28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Tipy kam s deťmi cez jarné prázdniny 2023

Autor: Claudinka, V spolupráci
Termín: 10.03.2023 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

Kam s detmi cez

Jarné prázdniny máme už za dverami! Kam sa s deťmi vybrať, aby nesedeli len doma? Je dobré využiť prázdniny na aktívny oddych, vziať deti na turistiku či výlet, na lyže alebo sánkovačku. Nahliadnite do našich tipov, kde si to s deťmi určite užijete.
Pre tipy na podujatia počas prázdnin kliknite tu.

328937840 1371010813646552 5340490037476243560 n
Rodinné horské stredisko pod štítmi Tatier

Top dovolenky 700x400 px 4

Rodinné horské stredisko BACHLEDKA Ski & Sun ponúka rozprávkovo zimnú atmosféru v Belianských Tatrách, kde si rodiny s deťmi užijú tie pravé zimné radovánky.

Lyžiari sa môžu tešiť na zjazdovky rôznej náročnosti. Malí, začínajúci lyžiari ocenia lyžiarskú školu s hernými prvkami, kolotočom a vnútorným detským kútikom. Učiť sa lyžovať nebola ešte nikdy taká zábava! 
Okrem lyžovania sa môžete vyblázniť aj  na 2,5 km dlhej sánkarskej trati a tí najmenší sa vyšantia v novej GORGY FUN zóne.  Vezmite sánky, boby, klzáky a urobte si rodinné preteky. Šmýkajte sa, skryte sa do nášho iglu, stavajte snehuliakov, guľujte sa!
Top atrakciou u nás je bezbariérový Chodník korunami stromov, ktorý  Vás miernym stúpaním zavedie priamo až do korún stromov s dychberúcim výhľadom. Malým návštevníkom spríjemnia prechádzku v korunách rôzne úlohy a aktivity.
Samozrejmosťou v Bachledke sú bežkárske trasy, reštaurácie, obchody, požičovňa lyží, či saní. Poskytujeme aj ubytovnaie v apartmánoch Bachledka a PANORAMA, kde s radosťou privítame najmenších návštevníkov i rodiny cestujúce so psíkom.

ZAUJME VÁS: So skipasom z Bachledky si zalyžujete až v 18tich strediskách skupiny Tatry Super Ski na Slovensku i v Poľsku. 

Rezervuj5


Užite si pohodovú dovolenku s deťmi v rodinnom penzióne

Top dovolenky 700x400 pxNa úpätí Národného parku, kde rieka Váh pretína malebné pohoria Veľkú a Malú Fatru, sa nachádza rekreačný areál Penziónu Marko, ktorý ponúka skvelé gastronomické potešenie, komfortné ubytovanie a najväčšie wellness centrum v Turci. Za bránami areálu ponúkajú okrem vynikajúcej gastronómie postavenej na čerstvosti a lokálnosti surovín, športové a kultúrne vyžitie. Pre vaše ratolesti sa tu nachádza viacúčelová športová hala, ktorá umožňuje celodenný pobyt detí v detskom svete rozprestierajúcom sa až na 950 m2. Súčasťou haly je vyvýšená terasa slúžiaca na občerstvenie i príjemné posedenie v rámci areálu pri zurčiacom potôčiku s nádherným výhľadom na zapadajúce slnko nad najvyššími vrcholmi Malej Fatry. Terasa umožňuje rodičom mať svoje deti pod dohľadom, počas ich veselého šantenia. 

Zrelaxovať môžete vo veľkom Wellness centre, kde si môžete zaplávať v 20 metrovom krytom plaveckom bazéne, deťom sú k dispozícii dva detské bazény s fontánkami, detskou šmýkačkou a bublinky si môžete užiť vo vírivke až pre 8 osôb. Pokoj a relax nájdete v 7 saunách – tri fínske sauny každá s inou špecifickou vôňou prírodného dreva, dve parné sauny, veľkú soľnú saunu a infra saunu s blahodarnými účinkami tepla na organizmus.  Oddych s prekrásnym výhľadom na hory si môžete vychutnávať aj vo vonkajšom relaxačnom bazéne s terasou a ležadlami. Deti si tu nájdu obľúbený zábavný hrad na skákanie.

Rezervuj5


Rodinná dovolenka U Deda a Starkej

Top dovolenky 700x400 px 3Nestihli ste tento rok ešte lyžovačku? Príďte si polyžovať do Čierneho Balogu, v ktorom lyžiarske stredisko ponúka lyžovačku pre dospelých aj pre deti. Blízko tohto strediska sa nachádza aj ubytovanie U Deda a Starkej. Ubytovanie je ideálnym miesto na turistiku a výlety po okolí s deťmi. K najzaujímavejším patrí Čiernohronská železnica, či Lesnícky skanzen Vydrovo, kde môžete obdivovať aj daniele. Určite sa vydajte na cestu Dobročským pralesom alebo na miestnu Vyhliadku. V okolitých lesoch sa dá hubárčiť alebo sa vybrať na turistiku. 

Ubytovanie je ideálne pre viacero rodín alebo partiu kamarátov s kapacitou do 20 ľudí. Disponuje 4 apartmánmi s vlastnými kúpeľňami, veľkou spoločenskou miestnosťou s krbom a plne vybavenou kuchyňou. Voľné chvíle je možné tráviť na veľkom uzavretom dvore s altánkom, v ktorom sa nachádza pec na kotlík a gril. Dvor taktiež disponuje veľkou trávnatou plochou na hranie hier a pre deti je vybudované ihrisko s domčekom, hojdačkami a šmykľavkou. Zrelaxovať sa môžete buď v kúpacej kade s vírivkou alebo v saune.  

Rezervuj5


Utečte s rodinou za zážitkami na rozprávkovo zasnežený Liptov!Tipy na jarne prazdniny 2023 Demanova resort

Priamo pred vstupom do obľúbenej Demänovskej doliny nájdete unikátny family-friendly komplex DEMÄNOVÁ REZORT. Čaká na vás osvetlené lyžiarske stredisko s tromi vlekmi ideálne pre bezpečnú lyžovačku s deťmi, bežkárska trať, klzisko, snowtubing aj sánky pre najmenších. Zároveň sme nezabudli ani na dokonalý relax vo wellness centre s masážami a kvalitnú gastronómiu v reštaurácii Pinus či exotika v unikátnej novej indickej reštaurácii Safran. A čo je najlepšie? Že toto všetko nájdete na jednom mieste a vy počas pobytu nemusíte nikde cestovať.
Čerešnička na torte je, že v cene každého pobytu máte:

  • 3-hodinové skipasy v SKI centre priamo v rezorte pre celú rodinu na každý deň
  • Vstup do FUN centra s 3D bludiskom a klziskom
  • Vstupy do wellness pre celú rodinu
  • Každý víkend animácie pre deti a hudobné večery pre dospelákov

Špeciálne počas jarných prázdnin prebiehajú každú sobotu zábavné Karnevalové preteky v slalome pre deti aj dospelých!
Tak, kedy prídete vyskúšať SKI IN & SKI OUT apartmány či špeciálne wellness chaty s privátnou saunou a vírivkou? Svah budete mať rovno pod oknami! 

Rezervuj3


Perfektná wellness & ski dovolenka 

Top dovolenky 700x400 px 2MÝTO SKI & BIKE CENTRUM patriace k hotelu nájdete v dedinke Mýto pod Ďumbierom. Okrem rodinného pobytu so skipasom INCLUSIVE získavajú hostia automaticky 50% zľavu z celodenných skipasov a bezplatný SKI BUS z hotela do strediska. Pre deti je prichystaný tematický animačný program. V lyžiarskom stredisku organizujú rôzne eventy a animácie priamo na svahu, aby si hostia užili nielen perfektnú lyžovačku ale aj kopec zábavy.

Lyže a lyžiarky si môžete uschovať vo vyhrievanej lyžiarni Hotela Partizán****. Pre rodiny s deťmi sú pripravené lyžiarske školy a škôlky. Nadšenci bežeckého lyžovania si môžu dokonale vychutnať najvyššie položené bežkárske trate na Čertovici.

Zregenerujte telo v nádhernom Nature wellness center v duchu „les v hoteli“. Vybrať si môžete z telových, tvárových ošetrení a SPA rituálov. Miestom nočnej zábavy bude sport & night bar Limbus. Okrem disco s DJ sú tu bowlingové dráhy, bilboard, šípky aj stolný futbal.

Pre Váš dokonalý pobyt si môžete vybrať z rodinných izieb a apartmánov s výhľadom na hory.

Rezervuj2


Donovaly - čarovné miesto uprostred Slovenska

Top dovolenky 700x400 px 1Residence Hotel & Club****prináša úplne nový pohľad na Vašu dovolenku, pobyt alebo pracovnú cestu. Hotel je známy svojimi jedinečnými službami pre rozmanité typy hostí. Oddych a pohodu tu nájdu rodiny s deťmi, páry, ale aj obchodní partneri.

Hotel myslí aj na najmenších, pre ktorých je pripravený najväčší detský kútik na Donovaloch. Počas sviatkov, veľkých akcií a voľných dní v roku sa o program detí starajú animátori. Vďaka našim kuchárom spoznáte chute celého sveta z najčerstvejších sezónnych surovín. Náš šéfkuchár Richard Noskovič sa pri zostavovaní pravidelne sa meniaceho menu inšpiruje filozofiou „jedlo ako liek“. V ponuke hotela je okrem klasického á la carte menu aj zdravé Ayur Ganesh menu pripravované z čerstvých a BIO surovín a samozrejme aj vynikajúce jedlá pre najmenších.

Naše wellness centrum je jedno z menších, no o to útulnejších. Wellness je orientované na Ayurvedu a je to raj harmónie tela, mysle a duše. Nachádza sa tu fínska, parná a ayurvédska sauna, relaxačná miestnosť a ochladzujúca sprcha. Nechýba ani hotelové fitness.

Rezervuj2


Galéria ILUSIA v Liptovskom Mikuláši

Top dovolenky 700x400 pxPokiaľ budete tráviť jarné prázdniny od 18.2. do 26.2.2023 práve na Liptove, radi vás privítame v našej galérii ILUSIA. Po čase strávenom na lyžiach a šantení sa v snehu, vaše deti a určite aj vy strávite chvíle zábavy v našich zrkadlových miestnostiach, v miestnosti „naopak" môžete ležať napríklad aj na strope, alebo sa skryjete pred obrovským kocúrom v myšacej diere. Naše optické ilúzie vám pomôžu porozumieť nášmu ... „uvidíš, keď pochopíš". Doporučujeme vopred rezerváciu na tel.čísle: 0910580666 , alebo priamo v našom rezervačnom systéme

Rezervuj2


Zažite dokonalý relaxačný pobyt v termálnej vode rodinného hotela

Patince Jarne prazdniny SDETMI 700x400 kolaz2

Zdroj: WH Patince 

Príďte si so svojimi ratolesťami vychutnať pobyt v termálnej vode Wellness Hotela Patince****, kde si oddýchnete, načerpáte nové sily a detičky sa budú môcť poriadne vyšantiť. Počas celého pobytu bude pripravený špeciálny animačný program s maskotom delfínom Flippym.

Jarný pobyt zahŕňa ubytovanie, bohatú polpenziu vo forme bufetových stolov, neobmedzené vstupy do Thermal parku ( relaxačný bazén, oddychový bazén, vírivka, detský bazén s toboganom), do Wellness centra (fínska, švédska, parná, bylinková a infrasauna, oddychová miestnosť), do Fitness centra, zdarma parkovanie, WiFi pripojenie a detské kútiky. Hotel disponuje väčšími rodinnými izbami, apartmánmi i detskými postieľkami a deti do 6 rokov majú pobyt v hoteli zdarma. Tešiť sa môžete aj na príjemné prechádzky popri Dunaji alebo môžete navštíviť historickú časť mesta Komárno.

Pozrite si ponuku akciových balíkov alebo si rezervujte pobyt so zľavou 20% s promo kódom SDETMI.

Rezervuj


Užite si super deň v Galérii optických ilúzii priamo v centre Bratislavy

Jarne prazdniny 2023 3DLAND

Ocitnúť sa v strede tajomnej džungle, na vrchole majestátneho Grand Canyonu či pod hladinou temného mora? Stačí vám fantázia, chuť baviť sa a vstupenka do unikátnej Galérie optických ilúzií!

Nájdete nás priamo v centre Bratislavy, kde sa na dvoch poschodiach rozprestiera miesto plné nevšednej zábavy pre malých aj veľkých. Šikovné optické ilúzie a 3D maľby od slovenských umelcov dokonale popletú všetky zmysly a nechajú vás v nemom úžase. Tak neváhajte a poďte zmeniť svoje vnímanie reality - neuveriteľné zážitky (a fotky) už čakajú iba na vás!

Zabavia sa všetky vekové kategórie, s radosťou privítame aj väčšie skupinky či školy a školské výlety. Pripravené máme pre vás aj darčekové poukážky, ktoré určite potešia každého a spríjemnia sviatočný deň.

Otváracie hodiny: 11:00 -19:00 hod (piatok, sobota, nedeľa) Odporúčame rezerváciu telefonicky, mailom alebo cez systém na stránke.

Rezervuj


Jarné prázdniny s Arakovom v Bounce Parku 17 arakovojar

Počas jarných prázdnin zavíta ARAKOVO do najväčšieho športovo zábavného parku na Slovensku – do BOUNCE PARKU 17 v Banskej Bystrici. Arakovo je mimoriadne obľúbená mobilná kontaktná zoo, kde sa môžete stretnúť s najvzácnejšími druhmi exotických vtákov, pohladkať, odfotiť sa či nakŕmiť ich. Stretnete sa tu s Arou hyacintovou, či s prekrásnou Arou arakangou, Arou araraunou, Arou militaris a ďalšími pestrofarebnými druhmi. Okrem ár sa na vás teší aj zábavná partia kakadu, medzi ktorými nájdete aj vzácneho Kakadu moluckého a havranieho.

Absolútnou raritou sú zobákorožce, ktoré neuvidíte nikde inde na Slovensku iba v ARAKOVE. Všetky vtáky sú mimoriadne priateľské a vašu pozornosť si priam vyžiadajú. Jedinečný projekt, ktorý u nás nemá obdoby a okrem nových poznatkov o týchto jedinečných tvoroch a hromady fotiek, si odtiaľto odnesiete nezabudnuteľný zážitok.

Príďte aj vy vyskúšať exotiku na vlastnej koži a užiť si veľa zábavy, ktorú vám ponúka Arakovo počas prázdninového víkendu od 4.3. do 5.3. 2023, v čase od 10:00-20:00 hod.

Rezervuj2


Tip našej redakcie: Pre malých výletníkov sdetmi.com vydalo veselý cestovateľský denník pre deti, kde si zaznamenajú všetky zážitky a dobrodružstvá zo svojich výletov. Denník až na 4 výlety poslúži ako super zábava už počas cesty a deti si do neho môžu písať, kresliť a lepiť. Najlepšia pamiatka z dovoleniek a výletov! Objednajte si ho u nás v eshope >> Kúpiť <<

Cestovatelsky dennik pre deti 2

 

Napíšte komentár