18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Vítanie leta s POP akadémiou

16.06.2020 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 28.06.2020 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
received 722598588517458

Zdroj: FB POP Akadémia - Pokora Odvaha Pokoj

 # PRESUNUTÉ NA 28.JÚNA#

Krásne zvesti sa šíria rýchlo. Na oslavu prvého letného dňa tohto roku prijali pozvanie od našej #POPakademia úžasná Dúhalka, aby nám spevom spolu s deťmi krásne počasíčko privolala, tanečnice tancujúce vo farbách leta, šéf všetkých ovocinárov a farmárov, aby deťom vitamíny priniesol, či kráľovná a kráľ z kráľovstva večného slnka, horúceho piesku a tropických lesov so svojou družinou bubeníkov. V prvý letný deň 28.júna potrebujeme pomôcť milé #Deti privolať radosť z príchodu leta počas prvej letnej prechádzky uličkami Starého mesta Bratislavy, aby bolo #Leto 2020 #CaroKrasne. Potešíme sa ak deťúrence prídu do sprievodu v kostýmoch ovocia, počasia či farmárikov, a ktoré nám zároveň pomôžu šíriť spolu s našimi krásnymi rozprávkovými bytosťami #Dobro do ľudských srdiečok. #ModrePlysoveVily budú čarovať so svojim modrým prachom a rozdávať vám naše srdiečka #NaModro#SoStastimVsrdci.
Prvý letný deň začíname o 16.00 od altánku na Hviezdoslavovom námestí slávnostným sprievodom, poprechádzame sa uličkami Starého mesta, do ktorých so šťastnými úsmevmi detí prinesieme leto.

Program:

  • 16.00 Slávnostný sprievod (téma kostýmov detí: ovocíčko, počasíčko, farmárik)
  • 16.30 Privítanie kráľovnej a kráľa z kráľovstva večného slnka, horúceho piesku a tropických lesov
  • 17.00 Tanečná show LA DANSA SCHOOL (v podaní detí a dievčat vo veku 5 - 20 rokov:
  • SALSA, MERENGUE, MAMBO, SAMBA, CUMBIA, REGGAETON)
  • 17.30 Koncert Dúhalka
  • 18.30 Bubnovačka - interaktívne bubnovanie s deťmi na exotických hudobných nástrojoch
  • 19.00 Jakub ovocinár rozdáva dobré jablká a #POPakademia má prekvapenie pre všetky deti

Budeme sa veľmi tešiť ako znovu raz uvidíme aj vaše detičky na našom programe a veríme tomu, že sa znovu spolu s nami zabavia. Akcia #VitanieLeta je verejná, bezplatná a pre každé dieťatko v slávnostnom sprievode v maskách máme aj prekvapenie.

Ale to o čo by sme vás chceli milí rodičia alebo pani učiteľky v školách alebo v škôlkach poprosiť, je výroba darčeka pre našu úžasnú Dúhalku ktorá prijala naše pozvanie a privíta leto v sobotu spolu s nami.
Včera sme sa dozvedeli, že Dúhalka je letné dieťa a presne v prvý letný deň oslavuje narodeniny. Veľmi si vážime, že prijala v takto pre ňu dôležitý deň pozvanie, a chce ho stráviť aj s nami a so svojimi MINI fanúšikmi.

Určite máte doma aj vy #Deti, ktoré šíria #Dobro, ktoré keď #DasDostanes späť. Pomôžte nám do darčekovej veľkej škatuli vyzbierať v sobotu čo najviac obrázkov #Duhy, ktorými prekvapíme najskôr oslávenkyňu a následne nimi potešíme starkých v domovoch dôchodcov. Myslím, že k tomu ani nemusím viac písať. Akurát len, že všetky obrázky nafotíme a zverejníme u nás na FB POP Akadémia – Pokora Odvaha Pokoj. Ja viem, že vás je veľa úžasných rodičov či učiteľov, ktorí do tejto soboty 20.júna vytvoria spolu s deťmi krásne obrázky dúhy a možno aj s peknými odkazmi pre starkých.
Veľmi sa tešíme ak sa uvidíme pri darčekovej škatuli v sobotu, pod altánkom na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave, počas programu pre deti #VitanieLeta 2020.

#VitanieLeta 2020 je benefičný program pre deti, ktorého cieľom je deťom priblížiť ročné obdobia cez interaktívny program, vďaka ktorému si lepšie zapamätajú poradie ročných období v roku. Aj počas tohto programu je možné podporiť oficiálnu peňažnú zbierku (číslo 000-2019-038340), ktorá je registrovaná Ministerstvom vnútra SR a vykonávaná na celom území SR od 2.12.2019 do 1.12.2020 pre vyčistenie a distribúciu plyšákov z najväčšej zbierky plyšákov #PlysakyPreZazracneDeti a pre tvorbu programov vhodných aj pre deti so špeciálnymi potrebami, formou poslania darcovskej SMS v tvare: DMS (medzera) POP na číslo 877. Cena darcovskej SMS je 2,- EUR. Viac info. na http://www.donorsforum.sk/. #POdPorNaswww.zazracnedeti.sk#Dakujeme

Napíšte komentár