25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Kam na letný pobytový tábor

Autor: Annie
Termín: 31.08.2023 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

letneHľadáte ten správny tábor pre vaše deti? Pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na letné tábory, kde sa deti určite nebudú nudiť. Zažijú zábavu, spoznajú nových kamarátov, prežijú dobrodružstvo, zájdu na skvelé výlety, naučia sa niečo nové.  Postupne vám predstavíme tábory, ktoré stoja za to...


LETO S CESTOVNOU KANCELÁRIOU VIDA

Zábava volá s CK Vida, tak pridaj sa k nám a neseď doma

vida23

Zdroj: ckvida.sk

 

Pripravujeme sa na našu 3. sezónu letných táborov. Od začiatku nášho pôsobenia sa nám podarilo odrekreovať viac ako 5 500 detí počas našich letných táborov a škôl v prírode, čo z nás robí najrýchlejšie rastúcu detskú cestovnú kanceláriu na Slovensku. Pripravili sme si pre vás opäť skvelé novinky, ale samozrejme aj overené klasiky a tie najobľúbenejšie tábory, ako je teenegerský letný tábor Vida Loca 13+, špičkový airsoftový tábor Vida Army, ktorý sa koná v rekreačnom zariadení Tesáre, ktoré je jedno z najväčších stredísk na Slovensku, spolu aj so všestranne zameraným a veľmi obľúbeným táborom - Viva La Vida. V Bojniciach opäť privítame našich najmenších táborníkov v obľúbenom tábore Vida Junior 5+ a pre všetkých nadšencov nerfiek máme v ponuke aj letný tábor Vida Nerf.

Do ponuky našich letných táborov sme zaradili opäť pár noviniek, sú nimi Vida Bojnice pre milovníkov rôznych výletov, pre nadšencov vody a oddychu tu máme Vida Aqua a náš prvý zahraničný letný tábor Vida Bulgaria 13+.

 

Viac na >> www.ckvida.sk


LETNÉ TÁBORY S LOĎKOU NÁDEJE 2023

Neváhaj a pridaj sa k nám! Zaži na vlastnej koži Best Camp 2023! 

Velkonocne Pobyty vzor

Zdroj: lodkanadeje.eu

Chceš zažiť jedinečné prázdniny a vychutnať si leto? Tak neváhaj a zaží na vlasntej koži You Tube Camp alebo Tik tok Camp! 

Rád natáčaš a striháš videá? Chceš byť kameraman, režisér, či herec? Pre teba je vhodný práve YouTube Camp. Rád tancuješ a páčia sa ti videá z Tik Toku? Chceš sa spoznať s kamarátmi, ktorí tiež frčia na Tik Toku? Pre teba je vhodný práve Tik tok Camp. Chcete, aby si Vaše deti oddýchli od mobilov a aby si našli nových kamarátov, vyskúšali si ten pravý tábor, kde bude pripravených množstvo hier, dobrodružstiev a zábavy? Pre nich je vhodný tábor Kids Fantasy Camp. Na táboroch stretnete aj veľa hostí ako je Fifqo, Annie Camel, Nibuška a ďalší. 

V letnej sezóne 2022 sme dosiahli veľkú spokojnosť detí aj rodičov, ktorú si viete prečítať v recenziách. Prihláška, termíny, cena, informácie o programe nájdete na našej web stránke

Vek: tábor je pre deti od 9 -16 rokov.
Miesto konania:
Prašník a Drienica

Viac na >> lodkanadeje.eu


ANGLICKÉ TÁBORY CAMP WONDERLAND

Najkúlovejší anglický tábor na Slovensku

class23

Zdroj: class.sk

Už od roku 2005 organizujeme ten najkúlovejší anglický tábor na Slovensku!

Deti sa nielen učia angličtinu ľahko a bez námahy, ale zároveň im pomáhame rozvíjať samostatnosť a zručnosti 21. storočia - kritické myslenie, komunikáciu, kreativitu a spoluprácu. Tábor je určený pre deti od 6 do 17 rokov, ktoré delíme do skupín podľa veku a jazykových znalostí. Nezáleží na tom, či už "spíkujú" alebo sa v angličtine ešte necítia doma. V tábore Camp Wonderland totiž máme cieľ, aby všetci odchádzali domov s pocitom, že už vedia prežiť krásne chvíle vo svetovom jazyku.

Keďže tvoríme pravé medzinárodné prostredie so zahraničným tímom lektorov a vedúcich, vítame aj deti z iných krajín a cudzincov žijúcich na Slovensku.

CELÝ DEŇ JE V ANGLIČTINE: dopoludnia výučba angličtiny/diskusie s lektormi z Class jazykovej školy a zo zahraničia - 2x60 min denne, popoludňajšie a večerné športové, umelecké aktivity a hry rozvíjajú v deťoch kritické myslenie, komunikáciu, kreativitu a spoluprácu.

Pobytový tábor v Zaruby Resort: 8 a 12 dňové turnusy, plná penzia plus raňajky formou švédskych stolov, výlet do aquaparku v Trnave.

Tričko zdarma a pre súrodencov zľava!

Viac na >> class.sk

 

 

 

 

 

 

 

 


LETNÉ TÁBORY VESELÁ VEDA 

pobytovy tabor 2023 web 1

Zdroj: veselaveda.sk

Veselá veda i tento rok pripravila pre deti leto plné zábavy. Okrem denných táborov vo Vašom meste, má pripravené i pobytové tábory pre deti od ukončenej prvej triedy. Týždeň dobrodružstva v chate v krásnej prírode Belianskej doliny aj stanovačka na Morave ponúkajú program plný prírodovedných pokusov, hier v teréne i v táborovej bádateľni.

Nebude chýbať ani oddych, surfovanie v potoku, večerné táboráky, výlety a plno dobrej zábavy s novými kamarátmi. Deti sa hravou formou učia tímovej práci, komunikácii a riešeniu problémov i sebadôvere. V cene tábora je zahrnutá celodenná starostlivosť preškolenými lektormi, kvalitná strava 5x denne, bádateľský denník a všetky pomôcky. 

Viac na  >> veselaveda.sk  


Napíšte komentár