehľad kúpalísk v Nitrianskom kraji, kde môžete s deťmi v lete stráviť krásne chvíle pri vode. Deti sa môžu vyšantiť, vyčľapkať, pokĺzať, jednoducho užiť si leto s tým, čo k letu patrí. V Nitre letné kúpalisko máme, ale aj kúpaliská v okolitých mestách a obciach sú na vynikajúcej úrovni.

 

Letné kúpalisko na Sihoti

Letné kúpalisko sa nachádza v priestoroch Mestského parku na Sihoti v Nitre. Areál mestského kúpaliska so 6 bazénmi a s kapacitou 3000 ľudí sa nachádza v parku takmer v centre mesta. Deti majú k dispozícii bazén s dĺžkou 27 metrov a detský bazén s atrakciami.

Viac informácií  >>

nitra bazen

Zdroj: nitra.sk


Wellness Hotel Patince

V hoteli sa nachádza najväčší zážitkový krytý bazén na Slovensku, ktorý je súčasťou bazénového sveta vrátane detského bazéna a kľudového bazéna. Hotel ponúka široké možnosti na strávenie ideálnej dovolenky pre rodiny s deťmi. Okrem detského vnútorného bazéna, kde sa Vaše ratolesti sa do sýtosti vyšantia v bazéniku s tobogánom, nachádza sa tu aj detský vonkajší bazén so šmykľavkou. Hĺbka vody je iba 40 cm a teplota vody je 30 °C. Nedá sa nespomenúť aj pravidelné kurzy plávania dojčiat a batoľat.

Viac informácií >>

patince bazen

Zdroj: wellnesspatince.sk


Thermál Nesvady

Thermal Nesvady sa nachádza v okrese Komárno len 9 km od mesta Nové Zámky. Disponuje šiestimi bazénmi, ktoré sú dostupné celoročne alebo iba počas letnej sezóny. Celoročne je otvorený relaxačno-zážitkový bazén s geotermálnou vodou s masážnymi tryskami, perličkou a chrličmi vody, sedací bazén s geotermálnou vodou, rekreačný bazén a ochladzovací bazén, ktoré ležia pod holým nebom. V letnej sezóne sú otvorené navyše bufety,  detská vodná atrakcia pirátske pobrežie či detský bazén s vodným hríbikom a detským ihriskom v tesnej blízkosti.

Viac informácií >>

 

nesvady

Zdroj: thermalnesvady.sk


Thermalpark Nitrava

Objavte silu termálnej vody počas dní, strávených v príjemnej atmosfére okolitej prírody v obci Poľný Kesov, neďaleko Nitry. Areál ThermalPark Nitrava je ľahko prístupný do 15 minút jazdy autom od výjazdu z rýchlostnej cesty R1 smer Nitra - juh. Bazénovú halu tvoria 3 bazény: zážitkový bazén s chrličmi vody s vírivým bazénom, detský bazén s vodným hríbikom, výplavový bazén, v hotelovej časti sa nachádza vnútorný hypertermálny bazén s teplotou vody. Počas letnej sezóny je k dispozícii vonkajší bazén pri jazere.

Viac informácií >>

kesov

Zdroj: sdetmi.com


Termálne kúpalisko Podhájska

Bazény s termálnou vodou sú MIMO PREVÁDZKY.  Slovensko má more. Jeho voda je totiž unikátom porovnateľným s vodou Mŕtveho mora.Počas letnej turistickej sezóny je návštevníkom termálneho kúpaliska k dispozícii areál o rozlohe 12 ha, kde sa nachádza 10 bazénov s geotermálnou i s úžitkovou vodou s teplotami 18 °C až 40 °C a celodenná kapacita termálneho kúpaliska v letnej turistickej sezóne je 5 500 osôb.

Viac informácií >>

podhajska6

Zdroj: tkpodhajska.sk


Termálne kúpalisko Štrand

Na okraji mesta Nové Zámky nájdu kúpania chtiví návštevníci výborne zariadené termálne kúpalisko Štrand. Na ploche o rozlohe osem hektárov sa nachádza 9 bazénov. Pre tých, čo si chcú naplno užiť nové atrakcie Štrandu je novovybudovaný zážitkový bazén plný atrakcií (vodný hrad s toboganmi a vodnými delami, detské bazény, spray park). Lákadlom pre návštevníkov kúpaliska je aj  novovybudovaný sedací bazén s termálnou vodou s masážnymi tryskami, masážnymi lehátkami a s chrličmi vody.

Viac informácií >>

strand

Zdroj: strand.sk


Relaxačný komplex Vadaš Thermal Štúrovo

Vo Vadaš Thermal Resort nájdete celkom 14 zážitkových bazénov, z toho 8 vonkajších a 6 celoročne otvorených. Okrem bazénov nájdete zábavu aj v toboganovom parku, na multifunkčnom športovom ihrisku, na kolotočoch, v lanovom parku a na celoročne otvorenom rybárskom jazere. Vstup pre deti do 4 rokov je zadarmo.

Viac informácií >>

vadas

Zdroj: vadasthermal.sk


Termálne kúpalisko Diakovce

Rozprestiera sa na ploche cca 8 ha a nachádza sa 32 km od Nitry, asi 7 km od okresného mesta Šaľa. Pre návštevníkov je k dispozícii štvorica bazénov s termálnou vodou z prameňa: oddychový so strieškou a vodnými tryskami, plavecký bazén, detský bazén do 6 rokov a detský bazén pre deti do 4 rokov. 

Viac informácií >>

AVAAQUA

Zdroj: kupaliskodiakovce.sk


Rekreačné zariadenie Margita Ilona

Rekreačné zariadenie je od Levíc vzdialené 6 km, v smere na Šahy a tvorí ho termálne kúpalisko so štyrmi bazénmi, autokempingom, športoviskami, reštauráciami a bufetmi a príslušnou infraštruktúrou. Areál kúpaliska pozostáva z: laminátového plaveckého bazéna, laminátového detského bazéna, tobogan, pre deti do 6 rokov je určený bazén s malým vodným hríbom a šmykľavkou. Skladbu bazénov dopĺňa obľúbený rekreačný bazén, kde sa nachádza vodný hríb a 10 m dlhý vodný sklz. 

Viac informácií >>

ilonaa

Zdroj: margita-ilona.sk


Letné kúpalisko Topoľčany

Počas horúcich letných dní neexistuje nič príjemnejšie ako sa schladiť vo vodách Topoľčianskeho kúpaliska. Tento raj oddychu a zábavy poskytuje široké spektrum možností. Pre najmenších je k dispozícii detské ihrisko, brodisko a vzduchová trampolína, plavcov určite poteší 50 m plavecký bazén a tí, ktorí si chcú iba oddýchnuť a schladiť sa počas horúcich letných dní, môžu navštíviť stredný 25 m bazén. Samozrejmosťou je i tobogán, ktorý v kombinácii s volejbalovými ihriskami, stolnotenisovými stolmi, nohejbalovým ihriskom, tenisovými kurtami, či športovým fitparkom poteší milovníkov aktívneho oddychu a športu.

Viac informácií >>

topolcany

Zdroj: navstevnik.topolcany.sk


Termálne kúpalisko Tvrdošovce

Bazény kúpaliska sú naplnené príjemne teplou vodou, ktorá má blahodarný účinok na ochorenia pohybového ústrojenstva a je veľmi dôležitá na regeneráciu unaveného svalstva. V areáli kúpaliska majú návštevníci k dispozícií plavecký bazén, detský bazén a pre najmenších je vybudovaný bazénik. V plaveckom bazéne boli vybudované sedadlá a hydromasážne prvky. Pre zvýšenie komfortu, a rozšírenie možností na relax bolo inštalované jacuzzi. 

Viac informácií >>

tvrdosovce

Zdroj: kupalisko-tvrdosovce.sk


Termálne kúpalisko Komárno

Termálne Kúpalisko v Komárne je vybudované na ploche 2,5 ha. Má dva aktívne termálne pramene s teplotou vody 45 °C a 30 °C. V letnej časti termálneho kúpaliska sa nachádza plavecký a výukový bazén, neplavecký, detský a sedacie termálne bazény. V areáli sú plážové priestory, ihrisko na beach – volejbal, stoly na vonkajší stolný tenis a preliezky pre deti. Novinkou je šmykľavka – Slon pri detskom bazéne a clona okolo vonkajších sedacích bazénov s termálnou vodou. 

Viac informácií >>

komarno

Zdroj: thermalkn.sk


Termálne kúpalisko Santovka Wellness

Počas letnej sezóny od mája a v čase priaznivého počasia až do konca septembra sú v prevádzke vonkajšie bazény, ktoré sú napĺňané výlučne termálnou prírodnou vodou priamo z geotermálneho prameňa. K dispozícii sú: plavecký bazén, rodinný bazén určený pre neplavcov, rodičov s deťmi či na zábavu s vodnými pomôckami, detský bazén je určený pre deti do 10 rokov, sedavé travertínové bazéniky, masážne travertínové vodopády a masážne trysky. 

Viac informácií >>

santovka

Zdroj: santovkawellness.sk

 

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Peter 08.12.2021, 15:43

    Nitravu navstevujeme s detmi pocas celeho roka

  • Peter 19.12.2018, 16:58

    Podhajska je super v kazdom rocnom obdobi

  • Daniela 19.12.2018, 16:58

    Odporucam Thermalpark Nitrava a ubytkom alebo aj bez na 1 den

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár