26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Detské oslavy v Motoline

Autor: Petula , Foto: Motolino
Adresa:Potravinárska 6, Nitra – Čermáň Telefón:0905 552 115 E-mail:motolino@motolino.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

V tomto článku sme Vám predstavili detské centrum a kaviareň Motolino. Ak tento raj pre deti a rodičov už poznáte, mali by ste spozornieť aj tak pretože to, v čom je Motolino  široko ďaleko výnimočné, sú detské súkromné oslavy.

A vlastne nielen detské, ale akékoľvek, pri ktorých chcete deťom dopriať zábavný program, hosťom kvalitný servis a oslávencovi nezabudnuteľný zážitok. Dlhoročné skúsenosti , individuálny prístup ku každému hosťovi a široké možnosti je práve to, čo robí z Motolina jednotku v detských oslavách. Každá oslava je jedinečná nakoľko už len jej tematické prevedenie prispôsobujeme požiadavkám klienta (babyshowers, motívy rôznych rozprávok, oslava prvého roka, spojené oslavy, výročia a iné).

Screenshot 2020 01 29 Oslavy Motolino Rodinne a detske centrum Nitra

Zdroj: Motolino

Poďme si teda priblížiť, ako taká organizácia oslavy v Motoline funguje. „Každý z našich zákazníkov má o oslave inú predstavu ktorej sa snažíme najprv porozumieť. Keď jej porozumieme, môžeme sa o všetko postarať my a splniť tak konkrétnu predstavu.“ Hovorí majiteľka Motolina. „Požiadavky i predstavy každého zákazníka sa líšia. Niekto chce pre oslávenca pozvať len pár spolužiakov zo školy a posedieť si pri káve, iní si u nás urobia krstiny a pozvú celú rodinku.“.

V Motoline sú na oslavy naozaj široké možnosti. Dá sa urobiť oslava za pár desiatok eur, ale na svoje si prídu aj tí najnáročnejší. Motolino má neobmedzené možnosti a okrem uzavretia priestorov ponúka aj služby profesionálneho fotografa, kúzelníka, maľovania na tvár, animátorov, či maskotov v životnej veľkosti. Rovnako čo sa jedla týka, Motolino má široké spektrum spoluprác a vie zabezpečiť občerstvenie podľa preferencií každého klienta, čo samozrejme nieje podmienkou a dá sa priniesť či zabezpečiť si vlastné jedlo či pečivko.  Možností je neúrekom, stačí sa informovať priamo na prevádzke alebo telefonicky 0905 552 115.

Mapa: N 48° 17′ 39″ E 18° 4′ 31″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár