19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Ružinovský komunitný jarmok

03.04.2019 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 20.06.2019 a ďalšie Mesto:Bratislava Čas:14.00 - 20.00 Zdroj:stránka organizátora
ruzinov

Zdroj: FB Cultus Ružinov

Mestská časť Bratislava - Ružinov a Cultus Ružinov pozývajú všetkých priaznivcom komunitných podujatí na prvú z mnohých Ružinovských jarmokov v Ružinove.

Cieľom Ružinovského komunitného jarmoku je predstaviť lokalitu danej štvrti v Ružinove cez jej obyvateľov, umelcov a predajcov. Obyvatelia susedstva sa stávajú hlavnou zložkou jarmoku a to prostredníctvom aktívneho zapájania sa do programu.

Na jarmoku si každý nájde to svoje. Organizátori vybrali pestrý výber predajcov z Ružinova ktorý si pre vás pripravili domáce šperky, háčkované hračky, eko domáce výrobky a iné. Pre najmenších budú pripravené tanečné vystúpenie a diskotéka s Dancy Shake. Všetky mlsné jazýčky sa môžu tešiť na Street Food Park, v ktorom nájdu jedlá od lokálnych predajcov ako aj domáce zákusky, pečivo a víno. Počas celého podujatia vás bude sprevádzať slovenský raper a producent DJ Rišo zo Žužulety.

Ružinovský komunitný jarmok bude v štandarde zero waste teda život bez odpadu. Pripravené budú recyklačné stanice a kompostovateľný riad. Na jarmoku je zakázané používanie plastových riadov, pohárov a príborov, všetko sa poctivo triedi a kompostuje.

Ružinovský komunitný jarmok sa koná vo štvrtok 20. júna 2019 v Rapošovom parku pri Dome kultúry na Bulharskej ulici, Trnávka.

Napíšte komentár