19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Levice na bicykli vol.2

27.04.2019 Autor: Petula , Foto: FB
Termín: 19.05.2019 Mesto:Levice Čas: 13:00 – 16:00 hod Zdroj:stránka organizátora

levice

Pohodlne sa posaďte na svoje bicykle a pridajte sa na spoločný cyklovýlet mestom.

O AKÚ UDALOSŤ IDE?

Občianske združenie Festival pohybu už druhýkrát pripravuje podujatie Levice na bicykli! Minulý rok sa nás stretlo 172 jazdcov - ako malých, tak aj veľkých. Podarí sa toto číslo spoločne prekonať?

Opäť vás srdečne pozývame na  cyklo-okruh mestom. Skromnou výzvou je dvojnásobok minuloročnej účasti.

PREČO PROJEKT ORGANIZUJÚ ?

Radi by upozornili na potrebu cyklotrás v meste Levice a ukázali, že o ne rastie záujem. Bicykel či kolobežka sa nájde v každej rodine – cyklotrasy pre bezpečnú jazdu však chýbajú a preto v mnohých domácnostiach dvojkolesové tátoše len zapadajú prachom.

Cyklistov je v meste Levice veľa. Rekreačných, vrcholových či cestných cyklistov amatérov. Chceme tráviť svoj voľný čas na bicykli, cestovať ním do práce alebo chodiť na cyklovýlety.

Oslovila vás táto myšlienka?

Ak áno, tak po nedeľnom obede príďte s celou rodinou na námestie Hrdinov v Leviciach! Stretávame sa o 13.00 a štart máme na pláne o 14.00.
Prví účastníci, ktorí dorazia na námestie, môžu svoj bicykel priamo na mieste dať do rúk profíkom z BIKE CENTRUM LEVICE, ktorí vám spravia základný servis a skontrolujú gumy a brzdy.

Čas a miesto: 28.apríla, 13.00 Námestie hrdinov Levice
ŠTART: od 14.00 Námestie hrdinov, Levice
TRASA: Námestie Šoltésovej, Mlynská, Štúrová, Dopravná, Ku Bratke, Perecká, Mochovská, Ludánska
CIEĽ: Námestie Hrdinov

Podujatie je určené pre každého kto príde na bicykli. elektro bicykli, kolobežke, elektro kolobežke, korčuliach, skateboarde, lehokolo alebo iné kolesové presúvadlo, ktoré nevyužíva benzínový alebo naftový pohon.

Napíšte komentár