23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

Fairyland International Kindergarten & Nursery

Autor: Fairyland Kindergarten Bratisl, Foto: fairyland.sk
Adresa:Nerudova 19 a Bohúňova 23 Bratislava, Kútska 1 Záhorská Bystrica Telefón:+421911778385 E-mail:Info@fairyland.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Fairyland Kindergarten & Nursery - škôlka a jasle - 3x v Bratislave blízko k Vám pre pokojne detstvo. Medzinárodná škôlka pre deti od 1,5 - 7 rokov.

Medzinárodná Materská Škola a Jasle Fairyland poskytuje kvalitné predškolské vzdelávanie pre deti od 1-6 rokov v billingválnom prostredí. Zamerieva sa na jedinečnosť dieťaťa na báze predškolského programu ISCED 0 a predškolskej osnovy UK podla  veku dieťaťa s prvkami MONTESSORI pedagogiky.

Naša škôlka má za cieľ zlúčenie toho najlepšieho z britského aj slovenského vzdelávacieho programu. Vedieme deti už od útleho veku k trvalému rozvoju v základných oblastiach tak aby plynulo naviazali na výučbu vo vyšších ročníkoch, najmä v predškolskej príprave.

Počas školského roku deti pravidelne navštevujú športové krúžky pod dozorom certifikovaných trénerov. Zimné, letné, celoročné športy ako napríklad plávanie, ktoré je dostupné pre deti mladšie od 2 rokov. Účasť dieťaťa na krúžkoch mimo budovy škôlky je zabezpečené vlastným dopravným prostriedkom - minibusom. 

Door to door service Fairyland - vlastným 7 miestnym autom zabezpečujeme v rámci BA a okolí aj dovoz a odvoz dieťaťa ráno do a poobede zo škôlky domov.

Počas leta organizujeme jazykovo - športové tábory. Tematické tábory sú zamerané rôzne druhy športových disciplín a na jazyky /angličtina, španielčina, nemčina/. 

 

 

Napíšte komentár