24. 04. 2024 Juraj 15°C Zamračené

Interaktívna konferencia: Pre zdravie ženy

24.02.2020 Autor: Martina Novotná, Foto: akcnezeny.sk
Termín: 07.03.2020 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
pre zdravie zeny KE

Zdroj: akcnezeny.sk

Viete aká je vaša krvná skupina? Absolvovali ste v novom roku preventívnu prehliadku? Bolí vás chrbát, ale vyšetrenie odkladáte, pretože nemáte naňho čas? 
“Žijeme v rýchlej dobe a našim lekárom je často “doktor google”. Každý by mal začať sám od seba a skvelým začiatkom môže byť návšteva celodennej konferencie zameranej na ženské zdravie - PRE ZDRAVIE ŽENY , už 7. marca 2020 v Bratislave.  

Účastničky sa dozvedia množstvo užitočných informácii o sebe a svojom zdraví. Môžu absolvovať celý rad vyšetrení, testov, zaujímavých prednášok, konzultácii a cvičenia”, povedala zakladateľka portálu Akčné ženy Martina Novotná. Podľa jej slov pôjde tiež o živú diskusiu, zdieľanie skúseností a zážitkový deň, ktorý ukončí svojím spevom v malej talkshow skvelá popová speváčka Lea Danis.  

Cieľom podujatia PRE ZDRAVIE ŽENY je motivovať ženy k tomu, aby sa zamerali na prevenciu a konečne mysleli popri všetkých povinnostiach aj na seba a svoje zdravie.

Vypočuť si a porozprávať sa bude možnosť s 20 lekármi a odborníkmi. Popritom súbežne prebehne cvičenie, či relaxácia pomocou zvukovej masáže. V tento deň môžete vrámci vstupenky absolvovať klasické vyšetrenia, ale i rôzne alternatívne prístupy, napríklad vyskúšať si biorezonanciu. Ak by ste sa rozhodli darovať svoju kvapku krvi pre Nemocnicu v Komárne, organizátori venujú každému darcovi vstupenku na event zdarma. Stačí sa vopred prihlásiť prostredníctovm emailu info@akcnezeny.sk . 

“Zdravie je to najdôležitejšie, čo v živote máme. Keď sme zdravé, dokážeme všetko,” dodala Novotná.

Tešíť sa môžete aj na tieto prednášky:

  • Ako sa správne stravovať? Aký je vhodný jedálniček pre mňa?
  • Trápia vás závraty?/Točí sa vám hlava? Problém môže byť stres
  • Tvárová joga prospieva nielen pleti a svalom ale aj vašej duši
  • Ktoré vyšetrenia zmapujú tvoje zdravie s laboratórnou presnosťou?
  • Aký je rozdiel medzi alergiou a intoleranciou?
  • Zvuková masáž ako úľava od bolestí, napätia a novej radosti zo života
  • Čas je život/ Nepodceňujte prvé príznaky, môžu vám zachrániť život
  • Ako sa udržať fit pomocou najprirodzenejšieho pohybu (nordic walking)
  • prečo sa nám pocit šťastia darí dosahovať ťažšie ako našim predkom? Aké sú najčastejšie duševné poruchy a kedy nastal čas na psychoterapeuta?
  • Najčastejšie chyby žien pri chudnutí
  • Ako sa dá s reumou krásne žiť? 

Cvičenie počas dňa určené pre ženy
Počas celého dňa môžete absolvovať celý rad cvičení od ranného pilatesu cez kruhový tréning až po špeciálne cvičenie určené pre ženy. V prípade záujmu o cvičenie si nezabudnite so sebou zobrať športové oblečenie a podložku na cvičenie.  

Absolvovať môžete vyšetrenie problémových znamienok, šedého zákalu, plochej nohy a mnohých ďalších. Konzultovať na mieste svoj problém môžete s ortopédom, psychológom, gynekológom, ORL a ďalšími. Základné merania tlaku, množstva tuku v tele, hodnoty cukru v krvi a mnohé ďalšie budú súčasťou dňa zameraného na vaše zdravie.  

Celý program ako aj postupne doplnené informácie o odborníkoch nájdete na stránkach. Lístky je potrebné kupovať si vopred. 

KEDY: 7. marca 2020
KDE: Park Inn by Radisson Danube Bratislava, Rybné námestie 1, 811 02 Bratislava

 

Napíšte komentár