19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Letný oddych vo Wellness Hoteli Patince****

Autor: Claudinka
Termín: 01.09.2021 a ďalšie Mesto:Patince Zdroj:stránka organizátora
WHP Bazeny

Zdroj: Wellness Hotel Patince****

Zažite komfort family friendly Wellness Hotela Patince**** počas letných horúcich dní. V Patinciach si pre Vás aj tento rok pripravili skvelé novinky pre deti aj dospelých!

V hoteli Vás čaká vnútorný bazénový svet s termálnou vodou, sauny, wellness & spa procedúry. Hostia majú počas letnej sezóny neobmedzený vstup až do 10 vnútorných a vonkajších bazénov a na 4 tobogany.

Hotel sa nachádza v krásnom prostredí Podunajskej roviny blízko Dunaja. V tesnej blízkosti hotela nájdete aj Podunajskú časť Dunajskej cyklotrasy. Takáto cyklotúra je svojou náročnosťou vhodná aj pre deti a starších ľudí. V hoteli si môžete zapožičať bicykle a pozrieť si krásy okolitej prírody.

WHP Trampolina

Zdroj: Wellness Hotel Patince****

Okrem cykloturistiky si pre hostí pripravili obľúbené aktivity ako sú petanque, beach volejbal, plážový futbal, vodné bicykle, stolný tenis, minigolf a tenis.

Neodmysliteľnou súčasťou letného pobytu v Patinciach sú samozrejme vyhliadkové plavby po Dunaji, ktoré ani tento rok nemôžu chýbať. Pravidelné plavby sa konajú každý pondelok, stredu a v sobotu vždy od 14:00 hod.

WHP Preliezky

Zdroj: Wellness Hotel Patince****

V exteriéri sú pre deti prístupné detské ihriská – domček so šmykľavkou, sieťou na šplhanie a malou horolezeckoku stenou, hojdačky, kolotoč, hojdacie zvieratká a veľká 6 miestna detská trampolína.

Počas celého Letného pobytu je pre deti a dospelých pripravený bohatý animačný program s maskotom Flippym na každý deň.

WHP Flippy

Zdroj: Wellness Hotel Patince****

Novinkou v hoteli sú rôzne beauty procedúry vhodné pre tínedžerov od 12 rokov, thajské masáže pre deti od 4 rokov a nezabudli ani na budúce mamičky, ktoré si môžu užiť thajskú gravi masáž.

Taktiež pripravili úplne nový online rezervačný systém, vďaka ktorému si teraz ešte intuitívnejšie a rýchlejšie rezervujete pobyt bez starostí.

Zavítajte do Patiniec a oddýchnite si od starostí bežných dní a doprajte si zaslúžený oddych po náročných mesiacoch.

Napíšte komentár