18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Otvorenie letnej sezóny v kúpeľoch St. Martins

27.04.2019 Autor: Simona, Foto: stmartins.at
Termín: 01.05.2019 Mesto:Frauenkirchen (AT) Zdroj:stránka organizátora
SummerIsland Aerials 0016

Zdroj: stmartins.at

Aj tento rok sa môžete opäť tešiť a objavovať skvelý relax na letnom ostrove „Summer Island”, ktorý otvárame už 1.mája. Rozprestiera sa priamo na 8-hektárovom jazere s krištáľovo čistou vodou a veľkou lúkou na ležanie. Oddýchnite si na lehátku v tieni a osviežte sa pri plážovom Beach Bare, kde na Vás čakajú chladené ovocné nápoje a regionálne špeciality. Ale najmä si užívajte nekonečný pohľad do prírody Národneho parku Neusiedlersee – Seewinkel.

Jedinečná kombinácia idylického prírodného jazera, vhodného na kúpanie, a exkluzívnej kúpeľnej ponuky – termálnych bazénov so sladkou aj slanou vodou - vytvorila zo St. Martins Therme & Lodge jedinečné útočisko, kde dovolenka kvôli zlému počasiu zaručene nebude pokazená. Pretože, aj keď si slnko sem tam spraví prestávku, tak vtedy sa hostia môžu stiahnuť do termálneho a saunového sveta a vychutnávať si tak rozsiahlu ponuku wellnessových a športových aktivít.

2019 04 29 204409

Zdroj: stmartins.at

Pre deti bude opäť v prevádzke „Výskumníčkin stan“, kde budú môcť pozorovať zvieratá a pod mikroskopom bude možné vidieť aj život v kvapke vody. Detský klub pre malých hostí sa znovu presťahuje na letný ostrov. Aj tu sa popri mnohých zábavách deti hravou formou oboznámia, čo všetko sa dá od prírody naučiť. Letná sezóna u nás potrvá v závislosti od počasia najmenej do septembra. Takže v stredu 1.mája sa o 9tej vidíme v St. Martins!  A tí odvážni z Vás môžu odskúšať už aj vodu v jazere!

2019 04 29 204347

Zdroj: stmartins.at

Napíšte komentár