24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Denný letný tábor Leto v lese

Autor: Annie, Foto: peknyles.sk
Termín: 11.08.2023 a ďalšie Mesto:Horné Hámre / Žarnovica Zdroj:stránka organizátora
Leto v lese tabor 2023 2

Zdroj: peknyles.sk

Pekný les je zážitkový eko-vzdelávací areál v Horných Hámroch, ktorý ponúka rodinám s deťmi skutočne nezabudnuteľné prázdninové dobrodružstvá. Ústrednou postavou Pekného lesa je lesný škriatok Hámroš, ktorý učí deti ako sa s láskou správať k prírode, ale i k sebe navzájom. Hámroš však nebol vždy múdrym lesným škriatkom, narodil sa ako obyčajný chlapec, ktorý si nič nevážil a stále túžil po nových a nových hračkách. Jedného dňa ho však zakliala žabka z miestneho potoka a vďaka tejto premene si uvedomil, aké je dôležité byť priateľský k prírode ale i k ľuďom žijúcim okolo nás. Hámroš dnes organizuje, v Peknom lese, desiatky podujatí, workshopov, online mudrovačiek na eko-vzdelávacie témy a s neposlednom rade aj DENNÉ LETNÉ TÁBORY.
 
Cieľom tábora LETO V LESE je odpútať deti od moderných technológií, priviesť ich von, do prírody, k zvieratkám a špinavým kolenám od rýpania sa v zemi. Tábory sú vždy plné zážitkov, zábavy v prírode a nezabudnuteľného animačného programu. Detičky sa v Peknom lese starajú o zvieratká, jazdia na koníkoch, opekajú, športujú v prírode ako praví indiáni, či spoznávajú význam ochrany životného prostredia s naším maskotom Hámrošom. Tábor je plný zábavy, tanca, smiechu a prírodných zážitkov, ktoré je možné zažiť len v Peknom lese.
 
Cena tábora je 129 €/5 dní a zahŕňa:
  • raňajky, obed olovrant
  • celodenný pitný režim
  • starostlivosť o zvieratká
  • jazdenie na koni
  • každý deň nová eko-vzdelávacia téma
  • kreatívne workshopy = výroba sirupu, pizze, palaciniek, mydiel, šumivej bomby atď.
  • súťaže, vodné hry, preťahovanie lanom, turistika v okolí
  • diskotéka, detské kino, opekačka, ping pong
  • návšteva maskota Hámroša, nacvičovanie choreografie na jedno pieseň
  • záverečné tanečné vystúpenie pre rodičov
 
Počas jedného turnusu tábora v roku 2022, sme pripravili pre detičky obrovské prekvapenie, kedy mali príležitosť zahrať si vo videoklipe Tárajka a Popletajky, ktorí sa rozhodli prespievať príbeh Hámrošovej premeny. Odporúčame vám pozrieť si tento videoklip, vďaka ktorému dokážete lepšie navnímať atmosféru tábora ako i celej myšlienky Pekného lesa. :)
 
 
Možnosť využitia rekreačných poukazov.
 
Rezervujte si miesto včas a prihláste vaše dieťa už dnes !!! Počet miest na turnus je limitovaný.
V prípade ďalších otázok alebo požiadaviek nás neváhajte kontaktovať na: mail stefanizarnovica@gmail.com alebo mobil 0951 869 942

Napíšte komentár