26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Nedeľný ČIL #3 + burza platní

13.09.2020 Autor: Petula , Foto: FB
Termín: 20.09.2020 Mesto:Nitra Zdroj:stránka organizátora

nedelny

Tretí a zároveň posledný ČIL tejto sezóny prinesie príjemné nedeľné popoludnie na Hideparku, tentokrát bude súčasťou aj obľúbená burza platní a akustický koncert Romana Fabiana.
Pohodovú atmosféru dotvoria miestni DJs Mishela, Mrkva, Fifo. Nebude chýbať drobný trh a chutné jedlo. O zábavu so skvelými hrami sa postarajú Nithrania a otvorená bude aj HideKnižnica.
vstup voľný
___________________________________________________
DIVADLO NA ČILE o 16:00 hod
Nová inscenácia divadla ZkuFraVon, pre deti od 5 rokov. V predstavení uvidíte nielen zázraky, ale aj to, ako vznikol vesmír, ako to, že slnko svieti vždy len na určitú časť planéty, prečo sú niektoré zvieratá len vo vode a iné len na suchu alebo vo vzduchu. Predstavením vás bude sprevádzať samotný stvoriteľ so svojim pomocníkom Gabom. Čo jeden vo svojej nekonečnej dobrote vymyslí, ten druhý z lásky k nemu vyrobí. A tak to ide už od počiatku vekov.
Vstup: 4€
___________________________________________________
V súvislosti s COVID-19 vás žiadame, aby ste dodržiavali všetky aktuálne nariadenia a rešpektovali pokyny uvedené pri vstupe do areálu.
___________________________________________________
Svojou účasťou na podujatí dávate súhlas s použitím fotografií a videa zaznamenaných počas udalosti na reklamné a propagačné účely kultúrneho centra Hidepark

Napíšte komentár