25. 04. 2024 Marek 10°C Dážď

Nalaďte sa na bezstarostné Vianoce s IKEA

Autor: Claudinka, Sponzorovaný obsah

Vianoce vás tento rok nezastihnú nepripravených! Vianoce sa blížia a s nimi prichádza aj čas, keď si vyzdobíme domov, zabalíme darčeky a napečieme vianočné koláčiky. Tohtoročné sviatky si môžete zariadiť tak, aby vás nič nezaskočilo – ani nedostatok baliaceho papiera, ani chuť na niečo pod zub v čase, keď už budú všetky obchody zatvorené. Nechajte sa inšpirovať nápadmi od IKEA a užívajte si bezstarostnú vianočnú atmosféru!

Najkrajšie vianočné darčeky sú tie od srdca

Pri pečení vianočných koláčikov chcete, aby vám všetky vyšli pekne rovnaké. Pri výbere vianočných darčekov však platí presný opak. Každý človek je totiž iný, takže ho najviac poteší jedinečný darček. Sortiment IKEA vám, našťastie, poskytne dostatok inšpirácie: kuchynské doplnky pre milovníkov pečenia, zaujímavé hračky a súpravy pre deti či pohodlné posteľné textílie pre rodičov. Ak všetkým ušijete darčeky na mieru, určite to ocenia. Ak máte medzi známymi človeka, ktorému sa ťažko vyberajú darčeky, a neviete prísť na to, čo by ho najviac potešilo, darčeková karta IKEA mu otvorí dvere k širokej ponuke užitočných, štýlových, pekných či dokonca zábavných výrobkov a doplnkov. Namiesto vás si tak bude môcť ideálny darček vybrať sám.

kraslice ikea

Zdroj: ikea.com/sk

Stačí napísať menovku

Nenechajte sa prekvapiť nedostatkom baliaceho papiera – radi vám v IKEA ukážu, ako sa zaobísť aj bez neho. Svojich blízkych tak potešíte nielen samotným darčekom, ale aj originálnym obalom.

ikea ine balenie

Zdroj: ikea.com/sk

Stačí si už len sadnúť

Vyvrcholením vianočných príprav je prestieranie štedrovečerného stola. IKEA pre vás pripravila zopár jednoduchých tipov, ako ho zladiť do najmenšieho detailu. Nakoniec stačí už len zapáliť sviečky a zaželať si dobrú chuť! Nakúpiť môžete tiež výnimočné potraviny v švédskom obchodíku špeciálne z Vianočnej kolekcie VINTERSAGA.

ikea stolovanie

Zdroj: ikea.com/sk

Ešte zažať svetielka

Na navodenie čarovnej vianočnej atmosféry často stačí zopár dekorácií alebo svetielok. A ak vám chýba inšpirácia, môžete napríklad skúsiť vyzdobiť si kuchynský vozík. Tvorivosti sa medze nekladú – najmä cez Vianoce!

Ešte nemáte vianočný stromček?

Od 2. decembra si budete môcť v obchodnom dome IKEA kúpiť vianočný stromček za 19,99 €. Stromčeky predávame pred obchodným domom každý deň vrátane nedele. Členovia klubu IKEA Family pri kúpe stromčeka dostanú darčekovú kartu v hodnote 10 €, ktorú môžu využiť pri svojom najbližšom nákupe od 2. januára do 31. marca 2022. Aby sa stromčeky ušli čo najväčšiemu počtu ľudí, na jeden nákup je možné vziať si maximálne 10 stromčekov.

ikea stromcek

Zdroj: ikea.com/sk

 

Napíšte komentár