24. 04. 2024 Juraj 15°C Zamračené

Golem športový tábor

Autor: Annie
Termín: 12.08.2022 a ďalšie Mesto:Závažná Poruba Zdroj:stránka organizátora
PS s detmi 700 987nainzerciu

Zdroj: golemtabor.sk

Termín Golem dobrodružstva: 6.8 – 12.8. 2022

Najväčšia sieť fitness centier na Slovensku vám prináša pohybové tábory pre deti od 6 do 13 rokov. Vyveďte vaše deti mimo komfortnej zóny betónovej džungle a nechajte ich stráviť s nami kopec zábavy v horách. Pod dohľadom trénerov a animátorov si užijeme týždeň plný zábavy a najmä pohybových aktivít. Spoločne objavíme krásy prírody, nočnú oblohu (ktorú bežne pod svetlami lámp nevidno) a rozhýbeme krky uvädnuté smerom nadol z pozerania do tabletov a smartfónov. 

Športový program budú mať deti denne 3 hod. (1,5 hod. doobeda 1,5 hod. poobede) zvyšný čas bude vyplnený kreatívnymi a zábavnými hrami v kolektíve. Samozrejme, nezabudneme ani na odpočinok či diskotéku.

Ubytovanie:

Chata Opalisko sa nachádza v príjemnom prostredí okolitej prírody, pod vrchom Poludnica - Nízke Tatry, nad obcou Závažná Poruba. Ponúka veľa možností na relax, šport, turistiku a aktívne trávenie voľného času v prírode. K dispozícii je veľký priestor pre oddych, športové hry, volejbalové ihrisko a dve ohniská. Reštaurácia ponúka posedenie v príjemnom prostredí s možnosťou využitia vonkajšej terasy s výhľadom na okolitú prírodu, ktorá vytvára príjemnú atmosféru. 

Kapacita detského tábora je limitovaná počtom 35 účastníkov.

Cena za týždeň plný dobrodružstva v prírode:

  • 250,- €/270,- €
  • zvýhodnená cena 250,- eur platí iba pre prihlásených do 30.6., potom sa cena navyšuje na 270,- eur

Zahŕňa: celodennú starostlivosť, stravu 6x denne, pitný režim, bohatý program, športové hry pod dohľadom profesionálnych trénerov, turistiku, spoločenské hry, zdravotný dozor, skúsených animátorov

Pre viac informácií navštívte stránku www.golemtabor.sk alebo nás kontaktujte na telefónnom čísle: +421 917 508 654 prípadne e-mailom na: info@golemtabor.sk

Napíšte komentár