25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Keramický kemp Ruky v hline

Autor: Externý prispievateľ, Foto: rukyvhline.com
Termín: 24.07.2022 a ďalšie Mesto:Jablonové Zdroj:stránka organizátora
00 keramicky kemp

Zdroj: rukyvhline.com

Keramický kemp RUKY V HLINE je stretnutie všetkých, ktorí milujú tvoriť z hliny. Veľmi vítaní sú rodičia s deťmi, ktorí by radi tvorili spolu. Tri dielne budú viesť traja fantastickí lektori, od ktorých sa môžete dozvedieť ich tipy a triky. Akcia sa bude konať v príjemnom športovom areály  v Jablonovom, za ktorým sú lúky a lesy Malých Karpát. Je to kempovacia akcia, teda kadý účastník prespáva vo vlastnom stane, čo by mohol byť pre deti skvelý zážitok!

Ak máte chuť stráviť 3 júlové dni tvorivo a spoločne s vašimi deťmi, stačí kliknúť na našu stránku, vybrať si lektora, ku ktorému by ste sa chceli prihlásiť a s ktorým budete celý čas kempu tvoriť. Na výber sú traja lektori: Sochár Andrej Frič, s ktorým sa môžete naučiť vytvoriť si vlastnú keramickú sošku, hrnčiarka Veronika Sarvašová, ktorá vás naučí ako si vymodelovať hrnček či misu a ozdobiť ju vyrývaním do engoby alebo Juliana Hadvigová, ktorá vás naučí ako si vytvoriť si keramický obraz zvaný kachlica.
Kemp sa začína štvrtok večer postavením stanového tábora a končí v nedeľu poobede. V dielňach sa bude pracovať celý piatok, sobotu a v nedeľu dopoludnia. Všetky dielne sú na čerstvom vidieckom vzduchu, ak budete mať chuť na pauzu, môžete sa u nás zahrať na ihriskách alebo si urobiť vychádzku v okolitej prírode. Večer bude k dispozícii ohnisko a sprievodný program. Akcia je komorná, maximálny počet účastníkov je 30. 

CENA: 200 eur - DOSPELÍ / 150 EUR - DIEŤA ( 5 - 12 rokov) 
V cene máte: kempovacie miesto, 3 x obed a 3x večeru, fantastického lektora, 20 hodín v dielni, hlinu, engoby, pomôcky, výpal každého výrobku, čaro malej dediny, prírodu, ohnisko a ľudí, ktorí sú podobne naladení ako vy. 

Tešíme sa na vás!

Napíšte komentár