18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Zábavné a interaktívne letné kurzy angličtiny v British Council

Autor: MS, PR správa
Termín: 11.08.2023 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Hľadáte zaujímavý letný program pre svoje deti? Nečakajte a zistite viac o letných kurzoch pre deti a tínedžerov v British Council Slovakia od Claire, ktorá pracuje v British Council od roku 2012. Učí angličtinu študentov všetkých vekových kategórií a úrovní a obzvlášť rada učí deti vo veku 9 – 11 rokov.

Letne kurzy pre deti a mladez

Zdroj: britishcouncil.sk

Rozhovor s Claire Porter, senior učiteľkou pre deti a mládež

V krátkosti predstavte letné kurzy British Council, prosím.

Ponúkame prezenčné kurzy pre 6–17-ročných, na úrovniach začiatočník až B2. Študenti sa môžu zúčastniť jedného alebo viac týždňov od 10. júla do 11. augusta. Kurzy prebiehajú od pondelka do piatku od 8:45 do 12:00. Pre študentov na úrovni secondary (12-17 rokov) máme v ponuke aj 100% online kurzy s názvom Secondary International. Študenti týchto kurzov budú v triede so študentmi British Council z iných krajín.

Aký je váš prístup k výučbe angličtiny?

Pri výučbe angličtiny využívame prístup založený na komunikácii a projektoch. Počas letných kurzov študenti každý týždeň pracujú na projekte, ktorý odprezentujú svojim spolužiakom. Naše kurzy rozvíjajú zručnosti rozprávania, počúvania, čítania a písania. Rozvíjajú taktiež základné zručnosti, ako sú schopnosť viesť a osobný rozvoj, kritické myslenie a riešenie problémov, spolupráca a komunikácia a kreativita a predstavivosť. Tieto zručnosti budú pre deti veľmi dôležité v ich budúcom štúdiu a profesionálnom živote.

Letne kurzy pre deti a mladez 1

Zdroj: britishcouncil.sk

Čo si myslíte, že sa študentom najviac páči počas letných kurzov British Council?

Študenti majú radosť z nových priateľov, zábavy v angličtine a z toho, že získavajú väčšiu sebaistotu. Je pre nich motivujúce komunikovať medzi sebou v angličtine a zlepšovať si svoje zručnosti. Študenti v Secondary International kurze tiež radi komunikujú s rovesníkmi v iných krajinách.

Čo je podľa vás na British Council jedinečné?

British Council je jedinečný, pretože sme globálna organizácia a vyučujeme angličtinu po celom svete už viac ako 75 rokov. Naši učitelia sú vysoko kvalifikovaní a naďalej sa odborne rozvíjajú. Máme vlastné učebné materiály určené pre naše kurzy pre deti a mládež, ktoré obsahujú témy z reálneho sveta a pútavé projekty primerané veku. British Council je jedinečný aj tým, že máme zavedenú politiku ochrany a pozitívne reagujeme na rozmanité potreby všetkých našich študentov.

Letné dobrodružstvo s angličtinou čaká!

Viac informácií nájdete na www.britishcouncil.sk

Letne kurzy pre deti a mladez 2

Zdroj: britishcouncil.sk

 

Napíšte komentár