19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Tárajko a Popletajka - Z rozprávky do rozprávky

22.04.2019 Autor: Petula , Foto: ticketportal.sk
Termín: 29.09.2019 a ďalšie Mesto:Nitra, Nové Zámky, Topoľčany Zdroj:stránka organizátora

orig Tarajko a Popletajka Z ROZPRAVKY eventfactory 20212592831

Tárajko a Popletajka v predstavení Z ROZPRÁVKY DO ROZPRÁVKY

Tárajko a Popletajka spolu s kamarátmi z rozprávok precestujú celý svet, len aby našli začarovanú kamarátku Pandu Vandu.

Predstavenie bude plné zábavných situácii, pesničiek a tancov, ale najmä nových kamarátov z rozprávok, ktoré poznajú všetky deti.

Môžete sa tešiť na stretnutie s Mimóňmi, so Shrekom, princeznou Sofiou, levom Alexom, kráľom Julienom, snehuliakom Olafom, Sidom z Doby Ľadovej a inými rozprávkovými postavičkami.

Čo môžu detičky a rodičia u Tárajka a Popletajky nájsť, vidieť, zažiť?

Píše Popletajka: Detičky s Tárajkom a Popletajkou slovo nuda nepoznajú. Počas divadelného predstavenia spolu tancujeme, spievame pesničky a recitujeme. Počas vystúpenia si s nami môžete zaspievať a zarecitovať. V čom sa odlišujeme od ostatných? Veľké plus sú pre nás rozprávkové postavičky – maskoti, ktorí sú veľmi aktuálni. Zážitok Vám určite ostane vo vašich hlavách a v srdiečkach.

Píše Tárajko: Naše divadelné predstavenia sú unikátne, pretože v nich vystupuje množstvo obľúbených rozprávkových postavičiek v reálnej podobe. Počas predstavenia sa zjavia síce len na chvíľu, zatancujú či zabavia sa s deťmi, ale na konci sú k dispozícií pre všetky detičky. Veľmi radi sa fotíme s detičkami a rodičmi. Do predstavení sme zakomponovali množstvo pyrotechnických efektov (ohne, konfety, lietajúce stuhy, bublinky a podobne) s cieľom zintenzívniť zážitok detí a dospelých. Snažíme sa prinášať ľuďom na Slovensku iný, nový formát interaktívneho a zábavného divadelného predstavenia, ktoré bude baviť rovnako detičky aj rodičov.

Predstavenie je určené pre deti už od 1 roku.
Do 12 mesiacov dieťa zdarma na kolenách rodiča.

Kúpiť lístok

Napíšte komentár