24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Tipy na letné pobytové tábory

Autor: Annie, Foto: uvedené
Termín: 30.07.2020 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

taborypobytHľadáte ten správny tábor pre vaše deti? Obľubujú zábavu či turistiku? Alebo sú kreatívne a radšej tvoria? Pripravili sme pre vás výber táborov, ktoré stoja za to, určite si vyberiete.


Detský letný tábor Smajlovo

OZ Smajlovo - detský tábor v horskom prostredí vo Fačkovskom sedle

Letné tábory SMAJLOVO pre chlapcov a dievčatá na mieste, kde je ešte stále čistý vzduch - v horskom prostredí vo Fačkovskom sedle. Pre deti je pripravené kvalitné hotelové ubytovanie v horskom hoteli Kľak s výbornou stravou, skvelé zážitky, veľa nových kamarátov a profesionálny tím. Doprava zabezpečená spoločným autobusom.

Animátorky a animátori majú pripravený pestrý program - tímové súťaže, športovanie, kreatívne činnosti, keramika, výlet do Rajeckých Teplíc na kúpalisko, zvieratká, večerný zábavný program, táborák, diskotéka. Jednu noc si vyskúšame (ak bude vhodné počasie), aké je to spať pod stanom. Tábor sa nachádza 800 m .n.m., deťom pobyt v tomto zdravom horskom prostredí prospeje.

Viac na >> www.smajlovo.sk 

SMAJLOVO

Zdroj: smajlovo.sk


Tábory v zahraničí a jazykové pobyty pre deti od 13 rokov


CK Úsmev ponúka detské letné tábory na Slovensku a v zahraničí už viac ako 25 rokov. Naše tábory to nie sú len niekoľko dní strávených bez rodičov ale sú to dni plné bohatého programu. Letné tábory so širokým zameraním -  jazykové, športové, umelecké, vojenské, počítačové, dobrodružné, tábory so zvieratkami, rybársky tábor, atď. U nás si vyberie skutočne každý.

Veľkú časť ponuky tvoria zahraničné tábory, hlavne tábory pri mori. Našou špecialitou sú zájazdy pre mládež od 18 rokov a jazykový pobyt pre deti v Anglicku. Deti a mládež si s nami môžu oddýchnuť pri mori v tábore v Chorvátsku, Bulharsku či Taliansku, kde je to skôr o odpočinku ako o hrách na lúke a v lese.  Klenotom našej ponuky je 16-dňový jazykový pobyt v Anglicku pre deti od 13 rokov, s každodennou výučbou v škole a priam preplneným poznávacím program popoludní. Bonusom je ubytovanie v rodinách, naši sprievodcovia a takmer neobmedzený kontakt rodičov s deťmi. Takúto ponuku inde ako v CK Úsmev nenájdete.

Viac na >> www.ckusmev.sk

usmev

Zdroj: ckusmev.sk

 

 


Bláznivé prázdniny s CK BOMBOVO

Detská cestovná kancelária, ktorá rozumie deťom

 


Aktuálne je Bombovo, cestovnou kanceláriou, s najširšou ponukou domácich letných táborov. O tom, že sú naše tábory nápadité a premyslené do posledných detailov sved
čí aj podrobný popis, ktorý nájdete na webe. U nás si nájde miesto naozaj každé dieťa od 5 do 17 rokov. Či už je to malý športovec, umelec alebo má radšej mix aktivít z každého rožku trošku.

Medzi novinky tohto leta patria tábor
Ja, Superhrdina, ktorý je inšpirovaný populárnymi marvelovskými komiksami. V tábore Animáky pre detváky sa decká každý deň ocitnú v inom animovanom filme. Máme niečo aj pre hráčov počitačových hier - tábor Ready player one prenesie hru do reality. Ku obľúbenej klasike patria tábory s tematikou Harryho Pottera - Expelliarmus a Riddikulus, tábor pre teenagerov - Fest animátorfest, koníčkový tábor Western koníčky a koniny alebo staré dobré Bomboviny Lômoviny.

 

Viac na >> www.bombovo.sk

 

bombovo

Zdroj: bombovo.sk

                                                                                                                 

 

Detská golfová škola a tábor

Golfový rezort Black Stork - Veľká Lomnica

Veľká Lomnica Doprajte deťom objaviť čaro golfu počas letných prázdnin vo Vysokých Tatrách.
Pre juniorov od 6 do 16 rokov sme pripravili už trinásty ročník letných táborov s výukou golfovej hry pod vedením profesionálnych golfových trénerov 3-5 hodín denne!
V tábore uvítame od úplných začiatočníkov bez vlastného golfového vybavenia aj pokročilých hráčov, ktorí si chcú zlepšiť svoju hru golfu v skupinách od 5 po maximálne 8 juniorov. 

Začiatočníci môžu v posledný deň absolvovať skúšku a získať tak certifikát Zelenej karty platný po celom svete. Pre juniorov je samozrejme pripravený aj negolfový program, ako lekcie detskej jógy, aquafittness v bazéne hotela International, návšteva kontaktnej zoo a Dobrej hračky v Tatranskej Lomnici,  kúpanie vo wellness centre, Tricklandie, hra footgolfu, opekačka a množstvo oddychových aj vzdelávacích aktivít.
Vybrať si môžete z dvoch typov: Denná golfová škola alebo Golfový tábor

Viac na >> golftatry.sk

folfova skola

Zdroj: golftatry.sk


Letné tábory s Klokanom

Fantastické letné zážitky pre všetky deti od 7 do 18 rokov

Nezáleží, či ťa baví moderná technika, YouTube, klasické letné blbnutie spojené so zábavnými súťažami, alebo namakaný adrenalínový airsoft. Samozrejme, všetko spolu s našimi skúsenými animátormi.

Ak sa nevieš rozhodnúť, ktorý tábor je pre teba ten pravý, ponúkame ti rýchleho sprievodcu:

Pohoda – Jahoda je tábor nie len pre teenagerov, tento rok v štýle retro. YouTube – môj život - tábor pre budúcich YouTuberov, kde sa stretneš s Tvojimi obľúbenými youtubermi a naučíš sa, ako správne natáčať, strihať a upravovať videá. Akčný airsoftový tábor Légia ti dáva na výber level 1 alebo 2 podľa svojich schopností a v prípade, že stále váhaš, nezúfaj. Tábor Haluzák je naša super novinka, kde si budeš môcť behom týždňa vyskúšať všetko z našej ponuky, aby si mal v budúcnosti jasno, kam ťa tvoje táborové kroky zavedú. Takže príď a zaži leto s Klokanom.

Viac na >> www.piestanskyklokan.com

klokan

Zdroj: piestanskyklokan.com

 

 

Napíšte komentár