19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Jarné tvorenie s deťmi TOP

K jari neodmysliteľné patria mláďatká a rozkvitnuté kvietky a stromy. V článku vám prinášame niekoľko inšpirácií z internetu na jarné tvorenie s deťmi.

Nepečené vianočné čoko "crossky"

Úžasný, chrumkavý nepečený koláčik vhodný na vianočný stôl.

Nepečené vianočné koláčiky

Nepečiete alebo nestíhate? Tak stavte na nepečené dobroty. Bez väčších problémov ich pripravia aj začiatočníci a ich príprava nezaberie veľa času. Môžete si ich pripraviť aj na poslednú chvíľu.

Vianočné maškrtenie pre deti: Nahraďte sladkosti zdravšími alternatívami

Začína sa to otvorením prvého okienka adventného kalendára, pokračuje mikulášskou nádielkou a končí voňavým vianočným pečivom. Sviatočné decembrové obdobie sa nesie v duchu sladkých maškŕt, ktoré rozžiaria detské očká, ale neraz potrápia brušká.

Vianočné sušienky len z 3 surovín

Vianočné sušienky len z 3 surovín. Jednoduchý a rýchly recept, ktorý zvládnete aj s malými pomocníkmi. Voňavé sušienky, ktoré si obľúbi celá rodina.


Vianočné ozdoby zo sódy

Niektorí z nás si radi vyrábajú vianočné ozdoby sami. Domáca modelovacia hmota zo sódy a škrobu je ideálnou surovinou na tvorenie vianočných ozdôb. Ozdoby môžete zavesiť na vianočný stromček, vložiť do kvetináča alebo podarovať ako darček.

Tekvičky - tip na jesenné tvorenie s deťmi

Zabavte sa spolu s deťmi a vytvorte si doma tekvičky z papiera či ponožiek

Testovačka sdetmi.com: prístroj Luli Chef Midi

Určite poznáte Miomat, čarovný prístroj na príkrmy a smoothie, ktorý je na trhu od roku 2013. Veľmi sme sa potešili, keď sme vtedy spoznali šikovné slovenské podnikateľky, ktorým záležalo na zdravom stravovaní a svoje podnikanie zamerali na prístroj, ktoré uľahčoval prípravy pokrmov.

3 tipy na zdravé recepty pre deti

Zdravé stravovanie je dôležité pre rast a vývoj detí. Každý rodič však vie, že dieťa si radšej vyberie sladkosti ako uvarenú brokolicu.

Mega súťaž so zábavným parkom Rabkoland v Poľsku - ukončená

Tešíte sa už na jarné a letné výlety? Tak to sa určite zapojte do našej súťaže so zábavným parkom v Poľsku - Rabkoland, kde len pár kilometrov za hranicami nájdete zábavu od výmyslu sveta!