25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Fortlandia 2022 – letný stredoveký a airsoftový tábor na Zelenom Brehu

Autor: Annie
Termín: 14.08.2022 a ďalšie Mesto:Kokošovce-Prešov Zdroj:stránka organizátora
Fortlandia 2022

Zdroj: fortlandia.sk

Prichádzame k Vám s prázdninovou ponukou na 30. ročník Letného stredovekého a airsoftového tábora Fortlandia 2022.

Náš tábor uskutočnime v Rekreačnom stredisku Zelený Breh pri obci Kokošovce pri Prešove pre deti od 8 rokov. Priestor rekreačného zariadenia ponúka všestranné vyžitie ako pódium v stredovekom štýle, tenisové ihrisko, spoločenské miestnosti, stolný tenis, táborové ohnisko a pod. Okolie tábora nám ponúka nielen možnosti na terénne hry ale aj  na pešiu túru k zrúcaninám Zbojníckeho hradu a na Hrad Bodoň. Taktiež v blízkosti zariadenia môžeme využiť kúpalisko a Vodnú nádrž Sigord a pod.

Ubytovanie a sociálne zariadenia je v 5 - 6 miestnych chatkách, každá chatka má samostatnú sprchu a WC. Stravovanie je 5 x denné s pitným režimom a úrazové poistenie.

Stredoveké turnusy: Aj v tomto ročníku budeme pokračovať v storočnej vojny, vo vojne medzi stredovekým Francúzskom a Anglickom.

Udatní rytieri, rytierky a princezné sa opäť pustia do vzájomného celotáborového boja. Pridaj sa k nám a bojuj v šíkoch týchto odvážnych bojovníkov a našich veteránov.

Prejdeš výcvikom šermu mečom, streľby z luku a a iné.

Čakajú ťa bojovky – bojové a nové terénne hry, súťaže, diskotéky, karneval, kúpalisko i výlety do okolia. Získaj svojou odvahou rytierske tituly a vojenské hodnosti.

Airsoftové turnusy: tu ťa čakajú rôzne airsoftové hry, celotáborové misie, stratégie, získaj vojenské hodnosti ale aj zručnosti vo vedení práporov a plukov, ako aj maskovanie, prieskum a pod. Ponúkame možnosť si zapožičať: Airsoftovú el. zbraň s výbavou.

Viac na www.fortlandia.sk

Napíšte komentár