20. 04. 2024 Marcel 12°C Prehánky

Tie najlepšie tipy na letnú dovolenku s deťmi na Slovensku

Autor: MS
Termín: 06.07.2022 a ďalšie Mesto:SR Zdroj:stránka organizátora

Minifarmy a rance na Slovensku 2

Leto sa nezadržateľne blíži a konečne si ho môžeme vychutnať naplno. Rodinné hotely na Slovensku si pre rodiny s deťmi pripravili pestrú ponuku a je len na vás čo si vyberiete. Prinášame vám výber toho najlepšieho, kde si užijete prírodu, atrakcie ale aj relax a kľud. Prajeme krásne leto!

Grand Hotel Permon****

Top dovolenky 700x400 pxJednoznačným favoritom pre letnú rodinnú dovolenku je Grand hotel Permon****, vyhľadávaný family hotel, ktorý zaručí pohodové chvíle a zážitky každému členovi rodiny, a to bez ohľadu na počasie. Čo ponúka Podbanské Resort a hotel? Komplexné doplnkové služby, vynikajúcu gastronómiu, skvelý bazénový svet s unikátnym wellness komplexom, úžasnú prírodnú scenériu s vôňou sviežeho tatranského vzduchu a atraktívne detské ihrisko priamo pod majestátnym štítom Kriváňa. Obľúbené cyklotrasy a špičkovú požičovňu horských bicyklov vrátane e-bikov a kompletného príslušenstva pre rodinu (prilby, detské sedačky i vozíky za bicykle). Aj prechádzky tu majú svoje čaro. Okrem „Čarovnej lesnej cestičky“ s vyrezávanými zvieratkami, ktorá vedie cez smrekový les od hotela a „Chodníka sovích strážcov“ tu nájdete neobyčajnú lesnú cestičku s trpaslíkmi a jedinečným domčekom na strome, tzv. ,,Údolie Permoníkov“.  Počas prázdnin premáva rezortný vláčik Permon EXPRES na trase do Koliby a do hotela Pieris***.

A čo v prípade nepriaznivého počasia? Máte skutočne pestré možnosti: bazénový svet s tobogánom, šmýkačkou a so samostatným detským vodným svetom pre najmenších, saunový raj pre dospelých, 3D kino, TEEN zóna, kolkáreň, animačný program, maskoti Permoníci alebo jedinečný detský kútik, ktorý svojim atraktívnym vzhľadom zaujme každé dieťa. Navyše v júli a auguste sa môžete tešiť na výstavu hračiek PLAYMOBIL a špeciálny hrací kútik, ktorý bude deťom k dispozícii.

Odporúčame akciový letný pobyt LETNÝ Permon ALL INCLUSIVE“ s plnou penziou a voľným vstupom do unikátneho wellness komplexu, navyše s výhodnými cenami pre deti aj juniorov. A na záver TIP pre rodičov: obľúbený pobyt Permon Dance Camp s Lacim Strikom & SDA“ v letných 2 termínoch. Zatiaľ čo si deti užijú tanečný tábor, rodičia si môžu vychutnať dokonalý oddych.

Viac na www.podbanskeresort.sk


Wellness Hotel Chopok****, Jasná

Top dovolenky 700x400 px 1Zažite letnú rodinnú dovolenku na Slovensku v Tatrách a užite si letné prázdniny naplno s naším a vašim milovaným Chopíkom.

Detskí hostia sa môžu tešiť na:
  • zábavné, kreatívne a edukatívne animácie s našimi skvelými animátormi /7x v týždni/
  • detská škola varenia s profesionálnym kuchárom /3x v týždni/  »
  • ranná rozcvička a večerná diskotéka s našim a vašim milovaným CHOPÍKOM /7x v týždni/
  • opekanie špekačiek spojené s hrami /1 x v týždni/
  • kreatívne tvorivé dielne a turnaje v našej herni /7x v týždni/
  • plávanie detí s profesionálnymi inštruktorkami /4x v týždni/  »
  • točenie na hrnčiarskom kruhu /1x v týždni/
  • zábava, hry a súťaže na detskom ihrisku /7x v týždni/
  • výlety do okolia – plavba po Liptovskej Mare, výlet na pravý liptovský salaš /2x v týždni/
  • letné kino - premietanie rozprávok /3x v týždni/
  • mobilné planetárium - pozorovanie nočnej oblohy /1x v týždni/

Nezabudli sme ani na zábavu pre dospelých. Tešiť sa môžete na cvičenie pre väčších -  vodnú gymnastiku, večerné zábavné kvízy, hudobné večery, kulinársky večer s ľudovou hudbou, bowling, biliard.

Mať všetko od ubytovania, cez atraktívny program až po exkluzívny wellness v jednom balíku je výhodné. A je len na vás, čo si vyberiete.

Viac na www.hotelchopok.sk


Maladinovo pri Liptovskej Mare

kolazDovolenku pri Liptovskom mori, len pár krokov od Aquaparku Tatralandias bohatým letným animačným programom zažijete jedine v Maladinove. Tešiť sa môžete na jedinečné plávajúce mólo, vďaka ktorému si užijete dovolenku takmer ako pri mori, bonusom sú krásne výhľady na Nízke Tatry.

Naša animátorka Saška sa už teší na všetky deti aj dospelých s hrami, dielničkami, športovými turnajmi, cvičením na brehu Liptovskej Mary aj večerným programom. Užijete si aj pravú opekačku pri Liptovskej Mare. Počas predĺženého prvého júlového víkendu, sa u nás naviac bude konať najväčší rodinný festival na Slovenskufestival Za 7 horami

Rodičia určite ocenia vynikajúce jedlo v našej reštaurácii Bernard Pub Maladinovo, ktorá ponúka aj raňajky a polpenzie, a letné večery spríjemní živou hudbou. Maladinovo je skvelým miestom na poznávanie Liptova – aquapark Tatralandia, rodinný park ZOO kontakt aj Dom hore nohami sú len pár minút pešo z našich apartmánov. Tešíme sa na vás v Maladinove!

Viac na www.maladinovo.sk


Resort Levočská dolina

2

Zdroj: levocskadolina.sk

Krásnu letnú dovolenku zažijete v Resorte Levočská Dolina, v malebnej prírode Levočských vrchov pri historickom mesta Levoča. Resort je stvorený pre rodiny s deťmi. Deti majú k dispozícií detské ihrisko, trampolínu, pieskovisko a hojdačky. V letných horúčavach ocenia jedinečné biokúpalisko v krásnej prírode, rozdelené na časť pre plavcov a neplavcov. Nechýba altánok s krbom a priaznivcov rybolovu, poteší rybník plný pstruhov. Okolie Resortu Levočská Dolina ponúka široké možnosti turistiky a množstvo značených cyklotrás. Radi vám požičiame horské bicykle, elektrobicykle, ale aj elektrokolobežky.

V prípade nepriaznivého počasia sa deti zabavia v detskom kútiku alebo v krytom bazéne. K dispozícii je aj bowling, biliard, stolný tenis, šípky a posilňovňa Rodičia môžu relaxovať vo wellness centre s fínskou, parnou a infra saunou. Ubytovanie ponúkame v zrubových penziónoch s kompletným vybavením a s wifi.

Deti do 12 r. majú ubytovanie grátis a deti do 3 r. majú grátis ubytovanie aj stravu.

Viac na www.levocskadolina.sk

 

Hotel Salamandra, Hodruša Hámre

Top dovolenky 700x400 px 6

Zdroj: salamandra.sk

Užite si letnú dovolenku s celou vašou rodinou v Salamandra Resort, ktorý je ako stvorený pre rodiny s deťmi.
Čaká na vás špičkové ubytovanie, relax v Spa Banesium (bazén, sauny, vírivky), kulinárske zážitky v reštaurácii či pri grilovačke alebo kúpanie v tajchu priamo pri hoteli. Deti ocenia pestrý animačný program počas celého pobytu, veľké detské ihrisko, pump track aj detský kútik. Okolie ponúka športové dobrodružstvá v nádhernom prostredí Štiavnických vrchov, náučné turistické chodníky a cyklotrasy aj pre menej zdatných bikerov a mnoho ďalšieho.

Užite si vaše leto naplno!

Viac na www.salamandra.sk

 

 

Napíšte komentár