19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Detské dopravné ihrisko na Bosákovej ulici v Petržalke

Autor: Laura , Foto: asaauto.sk
Adresa:Bosákova 3, Petržalka Telefón:18112 E-mail:info@asaauto.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Pre verejnosť je detské dopravné ihrisko k dispozícii denne v poobedných hodinách, bezplatne, bez inštruktora a zapnutého dopravného značenia. Cez prázdniny je ihrisko otvorené pre verejnosť v popoludňajších hodinách, v doobedných hodinách je uzatvorené pre denný tábor.

Detské dopravné ihrisko na Bosákovej ulici spravuje Autoklub Slovakia Assitance. Základnou činnosťou spoločnosti je pomoc motoristom a starostlivosť o nich, venujeme sa však aj dopravnej výchove detí na detskom dopravnom ihrisku na Bosákovej ulici v Bratislave s cieľom praktického výcviku žiakov základných škôl a poskytovaním výchovy a vzdelávania v oblasti zvyšovania bezpečnosti na cestách. Platená výučba prebieha v dvoch fázach. Prvá hodina je teoretická a druhá praktická pod vedením odborného pracovníka, ktorý je držiteľom inštruktorského oprávnenia podľa § 8 zákona č. 93/2005 Z. z. o autoškolách a o zmene a doplnení niektorých zákonov. K spolupráci v oblasti praktického výcviku a dopravnej výchovy žiakov na DDI sú prizvaní príslušníci dopravného inšpektorátu alebo odborní pracovníci Červeného kríža. Deti majú k dispozícii bicykle, kolobežky, ochranné prilby a bezpečnostné vesty.
Spoločnosť Autoklub Slovakia Assistance s.r.o. poskytuje možnosť prenájmu stáleho aj mobilného dopravného ihriska na komerčné účely pre deti aj dospelých, napr. oslava MDD, rôzne súťaže a iné akcie zamerané na podporu bezpečnosti cestnej premávky.

Prevádzkovateľ: Autoklubu Slovakia Assistance, Bosákova 3, 851 04 Bratislava, tel.:  18112

 

Mapa: N 48° 7′ 39″ E 17° 7′ 18″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár