18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Letné denné tábory 2023 v Žiline a okolí

Autor: MS, Foto: partneri, Sponzorovaný obsah
Termín: 31.08.2023 a ďalšie Mesto:Žilina Zdroj:stránka organizátora

Tipy na letne denne taboryPrázdniny sú za dverami a ešte stále neviete, ako ich vyplniť deťom tak, aby sa zabavili a našli si nových kamarátov?  Aj tento rok máme pre vás pár tipov na letné denné tábory v Žiline a okolí, ktoré ponúkajú kvalitný program. Stačí si len vybrať.

Denné tábory so zahraničnými lektormi (ANGLIČTINA & KARATE)

obrazok VIVEUSTábor ponúka deťom celkom iný zážitok z angličtiny. Nie bezduché bifľovanie slovíčok, nie nezrozumiteľná gramatika, ale konečne musia angličtinu prakticky použiť, keď sa chcú porozprávať so zaujímavým človekom. Podľa našich skúseností práve toto mnohé deti naštartuje a začne ich angličtina naozaj baviť.

• malá skupinka detí a jeden lektor

Zábava vyplýva z toho, že lektor sa má čas deťom venovať. Deti sa potom často bavia na banálnych situáciách v cudzom jazyku. Naše tábory sú určené pre pár detí v každom termíne.

• celodenný kontakt s angličtinou

Lektor, ktorý nehovorí po slovensky, je pre deti veľkou výzvou a zábavou zároveň. Po anglicky sa hovorí cez prestávku, pri športe aj na obede. Nemusíte sa ale báť, deti to bez problémov zvládnu. Pomôže im aj slovenská lektorka, ktorá bude v triede prítomná.

• praktická a zábavná angličtina

Hry, šport, divadlo, hudba, interaktívne hry v tom všetkom vieme skryť angličtinu. Deti tak často ani nevedia, ako sa učia nové frázy.

• poobede karate s trénerom

Mimo športových aktivít a hier, ktoré sú vedené v anglickom jazyku si deti užijú každý deň hodinu tréningu karate s trénerom.

>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Denný tábor robotiky a programovania Robotik.sk | Žilina

obrazokRobotik

Zdroj: robotik.sk

Interaktívna učebňa, moderný počítač pre každého, rozšírené sady na stavbu robotov od výmyslu sveta, každodenné výzvy a súboje robotov a k tomu vysokoškolský pedagóg robotiky, ktorý to vie s deťmi. Čo chcete viac pre svoje dieťa? Takýto tábor je totálne neopakovateľný, jedinečný a total cool. Dajte svojmu dieťaťu nefér výhodu do života! Vdýchnuť život zmäti vodičov, motorov a plastu je obrovská životná inšpirácia, ktorá sa môže premeniť na úspešné živobytie.

Deti zistia, že výsledkom učenia môže byť niečo reálne užitočné a fungujúce. Výučba vedená lektorom s odbornou praxou motivuje k intenzívnemu premýšľaniu pri hľadaní riešenia  problémov, pri  modelovaní a vymýšľaní konštrukcií, testovaní a overovaní správnosti riešení. Tímová práca dáva priestor k rozvoju komunikačných schopností, výmene skúseností, získavaniu vedomostí o senzoroch, riadených výstupoch a inteligentných programovateľných jednotkách.

To všetko + obed v reštaurácii a pitný režim od 135,9 €. Nie je nad čím váhať.

>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Denné letné tábory 2023 v Jungle Parku

IMG 6400 1 1

Zdroj: junglepark.sk

Na deti čaká rozmanitý program , skvelá zábava a nezabudnuteľné zážitky s kamarátmi. Pripravili sme  program a aktivity v našom parku aj v prírode, súťaže a hry , olympiáda, tvorivé dielne , vodné šantenie , výlety do okolia spojené s hľadaním pokladu a iný zaujímavý  program. 

V Jungle Parku sa deti vyšantia 

  • na toboganoch, šmýkačkách
  • vo fitloptovej aréne,  
  • jump aréne
  • na preliezkach 
  • gym aréne na cvičenie
  • na nafukovacej želatíne
  • na loďkách
  • zrelaxovať môžu pri tvorivých aktivitách alebo si oddýchnuť na terase.

Tábory sú vhodné pre deti od 4 do 11 rokov.
Termíny: 10.7-14.7, 17.7-21.7, 24.7-28.7, 31.7-4.8, 7.8-11.8, 7.8-11.8, 14.8-18.8, 21.8-25.8
Cena: 120€ / 5 dní ,
Viac informácií na tel: 0949 507 695

>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Happy Children Camp Terchová

Vaše deti zo Žiliny odvezieme aj dovezieme
Tabory ZADenný jazykový tábor pri Žiline pre deti zo Žiliny a okolia. Ponúkame vám profesionálnu starostlivosť, kvalitný jazykový program, jedinečný zážitkový program, čistý vzduch v Terchovej. Je to úspešný denný jazykový tábor pre deti zo Žiliny a okolia vo veku od 5 do 10 rokov.

Podstatou denného jazykového tábora  je intenzívny jazykový program na podporu komunikačných zručností. Deti ráno preberáme a večer ich rodičom opäť vrátime usmiate a plné nezabudnuteľných zážitkov. V dennom jazykovom tábore Happy Children Camp sa deti angličtinu milujú učiť. Súčasťou denného jazykového tábora – jazykového programu je tvorba projektov, ktoré sú každý rok na rôznu tému. Na záver denného jazykového tábora získa každé dieťa certifikát Medzinárodnej Jazykovej Agentúry. Vzhľadom k tomu, že denný jazykový tábor – Happy Children Camp sa koná v areáli relaxačného centra Terchovec máme k dispozícii telocvičňu a vonkajšie priestory. Deti si môžu zahrať futbal, basketbal, volejbal, stolný tenis alebo si môžu zaskákať na trampolíne a zahrať bowling. Súčasťou denného jazykového tábora – Happy Children Camp sú výlety do okolia Terchovej. 

Deti v dennom jazykovom tábore v Žiline majú po celý deň zabezpečený pitný režim a jedenkrát do dňa výdatný obed priamo v relaxačnom centre Terchovec. 

Termíny: 
  • 10.07. 2023 – 14.07. 2023
  • 07.08. 2022 – 11.08. 2023

>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Happy Children Camp Žilina

Tabory ZAJedinečný denný jazykový tábor plný angličtiny, zážitkov a dobrodružstiev Happy Children Camp Žilina so zameraním na tvorivosť a umenie. Vašim deťom ponúkame pestrý táborový program, kvalitnú, hravú a motivačnú výučbu angličtiny, profesionálnu starostlivosť o vaše ratolesti, overenú rokmi a praxou. 

Denný jazykový  tábor v Žiline pre deti vo veku od 4 do 10 rokov je zameraný na angličtinu, tvorivosť a umenie. Happy Children Camp v Žiline je plný života a veselých detí. Motivačná angličtina, kopec aktivít od výmyslu sveta, kvízy, súťaže. Maľovanie na kameň, drôtovanie, zdobenie perníkov. 

Podstatou denného jazykového tábora v Žiline  je intenzívny jazykový program na podporu komunikačných zručností. Deti ráno preberáme a podvečer ich rodičom opäť vrátime usmiate a plné nezabudnuteľných zážitkov.  Súčasťou denného jazykového tábora – jazykového programu je tvorba projektov, ktoré sú každý rok na rôznu tému ako aj tvorivá a umelecká aktivita. Tvoríme a pracujeme s kameňom a drôtom, zdobíme perníky. Na záver denného jazykového tábora v Žiline získa každé dieťa certifikát Medzinárodnej Jazykovej Agentúry. Tábor ponúka deťom množstvo pohybových aktivít a športov. Deti si môžu zahrať napríklad futbal, basketbal, stolný tenis alebo volejbal. 

Deti v dennom jazykovom tábore v Žiline majú po celý deň zabezpečený pitný režim a jeden krát do dňa výdatný obed.

Termíny: 
1. TURNUS: 17.7. – 21.7.
2. TURNUS: 31.7. – 4.8.
3. TURNUS: 14.8. – 18.8

>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Tábory digitálnych zručností s Logiscool Žilina

explorercamp creative stickycard

Zdroj: logiscool.sk

Medzinárodná škola programovania Logiscool prináša do Žiliny širokú ponuku denných táborov na leto 2023 pre menšie aj väčšie deti. Deťom ukážeme, ako počítače používať tak, aby sa namiesto pasívneho prijímania obsahu naučili tento obsah aktívne tvoriť.

Tábory Minecraft a Roblox prinášajú prostredie najobľúbenejších detských hier. Okrem zábavy s vrstovníkmi sa môžu deti naučiť nové veci a začať používať hru úplne novým spôsobom. Programovacie tábory pre začiatočníkov prinášajú možnosť zoznámiť sa s tvorbou hier od blokov po základy programovacieho jazyka JavaScript.

Tábory pre objaviteľov predstavujú viaceré nástroje na tvorbu hier (Minecraft, Roblox, RPG Maker) alebo prácu s kreativitou (videoprodukcia, grafika a AI). Okrem témy tábora nebude chýbať ani zábava mimo digitálneho sveta ako športové aktivity, exkurzie alebo Laser game. U nás je práca na počítači v rovnováhe so zdravým pohybom.

>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Denný anglický jazykový tábor Gabby.sk | Žilina

Tabory ZA

Jazyková škola Gabby, má počas letných prázdnin pre deti pripravených plno hier a zábavy.  V letných detských táboroch nechýbajú ani kvalifikovaní lektori a animátori, s ktorými majú deti o zábavu postarané.

V Anglickej škole spájame výučbu s hrou a tým vytvára vhodné prostredie pre dieťa na zdokonalenie svojich znalostí v anglickom jazyku, či už pre začiatočníkov alebo pokročilých. Výučba v Anglickej škole Gabby funguje na princípe Cambridge metódy, plus Montessori, ktorými sa dokážu deti naučiť po anglicky za oveľa kratší čas. Medzi jednotlivými hodinami sú zahrnuté prestávky, počas ktorých deti dostávajú občerstvenie. Program pre deti je rôznorodý. Ale každý deň ráno sú informovaní od lektorov alebo vedúceho tábora o danom harmonograme. Taktiež majú aj telefónny kontakt pre prípad potreby.

Pre deti sú počas leta pripravené pestré aktivity ako ukážka hasičskej techniky spojená s kúpaním sa v pene, bláznenie sa v Kongu či na bowlingu. O starostlivosti o našu planétu sa postará Krajská knižnica. Správnemu zdravému pohybu nás naučia pohybové aktivity s trénerom boxu. No a ukončenie je v podobe starej klasickej opekačky. Samozrejme podujatia sú upravované podľa počasia. Všetky deti sú u nás vítané a tešíme sa na ne. 

>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora

 

Napíšte komentár