16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Zimná dovolenka s deťmi. Kde si ju naozaj užijete?

Autor: MS, Foto: tmr.sk
Termín: 29.12.2019 a ďalšie Mesto:SR Zdroj:stránka organizátora

Zimna dovolenka s detmi. Kde si ju s detmi naozaj uzijete Zima nám klope na dvere a ak už teraz plánujete svoju zimnú dovolenku s deťmi, prinášame vám pár overených tipov, kde si ju s nimi určite užijete. Či už na lyžiach, v bazéne, pri koníkoch...hlavne, že budete všetci spolu a o zážitky bohatší.

Hotel Grand**** Jasná

Jasná, Nízke Tatry

Untitled design 2

Zdroj: tmrhotels.com

Horská atmosféra, zasnežené vrcholy hôr, kilometre lyžiarskych zjazdoviek a množstvo zimných aktivít priamo v centre najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná, ktoré je ako stvorené na spoločnú dovolenku s vašimi najmenšími. Hotel leží v blízkosti zjazdoviek, kde pre vaše ratolesti máme pripravenú arénu MAXILAND, ktorá ponúka bezpečnú lyžovačku a výučbu so skúsenými inštruktormi.

Po lyžovačke je na hoteli pripravený bohatý animačný program, ktorým vaše deti budú sprevádzať animátorky a náš obľúbený maskot. Kúzlami a mágiou zabaví mladších aj starších divákov profesionálny kúzelník a iluzionista, svoje schopnosti môžu rozvíjať počas kreatívnych workshopov a tvorivých dielní a večer ich čaká Mini disco, zatiaľ čo si vy budete môcť vychutnať večerný drink.

button rezervuj pobyt


Chalets Jasná Collection****

Jasná, Nízke Tatry

Untitled design 3

Zdroj: tmrhotels.com

Túžite po rodinnej dovolenke na horskej chate s hotelovými službami? Chalets Jasná Collection ponúka vo svojom portfóliu chalety zariadené vo francúzskom štýle aj moderné apartmány.

Skutočne dobrá rodinná dovolenka závisí od spokojnosti aj tých najmenších hostí. A keďže nám na komforte a pohodlí všetkých našich klientov záleží, pre rodiny s deťmi sme pripravili benefity ako súčasť nášho chaletového servisu. K dispozícii sú detské postieľky, župany a papučky, detská kozmetika, prebaľovací pult a vaničky na kúpanie, či detské stoličky. Na voľný čas sú k dispozícii rozprávky na DVD alebo LEGO.

Cíťte sa u nás vy aj vaše deti ako doma!

button rezervuj pobyt


Masarykov dvor

Vígľaš, Podpoľanie

masarykkolaz

Zdroj: masarykov-dvor.sk

Podpoľanie – malebný  kraj v srdci Slovenska, so svojou dominantou Poľanou, pod ktorou sa rozprestierajú nádherné lesy, lúky, potoky a  množstvo zveri. Areál Masarykovho dvora bol vybudovaný a ďalej stavia na tradíciách Podpoľania. Pod jednou strechou si môžete zajazdiť na koni, zašportovať, zrelaxovať vo wellness centre. Pre menej skúsenejších dospelých a  deti ponúkame vozenie na koňoch v krytej jazdiarni. Taktiež je k dispozícii jazdecká škola. Skúsenejší jazdci môžu ísť na vychádzku do prírody. Nádhernú prírodu Podpoľania môžete pozorovať aj počas vyhliadkových jázd na našich pohodlných kočoch.

Naše služby poskytujeme pre každého kto chce spoznávať zaujímavosti regiónu Podpoľania či už z konského sedla, zo sedla bicykla, alebo na túrach po okolí – v lete peších, v zime na bežkách. Náš ochotný a vyškolený personál Vám rád poskytne informácie o najzaujímavejších atrakciách okolia. Krásy Podpoľania, v spojení s pohodlným a štýlovým ubytovaním v našom penzióne a tradičnou gastronómiou v našej reštaurácii pre Vás vytvoria ideálne podmienky na relax a aktívny odpočinok. Samozrejme nezabudli sme ani na Vaše ratolesti, pre ktoré je pripravené detské ihrisko a rôzne aktivity.

button rezervuj pobyt


Hilson Jasná - rezort plný zážitkov

Demänová, Liptov

Hilson Jasna sdetmi.com

Zdroj: hilson.sk

Zimná dovolenka s rodinou je parádna, ak sú po ruke lyžiarske svahy pre malých aj veľkých, areál s atrakciami, sánkarský svah, wellness a aquaparky. Presne takýto kokteil zábavy, športu a relaxu si môžete dopriať v apartmánovom rezorte Hilson na úpätí Demänovskej doliny.

Štýlové ubytovanie v rodinných štúdiách a apartmánoch je len na skok od najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná. Priamo pred areálom rezortu je zastávka skibusu, ktorý klientov vyvezie až k lanovkám a zjazdovkám i späť. Navyše na recepcii Hilsonu si ako ubytovaní hostia môžete kúpiť výhodné skipasy so zľavami pre deti aj dospelých.

Ďalšou výhodou tohto strediska je poloha blízko Liptovského Mikuláša a aquaparkov Tatralandia a Bešeňová. V Hilsone nájdete bezplatnú požičovňu sánok a bobov, osvetlený sánkarský svah, horúcu vírivku, fínsku a bylinkovú saunu, tepidárium a ďalšie atrakcie. Vybrať si môžete z pomerne širokej ponuky akciových pobytových balíkov pre rodiny. Napríklad Vianoce na Liptove s wellness programom, Silvestrovský pobyt alebo Lyžovačka v Jasnej za rekreačný poukaz. 3-dňový pobyt s raňajkami a ďalšími bonusmi pre 4-člennú rodinu tu v januári ponúkajú už od 289 €.

button rezervuj pobyt


Privátny Apartmán Mariana***

Nový Smokovec - Vysoké Tatry

apartmanik vizitka winter 01

Zdroj: apartmanik.sk

Dávate prednosť na dovolenke súkromiu a rodinnému zázemiu s vlastným stravovaním? Nie je žiadny problém. Nadštandardne vybavený 2-izbový apartmán v tichom prostredí Vysokých Tatier s výhľadom na Slávkovský a Lomnický štít, medzi zastávkami Nový Smokovec a Sibír Vám ponúka túto možnosť. Ak sa chystáte lyžovať, budete to mať na skok do všetkých okolitých stredísk vrátane lyžiarskych škôl, požičovní lyží a príslušenstva pre deti aj dospelých.  Apartmán je prispôsobený aj na dlhšie pobyty rodín s deťmi alebo partiu priateľov. Kapacita apartmánu je max. 6 osôb.

Medzi vybavenie apartmánu patrí:

  • izba s manželskou posteľou a poschodovou posteľou
  • kuchyňa (TV, chladnička, umývačka riadu, rýchlovarná kanvica, hriankovač, MV rúra, elektrická varná doska, práčka) s rozkladacím dvojlôžkom
  • kúpeľňa s priestranným sprchovacím kútom a WC
  • detská stolička, detská postieľka, spoločenské hry, hračky
  • bezplatné WIFI pripojenie na internet priamo v apartmáne.
  • bezplatná uzamykateľná garáž s možnosťou uloženia lyží, snowboardu, bicyklov.

V objekte sa nachádza 24-hodinová recepcia s výbornou kávou a čokoládou, veľký detský kútik, wellness centrum (vírivá vaňa a detský bazénik, tri sauny: fínska, parná, infra, nová oddychová zóna), posilňovňa, požičovňa bicyklov a odrážadiel, v lete veľká trampolína.  Možnosť uplatnenia rekreačného poukazu u zamestnávateľa.

button rezervuj pobyt

 

 

Napíšte komentár