19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Susedská burza kníh a 1. karloveský SWAP oblečenia

06.04.2019 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 09.04.2019 Mesto:Bratislava Čas:16.30 - 20.00 Zdroj:stránka organizátora
burza1

Zdroj: FB Tatiana Carova

Zastavte sa po práci v karloveskej knižnici. Čaká na vás jedinečná príležitosť, ako si pokecať so susedmi pri káve a koláčiku, a zároveň si odniesť domov niečo nové do svojho šatníka alebo knižnice. Pripravujeme pre vás už našu tradičnú Susedskú burzu kníh, kde si budete môcť so susedmi predať alebo vymeniť knihy za priateľské ceny, a taktiež aj prvý karloveský SWAP oblečenia.

Poznáte ten dobrý knižno-burzový pocit, keď sa mrvíte v halde kníh a nájdete tam nejaký poklad? Možno knihu, ktorú ste čítali v detstve a chcete, aby ju mali šancu čítať aj vaše deti. Alebo klasiku, o ktorej ste veľa počuli, ale ešte vám neskrížila cestu v správnej chvíli na správnom mieste. Čo ak ten váš poklad je ukrytý niekde medzi týmito knihami? 


Ako to funguje? V rámci vstupného (2€) si môžete nakúpiť knihy od knižnice alebo iných susedov za symbolické ceny a vziať oblečenie podľa svojho výberu zo SWAPu zadarmo.

Ak máte záujem zapojiť sa do SWAPu oblečenia - stačí len prísť a priniesť so sebou pár kúskov oblečenia, ktoré už nenosíte a radi by ste ho dopriali niekomu inému (maximálne 1 tašku oblečenia v dobrom stave - také, aké by ste posunuli na nosenie kamarátom, vyprané a nepoškodené). Následne si môžete vybrať pre seba niečo z toho, čo priniesli ostatní.

Ak máte záujem predávať svoje knižky, ozvite sa nám na adresu: tatiana.carova@gmail.com.

Napíšte komentár