29. 03. 2024 Miroslav 18°C Oblačno

Kam s deťmi v Prešove a okolí, keď je sychravo

Autor: Zuzka
Adresa:Prešov Telefón:- www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Kam s detmi v Presove a blizkom okoli ked prsi. 2

Vonku je zlé počasie a vy neviete, kam s deťmi? Prinášame vám naše zaručené tipy na strávenie času s deťmi v nepriaznivom počasí v rámci Prešova a okolia, kde sa určite nudiť nebudete 


RELAX PARK KOŠARISKÁ - JEDINEČNÉ RODINNÉ CENTRUM

Dovolenky 2

Zdroj: Relax park Košariská

 

Rodinné centrum Relax Park Košariská v Dulovej Vsi pri Prešove ponúka relax a oddych pre rodičov a bohaté vyžitie pre deti. Počas sychravého počasia sa detičky vyšantia v detskej herničke a počas zimy na našom klzisku v exteriéri. Rodičia si zatiaľ môžu vychutnávať kavičku či iný typ občerstvenia.
Sme DOG FRIENDLY  prevádzka a vítame aj 4-nohých zákazníkov.

Viac informácií >>


ESCAPE ROOM PREŠOV - PANIQ

dracula unikova hra presov

Zdroj: escaperoom.presov.sk

Paniq room v Prešove preverí Vaše logické myslenie a tímového ducha! Dokážete sa prelúskať hlavolamami a dostať sa z tajomnej miestnosti v časovom limite?   Vašim najväčším úhlavným nepriateľov bude už spomínaný čas. Na vyslobodenie a vyriešenie všetkých neľahkých hlavolamov máte iba 60 poprípade 70 minút!  Míňajúcim sa časom sa vo vašich žilách rozprúdi adrenalín, ktorý sa bude neustále zvyšovať. Hru môže hrať 2-5 hráčov. Nezáleží na pohlaví, veku či výzore. Väzňom v escape room sa môže stať ktokoľvek. V prípade, že sa do únikovej izby chcú zapojiť aj deti mladšie ako 14 rokov, je potrebná prítomnosť dospelej osoby.  Krásou celej hry je, že bez spolupráce a komunikácie je viac ako pravdepodobné, že ostanete uväznení.  


SOĽNÁ JASKYŇA V PREŠOVE 

5248388 4b5e5b

Soľná jaskyňa je miesto s rozprávkovým interiérom a blahodarným pôsobením na telo a dušu človeka. Nezvyčajná atmosféra tejto jaskyne navráti človeku zdravie, vitalitu a dobrú náladu. Nájdete ju priamo v centre Prešova. Je to umelo vytvorená jaskyňa, použitá je soľ z Mŕtveho a Červeného mora, z himalájskych ložísk a z poľských soľných baní. V jaskyni vzniká intenzívna mikroklíma, ktorá je porovnateľná s klímou v prímorskej oblasti. Obsahuje vysokú koncentráciu mikročastíc soli s obsahom jódu, brómu, draslíka, horčíka, vápnika, železa a ďalších prvkov. Jaskyňa je akusticky dokonale izolovaná, liečebné pobyty sú sprevádzané relaxačnou hudbou špeciálnym osvetlením, ktoré využívajú  princípy muzikoterapie a  kolorterapie. Pre deti sú nachystané hračky, formičky,bagre, s ktorými sa za sprievodu relaxačnej hudby alebo prerozprávaných rozprávok zabávajú. 
Veríme, že každý, kto ju raz navštívi, bude sa do nej rád vracať.

Viac informácií >>


HVEZDÁREŇ A PLANETÁRIUM V PREŠOVE 

82631227 2757768824269223 3625630654764417024 n

Zdroj: astropresov.sk

Hvezdáreň a planetárium v Prešove úspešne napomáha k popularizácii astronómie, prispieva k štúdiu a pochopeniu vesmíru okolo nás.
Program planetária je adresovaný žiakom a pedagógom všetkých stupňov škôl, deťom predškolského veku aj širokej verejnosti. Pre školské skupiny sa pripravujú náučno-populárne audiovizuálne programy pod umelou hviezdnou oblohou planetária .Pre deti predškolského veku sú určené astronomické rozprávky. Medzi dospelými a mládežou sú obľúbené hudobné programy v planetáriu, či už s vážnou alebo populárnou hudbou.

Viac informácií >>

KINO CINEMAX V OC MAX PREŠOV a NOVUM PREŠOV

822D6743

Zdroj: Cinemax

Ani počasie nemôže zabrániť novým filmovým zážitkom! Detské kiná a rozprávky sú skoro denne na programe a deti si určite kino zamilujú. Ak hľadáte tip na rozprávku, pozrite si aktuálne premietané rozprávky a filmy pre deti >>

Viac informácií >>

BÁBKOVÉ DIVADLO BABADLO 

M 005 1 1024x683

Zdroj: Babadlo Prešov

Bábkove divadlo Babadlo je tu pre deti každý víkend. Je jediným divadlom svojho druhu v celom Prešovskom kraji. Svojou tvorbou sa zameriava predovšetkým na detského diváka.

Viac informácií >>

Divadlá

Interiérové ihriská 

  • Interiérové ihrisko Safari park v Prešove

  • Laser Game 
  • Detský kútik Danys 
  • Brumik na 2ke - kaviareň s detským interiérovým ihriskom

Múzeá

 

  • Solivar v Prešove - je národná kultúrna pamiatka, kde sa deti zoznámia s procesom ťažby a výroby soli. Nachádza sa tu aj soľná jaskyňa, ktorá napomáha pri liečení rôznych chôrob.
  • Tripolitana - je pôvodné krajské múzeum v Prešove dnes Rákociho palác. Nájdete tu 5 expozícií, ktoré sa venujú ľudovej kultúre, numizmatike, zbraniam, neživej prírode, opálu a deti azda najviac ocenia zbierku hasičskej techniky.
  • Múzeum rusínskej kultúry - zhromažďuje, ochraňuje,  spracováva a sprístupňuje verejnosti o hmotnej a duchovnej existencii a aktivitách rusínskeho obyvateľstva.

 

 

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Katka 02.01.2022, 23:38

    Cinemax v Prešove - palec hore

  • Nika 30.12.2021, 16:45

    Soľna jaskyňa v PO , vhodná aj na výlet s deťmi ..

  • Hanka 27.12.2021, 14:51

    Paniq room v PO je skvelý zážitok pre každého

  • Vik Vik 22.12.2021, 22:08

    Soľna Jaskyňa v Prešove :
    plusy : cena , otvaracie hodiny
    minusy : stav

  • Vik Vik 22.12.2021, 22:07

    Hodnotim kladne a odporucam

  • Paulína 13.12.2021, 09:00

    Určite odporúčam planetárium :)
    Program pre deti majú skoro každý deň a je to fakt zážitok.

  • Nika 05.12.2021, 22:58

    Keďže mám rusínskych predkov, tak som navštívila múzeum. Veľmi ma očarilo a dozvedela som sa kvantum nových veci o mojej kultúre a predkoch.

  • Lau 28.11.2021, 21:33

    Kino Cinemax, odporúčam . Čisto a cenovo dostupné.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár