18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Denné letné tábory 2022 v Žiline a okolí

Autor: MS, Foto: partneri
Termín: 31.07.2022 a ďalšie Mesto:Žilina Zdroj:stránka organizátora

Tipy na letne denne taboryPrázdniny sú za dverami a ešte stále neviete, ako ich vyplniť deťom tak, aby sa zabavili a našli si nových kamarátov?  Máme pre vás pár tipov na denné tábory v Žiline a okolí, ktoré ponúkajú kvalitný program počas leta. Stačí si len vybrať.


Digitálne denné tábory s Logiscool Žilina

Untitled design

Medzinárodná škola programovania Logiscool prináša do Žiliny širokú ponuku denných táborov na leto 2022.

Pre deti je prirodzené, že používajú počítače, tablety a mobilné telefóny. My im ukážeme, ako ich používať tak, aby sa namiesto pasívneho prijímania obsahu naučili tento obsah aktívne tvoriť.

Tábory prebiehajú dennou formou počas celého leta s rozličnými digitálnymi témami ako tvorba svetov v Minecraft-e alebo Roblox-e, videoprodukcia alebo programovanie vlastných hier. Pre väčšinu táborov nie sú nutné žiadne predchádzajúce skúsenosti s danou témou.

Okrem témy tábora nebude chýbať zábava aj mimo digitálneho sveta a to napr. športové aktivity, exkurzie alebo osvieženie na plavárni.
>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Denný anglický jazykový tábor Gabby.sk | Žilina

Untitled design 1Jazyková škola Gabby, má počas letných prázdnin pre deti pripravených plno hier a zábavy.  V letných detských táboroch nechýbajú ani kvalifikovaní lektori a animátori, s ktorými majú deti o zábavu postarané.

V Anglickej škole spájame výučbu s hrou a tým vytvára vhodné prostredie pre dieťa na zdokonalenie svojich znalostí v anglickom jazyku, či už pre začiatočníkov alebo pokročilých. Výučba v Anglickej škole Gabby funguje na princípe Cambridge metódy, plus Montessori, ktorými sa dokážu deti naučiť po anglicky za oveľa kratší čas. Medzi jednotlivými hodinami sú zahrnuté prestávky, počas ktorých deti dostávajú občerstvenie. Program pre deti je rôznorodý. Ale každý deň ráno sú informovaní od lektorov alebo vedúceho tábora o danom harmonograme. Taktiež majú aj telefónny kontakt pre prípad potreby.

Pre deti sú počas leta pripravené pestré aktivity ako ukážka hasičskej techniky spojená s kúpaním sa v pene, bláznenie sa v Kongu či na bowlingu. O starostlivosti o našu planétu sa postará Krajská knižnica. Správnemu zdravému pohybu nás naučia pohybové aktivity s trénerom boxu. No a ukončenie je v podobe starej klasickej opekačky. Samozrejme podujatia sú upravované podľa počasia. Všetky deti sú u nás vítané a tešíme sa na ne. 
>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Jazykové denné tábory v Žiline a Terchovej

Tabory ZAPonúkame vám jedinečné denné tábory plné zážitkov a dobrodružstiev v Žiline a v Terchovej. Nemusíte riešiť dovolenku, starých rodičov či zatvorenú škôlku, my sa o vaše deti profesionálne postaráme. V našich denných táboroch vaše deti zažijú kopec zábavy. Každý deň na nich čaká zábavná a motivačná výučba angličtiny, pestrý program a množstvo zážitkov.

Denný jazykovo zážitkový tábor Happy Children Camp Terchová  - v prírode, na čerstvom vzduchu. Vaše deti odvezieme aj dovezieme, zážitky, výlety, kvízy, projekty.
Denný jazykovo zážitkový tábor Happy Children Camp Žilina – zábavná a motivačná angličtina, drôtovanie, výlety, kvízy, projekty, kopec aktivít

Vaše deti spoznajú nových kamarátov, uvidia zaujímavé veci a naučia sa každý deň niečo aj do života. Naše jazykovo – zážitkové tábory sú skvelé a deti milujú naše aktivity. Denné tábory ponúkame už 12 rokov, takže máme bohaté skúsenosti. Pozrite si našu ponuku denných táborov alebo nás kontaktujte a my s vami vyberieme ten najvhodnejší denný tábor, ktorý bude najlepšie vyhovovať vašim deťom.
>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Denný tábor - Deti v pohybe 

4

Tretí ročník denných letných táborov DETI V POHYBE je tu! Program sme ušili na mieru tým najmladším “maznákom”, ktorí ešte potrebujú viac pozornosti a trpezlivosti. Konkrétne pre vekovú kategóriu 5-10 rokov (mladšie deti po dohode) sme dali dokopy skvelý tím profi –  lektorov, športových a tanečných trénerov, fyzioterapeutov, výtvarných pedagógov a súčasne výnimočných animátorov. 

Hlavnou náplňou našich celodenných aktivít bude ako ináč POHYB. Budeme sa hýbať premyslene aj bláznivo, pomaly aj rýchlo, budeme sa hýbať spolu a každý zvlášť; a tiež ako mačka v práčke či uvarená špageta ale hlavne, budeme sa hýbať veľa a  ZDRAVO. Naše pohybové aktivity sme rozšírili o tanečno-hudobné radovánky, jumping ale aj hravú detskú fyzioterapiu. K zábavným športovým činnostiam nenápadne prepašujeme edukačnú činnosť a pri situačných hrách a pesničkách si obohatíme slovnú zásobu z angličtiny. A tiež necháme deti naplno rozvinúť svoj talent pri tvorivých výtvarných aktivitách či Foot Art.

Cena: 135 Eur DETI V POHYE
Cena poldenného tábora: 80 Eur
>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Denné tábory so zahraničnými lektormi (ANGLIČTINA & KARATE)

obrazok VIVEUSTábor ponúka deťom celkom iný zážitok z angličtiny. Nie bezduché bifľovanie slovíčok, nie nezrozumiteľná gramatika, ale konečne musia angličtinu prakticky použiť, keď sa chcú porozprávať so zaujímavým človekom. Podľa našich skúseností práve toto mnohé deti naštartuje a začne ich angličtina naozaj baviť.

• malá skupinka detí a jeden lektor

Zábava vyplýva z toho, že lektor sa má čas deťom venovať. Deti sa potom často bavia na banálnych situáciách v cudzom jazyku. Naše tábory sú určené pre pár detí v každom termíne.

• celodenný kontakt s angličtinou

Lektor, ktorý nehovorí po slovensky, je pre deti veľkou výzvou a zábavou zároveň. Po anglicky sa hovorí cez prestávku, pri športe aj na obede. Nemusíte sa ale báť, deti to bez problémov zvládnu. Pomôže im aj slovenská lektorka, ktorá bude v triede prítomná.

• praktická a zábavná angličtina

Hry, šport, divadlo, hudba, interaktívne hry v tom všetkom vieme skryť angličtinu. Deti tak často ani nevedia, ako sa učia nové frázy.

• poobede karate s trénerom

Mimo športových aktivít a hier, ktoré sú vedené v anglickom jazyku si deti užijú každý deň hodinu tréningu karate s trénerom.
>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Denný tábor robotiky a programovania Robotik.sk

obrazokRobotik

Interaktívna učebňa, moderný počítač pre každého, rozšírené sady na stavbu robotov od výmyslu sveta, každodenné výzvy a súboje robotov a k tomu vysokoškolský pedagóg robotiky, ktorý to vie s deťmi. 

|Čo chcete viac pre svoje dieťa? Takýto tábor je totálne neopakovateľný, jedinečný a total cool.
Dajte svojmu dieťaťu nefér výhodu do života! Vdýchnuť život zmäti vodičov, motorov a plastu je obrovská životná inšpirácia, ktorá sa môže premeniť na úspešné živobytie.

Deti zistia, že výsledkom učenia môže byť niečo reálne užitočné a fungujúce. Výučba vedená lektorom s odbornou praxou motivuje k intenzívnemu premýšľaniu pri hľadaní riešenia  problémov, pri  modelovaní a vymýšľaní konštrukcií, testovaní a overovaní správnosti riešení. Tímová práca dáva priestor k rozvoju komunikačných schopností, výmene skúseností, získavaniu vedomostí o senzoroch, riadených výstupoch a inteligentných programovateľných jednotkách.

To všetko + obed v reštaurácii a pitný režim za 149,9 €. Nie je nad čím váhať.
>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Ponuka letných táborov CVČ Žilina

279031603 456200516349643 4566876822396856355 n

>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Denný divadelný tábor Za oponou

278696510 10159851465914812 7501860223550133368 n

Drahí rodičia, fantastický divadelný tábor Za oponou opäť klope na dvere! Konkrétne už jeho 8. ročník, ktorý pre všetkých malých hercov chystá obľúbená nezisková organizácia Za oponou v spolupráci s Bábkovým divadlom Žilina.

Malých – veľkých hercov čaká množstvo rozprávkových a tvorivých hier, bábok i prekvapení… Ako aj žilinskí profesionálni bábkoherci, ktorí ich naučia, ako si vyrobiť bábku či dokonca jej vdýchnuť život!
Okrem tajných divadelných chodieb, ktoré vedú do zákulisia, sa môžu účastníci tábora tešiť na čarovnú divadelnú záhradu, v ktorej budú aj tento rok prebiehať pohybové i tvorivé aktivity, ako napríklad tvorba scenára či čítacie skúšky. A v neposlednom rade na javisko, na ktorom sa vždy v piatok o 16:30 hod. uskutoční slávnostná premiéra rozprávky, ktorú počas tábora vytvoria herci z Bábkového divadla Žilina spolu s deťmi.

Vaše ratolesti môžete prihlásiť od 23. apríla do 24. júna 2022 e-mailom na divadelnytaborzaoponou@gmail.com.
>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora

Napíšte komentár