25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Kam cez jarné prázdniny?

Autor: Annie, Foto: Stránky jednotlivých zariadení
Termín: 29.02.2020 a ďalšie Mesto:SR + ČR Zdroj:stránka organizátora

82436644 10216119953288282 7784388358666452992 n

Už viete kde strávite s deťmi jarné prázdniny? Pozrite si naše tipy ako a kde si s deťmi užiť prázdniny a naplánujte si svoj pobyt či výlet už teraz.

Hotel Therma****

Dunajská Streda, Trnavský kraj

therma

Zdroj: therma.sk

Dunajská Streda, mesto na juhu Slovenska známe nielen futbalom, ale aj termálnou vodou, krásnou prírodou v jeho okolí a v neposlednom rade aj hotelom Therma. 

Hotel aj tentoraz myslel na prázdninujúce deti a pripravil pre ne šesťdňový prázdninový pobyt nabitý programom. Aby sme na úvod potešili rodičov či starých rodičov, deti do 11 rokov majú pobyt s polpenziou zadarmo! Počas šiestich dní bude pre deti každý deň premietať detské kino niektorú z obľúbených rozprávok. No a keďže ku kinu patria pukance s colou, nebude to inak ani tu. Deti majú počas celého pobytu neobmedzený vstup do detského kútika, do RELAX parku s mini ZOO, ako aj do bazénového sveta. Navyše, jeden celý deň môžete stráviť na termálnom kúpalisku ktoré je od hotela vzdialené cca 5 minút jazdy autom. A aby to nebolo celé len o deťoch, pre dospelákov je každú sobotu organizovaná nočná bazénová párty. 

Nezabudnite, aj na tento pobyt si môžete uplatniť príspevok na rekreáciu od svojho zamestnávateľa.

button rezervuj


Garden hotel & Resort ORAVSKÝ HÁJ

Brezovica, Žilinský kraj

oravsky haj

Zdroj: oravskyhaj.sk

Hľadáte ideálne miesto pre relax s rodinou počas voľných dní? Miesto, kde môžete bezstarostne vypustiť deti? Pripravili sme pre Vás rodinný balíček za zvýhodnenú cenu, ktorý okrem ubytovania a stravy v ORAVSKOM HÁJI zahŕňa aj požičanie bicykla alebo skipasy do nášho skicentra BREZOVICA, ktoré sa nachádza v našom areáli. Rezort ORAVSKÝ HÁJ ponúka skvelé možnosti pre rodiny s deťmi. Na jeseň cyklistika turistika a vonkajší biobazén. V zime krásna lyžovačka a vnútorný wellness. 
Okrem iného ponúkame jazdenie na koníkoch a máme našu farmu plnú zvieratiek, ktoré tiež stoja za návštevu s deťmi. A nielen to... Máme nabitý detský kútik, v ktorom sa nebudú nudiť malé deti, väčšie deti a dokonca ani dospeláci. A navyše...... Máme skvelú kuchyňu, v ktorej všetky suroviny máme z nášho vlastného chovu a z našej záhradky a vieme vyhovieť každým požiadavkám aj pre tých najnáročnejších jedákov. Nepremeškajte šancu stráviť chvíle s rodinou v lone prírody za túto výhodnú cenu.
button rezervuj

Aquapalace Praha

Praha, Česká republika

aquapalace kolaz2

Zdroj: aquapalace.cz

Jar v Aquapalace Praha bude tento rok plná hier. Aquapalace Praha sleduje trendy a ponúka návštevníkom stále niečo nové. Od januára tohto roku otvára novú herňu virtuálnej reality.

Vďaka novovybudovanej hernej zóne priamo v priestoroch Aquapalace Praha si všetci návštevníci môžu vyskúšať tie najlepšie hry virtuálnej reality. Patríte medzi fanúšikmi známej hry Beat Saber, ktorá sa radí medzi špičku na medzinárodnej úrovni hier? Nielen túto hru, ale aj tematické hry z hlbín oceánov vás čakajú v novej herni virtuálnej reality v Aquapalace Praha.

Ponorte sa do hlbín nielen virtuálne. V Coral bazéne si vďaka špeciálnym vodotesným okuliarom novo užijete virtuálnu realitu pod vodou. Šnorchlovať budete nádhernými podvodnými scenériami a pozrite si veľryby či delfíny zblízka. Ak chcete svoj zážitok z virtuálnej reality ešte umocniť, vyskúšajte jazdu na špeciálnom tobogane Magic Tube, kde počas jazdy preletíte napríklad vesmírom alebo kúzelnými vzdušnými zámkami. Herňu virtuálnej reality si rovnako ako tobogány užijú deti aj dospelí. Do Aquapalace Praha môžete vyraziť cez víkend aj vo všedné dni s rodinou, nadšenie budú nielen zarytí milovníci hier, ale aj hraví začiatočníci. 

button rezervuj


Wellness Hotel Patince ****

Patince, Nitriansky kraj

patincejar

Zdroj: wellnesspatince.sk

Ešte stále váhate nad dovolenkou počas jarných prázdnin? Vo Wellness Hoteli Patince **** si ich užijete určite aj vy a aj celá Vaša rodina.

Vaše deti sa do sýtosti vyšantia v zážitkovom krytom bazéne s termálnou vodou, ktorý je najväčší na Slovensku. Teplota vody sa pohybuje v rozmedzí 30-36 ˚C. Nájdete tu veľký relaxačný bazén s vodnými atrakciami, vírivku, sedací bazén a detský bazén s tobogánom. Rodičia si zrelaxujú svoje telo prostredníctvom širokej ponuky masáží, ošetrení tvárí a rúk, telových zábalov a kúpeľov. Pre aktívnejších sú k dispozícií: šípky, bowling, biliard, stolný futbal, stolný tenis, fitnes centru, vo vyhradených časoch power jóga, aqua aerobic, nordic walking so skúsenými inštruktorkami.

O Vaše pohodlie máte postarané v priestranných izbách. V reštaurácii si celá rodina vie pochutiť na kulinárskych špecialitách od našich kuchárov. V lobby bare si zase vychutnáte svoju obľúbenú šálku kávy či pohár vína.

Samozrejmosťou je aj bohatý animačný program pre deti vo vyhradených dňoch, v rámci ktorého sa môžu tešiť na rôzne zaujímavé tvorivé dielničky, maľovanie na tvár, minidisco, bazénové súťaže, stretnutie s maskotom Flippym a podobne.

button rezervuj


Salamandra resort hotel****

Hodruša Hámre, Banskobystrický kraj

Copy of Pobyty vzor

Zdroj: salamandra.sk

Uprostred Štiavnických vrchov, v blízkom dotyku s jedinečnými tajchami nájdete ideálne miesto pre rodiny s deťmi, kotré ponúka zážitky a aktívny relax o akom snívate  - Salamandra**** Resort .

Priamo pri hoteli sa nachádza lyžiarske stredisko s detským vlekom a štvorsedačkovou lanovkou. Súčasťou strediska je aj ski servis, požičovňa športových potrieb a lyžiarska škola. K správnej zime patrí aj korčuľovanie, ktoré si môžete užiť na klzisku s umelým chladením priamo pod zjazdovkou. Korčule vám radi zapožičiame.

Po dobrom a výdatnom korčuľovani či lyžovačke oceníte s deťmi vírivku, či bazén so šmykľavkou, ale aj welness s ponuku detských masáži, pri ktorých sa na chvíľku budú deti cítiť ako „dospeláci ".
Celý hotel je baby friendly a veci ako postieľky, stupienky k umývadlu, vysoké stoličky ku stolu, prebaľovacie podložky, vaničky, nočníky či redukcie na WC, mikrovlnky k zapožičaniu...to všetko je samozrejmosť. Nechýba veľký detský kútik plný hračiek a pestrý animačný program počas  pobytu.
Hotel Salamandra je ako stvorený pre rodiny s deťmi, ktoré si od nás odnesú len tie najkrajšie spomienky.

button rezervuj


Galéria Ilusia

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj

Untitled design 8

Zdroj: ilusia.sk

ILUSIA je fascinujúci svet optických klamov, ktoré podkopú dôveru v Tvoje zmysly. Prečítať si noviny na vrchole mrakodrapu, pohladkať slona, prejsť sa krajinou lega alebo si zatelefonovať na dne bazéna… toto a ešte omnoho viac ponúka ILUSIA. Umenie optických ilúzií a 3D malieb Ti jednoducho vyrazí dych. V galérii ILUSIA nebudeš veriť vlastným očiam. Nič nie je v skutočnosti také, ako to na prvý pohľad vyzerá!

Otvor svoju myseľ zábavným a náučným trikom, po ktorých budeš vnímať realitu inak ako doposiaľ. Naša galéria ponúka zábavu pre deti aj dospelých, a to v každom počasí.

button rezervuj


Villa Betula Resort***

Liptovská Sielnica, Žilinský kraj

Pobyty vzor 1

Zdroj: villabetula.sk

Aj vy premýšľate nad tým, či budú jarné prázdniny na snehu alebo na blate? U nás na tom nezáleží, lebo vo Villa Betula Resort*** je o zábavu postarané vždy. Denne máme pre detičky aj dospelých pripravený snowtubing priamo v našom areáli. Pokiaľ počasie nepraje, alebo sa potrebujete zahriať, tak váš deň vylepší interiérová hala Babyland. Tu sa deti môžu kedykoľvek vyšantiť sami alebo pri aktivitách s našimi animátorkami. Okrem toho si u nás môžete zajazdiť aj na koníkoch - či už v hale alebo pre odvážlivcov ponúkame aj vychádzky do prírody pod dozorom našej šikovnej inštruktorky. Ubytovať sa u nás môžete v rodinnej izbe alebo v niektorom z našich komfortných apartmánov a výbornú stravu počas celého dňa vám radi zabezpečíme v našej reštaurácii.

Navštívte rozprávku, ktorá nikdy nekončí a užite si dokonalú rodinnú dovolenku plnú oddychu, zábavy a krásnych zážitkov na Liptove. Tešíme sa na vás vo Villa Betula Resort***

button rezervuj


Chodník Valaška

Pustevny, Beskydy, Česká republika

stezka

Zdroj: stezkavalaska.cz

Pozývame vás na novú atrakciu zvanú Chodník Valaška, len kúsok od slovenských hraníc. Je umiestnený v zmiešanom lese, ktorý mu dodáva výnimočnosť a jeho jedinečnosťou sú adrenalínové atrakcie - sklenený Skywalk, himalajský lanový závesný chodník a detské trampolíny umiestnené vo vyhliadkovej veži. 

Najvyššie poschodie 22 metrovej vyhliadkovej veže je vo výške 1099 metrov nad morom, a za dobrého počasia je možné dohliadnuť na Jeseníky, či Veľkú Fatru, teda až do okruhu 100 kilometrov. Jedine z nášho chodníka uvidíte do troch krajín, Česka, Poľska a Slovenska. Českým unikátom je najdlhší jednoramenný sklenený Skywalk v Európe, ukončený sklenenou podlahou a skleneným zábradlím. 

button rezervuj

Napíšte komentár