25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Jednoznačný favorit pre tohtoročnú zimnú rodinnú dovolenku – Grand hotel Permon!

Autor: MS, PR správa
Termín: 14.02.2023 - 31.03.2023 Mesto:Podbanské Zdroj:stránka organizátora
DJI 0032 min2

Zdroj: podbanskeresort.sk

Nechajte sa vytrhnúť z reality priamo do sveta oddychu a ničím nerušenej pohody.

Ako vyhovieť všetkým, keď každý člen rodiny má inú predstavu, ako stráviť dokonalú dovolenku? Jednoznačným favoritom pre zimnú rodinnú dovolenku je Grand hotel Permon****, vyhľadávaný family hotel, ktorý zaručí pohodové chvíle a zážitky každému členovi, a to bez ohľadu na počasie.

Keď sú spokojné deti, radosť a spokojnosť je aj na strane rodičov. Tí najmenší chcú prežívať nezabudnuteľné dobrodružstvá a nájsť si nových kamarátov. Tínedžeri túžia po zábave a adrenalínových športoch. A rodičia sa tešia na chvíle, vďaka ktorým zabudnú na povinnosti a budú si vychutnávať spoločné chvíle v prítomnosti svojich najbližších.

Čo ponúka Podbanské Resort a Grand hotel Permon****?

Nájdete v ňom to, čo vám v dnešnom uponáhľanom svete chýba, čiže čas na seba a svojich najbližších priamo v srdci Tatier. Výhľad na Kriváň a krásne prostredie, tento pohľad nenechá chladným nikoho a verte, očarí aj vás.

Samotná poloha komplexu Podbanské Resort je zárukou relaxu, a to aj aktívneho. V jeho blízkosti objavíte dokonca miesto na ideálnu POHODOVÚ lyžovačku, ktorá v spojitosti s horským vzduchom navyše príjemne unaví Vaše ratolesti. Prechádzky počas zimného obdobia po „Čarovnej lesnej cestičke“ s vyrezávanými zvieratkami, ktorá vedie cez smrekový les od hotela alebo tajomnom „Údolí Permoníkov“ a krásnym „Chodníkom sovích strážcov“ tu majú obrovské čaro. Počas prázdnin premáva v rezorte aj vláčik Permon EXPRES (pre ubytovaných grátis).

IMG 0294 min

Zdroj: podbanskeresort.sk

A čo v prípade nepriaznivého počasia?

Máte skutočne pestré možnosti. Bazénový svet so samostatným detským vodným svetom, saunový raj pre dospelých, detský kútik s kvalifikovaným personálom s dlhoročnými skúsenosťami, 3D kino, animačný program, maskoti Permoníci, TEEN zóna s X-Box Kiosk, kolkáreň a iné.
Tiež sa môžete nechať rozmaznávať príjemnými masážami v obľúbenom SPA Paradise, či vybrať si z ponuky masáží, vykonávaných rodenými thajskými masérkami v exkluzívnom priestore thajského centra alebo sa oddať kúzelným ošetreniam exkluzívnej značky SOTHYS Paris v hotelovom BEAUTY Paradise.

Pri rodinnej dovolenke sa už nemusíte rozhodovať medzi miestom, ktoré z hľadiska služieb a aktivít vyhovuje viac dospelým alebo naopak miestom, vhodnejším pre deti. Rezort Podbanské splní očakávania a nároky všetkých členov rodiny. V ponuke ani tento rok nechýba obľúbený zimný pobyt: „Zimný PERMON ALL INCLUSIVE“ s plnou penziou, vstupom do unikátneho wellness komplexu, jedinečnými bonusmi, zľavami a navyše s výhodnými cenami pre deti aj juniorov.

Náš komplex dokáže zastrešiť rozmanité služby a poskytnúť ich naraz, na jednom mieste. Nemusíte už robiť viac žiadne kompromisy. Navštívte nás a zažite pohodovú zimnú dovolenku a jarné prázdniny na Podbanskom.

MC 140129 PERMON 7048 min

Zdroj: podbanskeresort.sk

 

Napíšte komentár