19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Tvorivá nedeľa Veľká noc v Heroes

09.04.2019 Autor: Veronika Šurinová, Foto: Heroes arena
Termín: 14.04.2019 Mesto:Trnava Čas:10.00 - 14.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
velka noc

Zdroj: Heroes

Veľká noc je už za rohom, a tak sme si pripravili hneď niekoľko aktivít - tvorivé dielne pre veľkých aj malých. Pozývame Vás, pod vedením šikovných ručičiek Milana a Veroniky vyrobiť si vlastný prútený šibák, naučíme vás ako sa zdobia nádherné kraslice pomocou vosku a pre šikovnejších aj Madeirovú techniku s pani Danielou Durgerovou. Myslíme tiež na menšie detičky, ktoré si s tetou Dankou môžu namaľovať a vyzdobiť vajíčka v tvorivej dielničke, či vyrobiť malú veľkonočnú dekoráciu. A za ich šikovnosť si ich zoberie do parády slečna Baška, ktorá zmaľuje každú vysmiatu tvár.

Príďte si s nami spestriť deň, užiť príjemnú nedeľu, zabaviť sa, naučiť sa novej zručnosti a svoj výrobok si môžte samozrejme zobrať na pamiatku.

Dôležité info!
Vstup voľný, tešíme sa na Vás 14.4 od 10:00 do 14:00 hodiny.
Avšak počet hostí je limitovaný, preto je potrebné si vstup vopred zarezervovať mailom na Heroesarenatrnava@gmail.com aby sme zabezpečili potrebné množstvo materiálu (ak prídete náhodne bez ohlásenej rezervácie, môže sa stať, že sa vám už neujdú miesta, či potrebný materiál).

Ak sa vám bude chcieť, môžte si so sebou priniesť už doma vyrobené výfučky z vajíčok (čisté alebo zafarbené jednou farbou). Na mieste si môžte tiež zakúpiť už hotové zdobené kraslice šikovnej pani Danielky. K dispozícii je bar s nápojmi, dobrou kávičkou a pochutinkami. A pre tých naozaj aktívnych, kto bude mať ešte kopy energie, sa môže zabaviť v našej akčnej Laser aréne, či ponoriť sa do sveta virtuálnej reality.

Toto všetko a omnoho viac nájdete pod jednou strechou Heroes arény v Trnave na Sladovníckej ulici.
Tak šup šup, nezabudni si svoje miesto zarezervovať na Heroesarenatrnava@gmail.com.

IMG 7630

Zdroj: Heroes

Napíšte komentár