25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Tatranské hračkobranie

13.05.2019 Autor: Zuzka, Foto: Facebook
Termín: 25.05.2019 Mesto:Dolný Smokovec Čas:9.00 -14.00 hod Zdroj:stránka organizátora
hrackobranie

Zdroj: OZ Tatramatky

Kedy: 25. máj 2019 od 9.00-14.00 hod.
Kde: ZŠ s MŠ Dolný Smokovec 21

Dovoľujeme si Vás pozvať na prvý ročník Tatranského hračkobrania, ktoré aj vďaka finančnému príspevku Mesta Vysoké Tatry a úzkej spolupráci so ZŠ a MŠ Dolný Smokovec, pre Vás pripravilo novovznikajúce občianske združenie TATRAMATKY.

  • Hlavným programom je burza hračiek, kde každá, vopred prihlásená osôbka, môže predávať na ploche veľkosti prinesenej deky použité hračky, športové potreby pre deti, jednoducho všetko pre deti na hru a šport, okrem oblečenia a obuvi.
  • Okrem toho sú pre detičky pripravené rôzne športovo-náučné stanovištia, kde si môžu svojou šikovnosťou nazbierať detské peniažky a v našom tatranskom mini obchodíku ich vymeniť za odmenu, ktorú si sami vyberú.
  • Tešiť sa môžete na jazdu na koňoch, nafukovacie atrakcie pre deti, tanečný workshop a vystúpenie detí zo ZUŠ v Tatranskej Lomnici, maľovanie na tvár ...
  • V  prípade vhodného počasia vyhliadkový výťah teplovzdušným balónom. 

Nebude chýbať občerstvenie. 

Veľmi dôležité je na akciu sa prihlásiť, najlepšie u usporiadateľa emailom. Všetky organizačné pokyny a balíčky vstupného budú k dispozícii, postupne.
Formulár na prihlasovanie: prosim, prihlaste sa kratkym emailom na adrese: nada.hajdova@gmail.com nada.hajdova@gmail.com, 0948473120

Napíšte komentár