20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Užite si super leto s deťmi – tipy na rodinnú dovolenku

Autor: Annie, Foto: uvedený
Termín: 30.05.2019 a ďalšie Mesto:Celá SR, Maďarsko Zdroj:stránka organizátora

55632815 10214158378010126 1903328793175523328 o

Plánujete letnú rodinnú dovolenku? Ponúkame vám niekoľko našich tipov na super letnú dovolenku s rodinou, kde si to zaručene všetci užijete. Skvelé pobyty family friendly zariadení na Slovenku a jeden aj u našich susedov - v Maďarsku.

Spolupráca

Letný pobyt v rodinnom rezorte Villa Betula

Liptovská Sielnica, Žilinský kraj

kolaz leto
Penzion Villa Betula

Zdroj: villabetula.sk

Nechajte sa zlákať krásami liptovskej prírody a užite si letnú dovolenku vo Villa Betula. Rodinný rezort s dlhoročnou tradíciou Vám zabezpečí komfort a pohodlie, ktoré k dovolenke neodmysliteľne patria, ale aj zábavu a hry pre vaše deti. Bonusom rozhodne je aj skvelá poloha rezortu na brehu Liptovskej Mary v podhorí Západných Tatier. Je to zároveň skvelý východiskový bod na nenáročnú turistiku do Kvačianskej a Prosieckej doliny alebo na takmer zabudnutý Liptovský hrad.

Priestranný areál rezortu zároveň ponúka všetko, po čom detské srdce túži. Od množstva interiérových atrakcií v detskej hale Babyland až po skákacie hrady, trampolínovú arénu, dráhu so šliapacími kárami vo vonkajšej časti, fontánový raj a vonkajší bazén na osvieženie počas horúcich dní, ale aj zábavný a náučný program s animátorkami. Roztomilé zvieratká žijúce v zvieracej farme potešia deti, rovnako ako aj koníky v Mustang aréne, na ktorých si môže ktokoľvek zajazdiť.

Rodičia ocenia príjemnú kaviareň a reštauráciu s chutným jedlom priamo v areáli, ako aj záhradný altánok ideálny na letné grilovačky.

button rezervuj pobyt


Letné osvieženie v Grand Hoteli Permon****

Podbanské, Prešovský kraj

permonleto
permonleto2l

Zdroj: podbanskeresort.sk

Jednoznačným favoritom pre letnú rodinnú dovolenku je Grand hotel Permon****, vyhľadávaný family hotel, ktorý zaručí pohodové chvíle a zážitky každému členovi a to bez ohľadu na počasie. Čo ponúka Podbanské a hotel? Úžasnú prírodnú scenériu s vôňou sviežeho tatranského vzduchu a detské ihrisko priamo pod majestátnym štítom Kriváňa. Špičkovú požičovňu horských bicyklov vrátane elektrobicyklov i kompletného príslušenstva pre rodinu (prilby, detské sedačky i vozíky za bicykle).

Aj prechádzky tu majú svoje čaro. K „Čarovnej lesnej cestičke“ s vyrezávanými zvieratkami pribudol nový „Chodník sovích strážcov“, ktorý je napojený na bežecký okruh s miernym prevýšením. Počas prázdnin premáva rezortný vláčik Permon EXPRES (pre ubytovaných grátis). A čo v prípade nepriaznivého počasia? Máte skutočne pestré možnosti: bazénový svet so samostatným detským vodným svetom, saunový raj pre dospelých, detský kútik, 3D kino, TEEN zóna s X-Box Kiosk, animačný program, maskoti Permoníci, kolkáreň.

Ani tento rok nechýba v ponuke obľúbený letný pobyt „Letné osvieženie“ s polpenziou a vstupom do unikátneho wellness komplexu, navyše s výhodnými cenami pre deti aj juniorov.

A na záver jeden TIP pre rodičov: pobyt „Permon Dance Camp s Lacim Strikom & SDA“ s prestížnym tanečným táborom pre deti od 6 do 12 rokov. Zatiaľ čo si deti užijú tanečný tábor, rodičia si môžu vychutnať dokonalý oddych.

button rezervuj pobyt


Letný rodinný pobyt v Gothale 

Liptovská osada, Žilinský kraj

gothalleto 3

gothalzwebu

Zdroj: gothal.sk

Rezort je zasadený do nádherného prostredia Liptova na rozhraní Veľkej Fatry a Nízkych Tatier a je vzdialený iba 12 kilometrov od Donovál. Gothal to je najmodernejší vodný svet, wellness s 3 saunami, masáže,  beauty a relax, ako aj športové aktivity. Vzhľadom na množstvo aktivít, ktoré rezort ponúka, je Gothal ako stvorený na aktívne strávenú rodinnú dovolenku. Bez ohľadu na počasie, nuda v Gothale nehrozí.

Rodiny s deťmi môžu v Gothale využiť  novú možnosť získania rekreačného poukazu od svojho zamestnávateľa a užiť si skvelý rodinný pobyt s množstvom aktivít a bonusov v hodnote 500 Eur, za ktorý zaplatia iba 225 Eur! Tento špeciálny pobytový balík pre celú rodinu (2 dospelí + 2 deti) sme vyskladali  tak, aby hosť mohol získať maximálnu výšku príspevku od svojho zamestnávateľa.

 Pre najmenších návštevníkov je pripravený veľkorysý detský kútik s rozlohou viac ako 100 m2 a detský hrad v blízkosti detského bazéna, ukrývajúci v sebe množstvo atrakcií. V areáli rezortu sa nachádzajú 2 detské ihriská – jedno veľké priamo pred reštauráciou Vlnka, kde rodičia majú svoje detičky po celý čas pod dohľadom priamo z letnej terasy reštaurácie, a druhé menšie pred Apartmánovým domom Smrek.

button rezervuj pobyt


Leto v Šport Hoteli Donovaly*** 

Donovaly, Banskobystrický kraj

sporthotel5
 
sporthotel4

Zdroj: hotelsport.sk

Šport Hotel*** je miesto, ako stvorené pre rodiny s deťmi. Hotel na Donovaloch je rokmi známy pohostinným prístupom personálu a priateľskou atmosférou, ponúka kompletne zrekonštruované, moderné a priestorovo ideálne riešené izby pre rodiny ladené do prírodných materiálov. Na deti čaká krásny detský kútik plný hračiek, originálne drevené ihrisko pred hotelom s preliezkami, šmykľavkami, kolotočom, malá farmička so zvieratami a ďalšie skvelé atrakcie. V krásnom wellness so saunovým a bazénovým svetom si prídu na svoje deti aj rodičia.

Počas letných prázdnin si pre vás pripravili skvelý balík pre celú rodinu s bohatým programom. Každú sobotu sa môžete tešiť na letnú grilovačku pod holým nebom spojenú s hudobným programom či veselým predstavením pre najmenších. Toto leto hotel navštívia také detské hviezdy ako Šašo Fifo a Vierka, disko párty Uja Ľuba, Divadielko na hojdačke, Tárajko a Popletajka, Sranda Banda, kúzelník a mnoho ďalších.  Deň si spestríte turistikou alebo výletom do prírody na bicykli ako aj senzačnými atrakciami na Donovaloch pre deti i dospelých. Príďte si užiť nezabudnuteľné leto a dobiť sa energiou.

button rezervuj pobyt


Letný pobyt vo Wellnes Hotel Patince**** 

Patince, Nitriansky kraj

patinceleto2
patinceleto1

Zdroj: wellnesspatince.sk

Zregenerujte svoj organizmus a načerpajte novú energiu vďaka blahodarným účinkom TERMÁLNEJ VODY. V rámci pobytu naši hostia môžu využívať až 10 vnútorných a vonkajších bazénov, 4 tobogany, sauny, procedúry a ďalšie atrakcie. Pre deti máme pripravený detský kútik, nášho maskota Flippyho a animačné programy každý deň.

AJ v tomto roku budeme pokračovať v druhom ročníku FAKULTATÍVNYCH VÝLETOV, ktoré sme odštartovali počas leta 2018 a ktoré mali veľký úspech u našich klientov: 2x týždenne budeme so slovenským sprievodcom organizovať celodenný výlet do Budapešti a 3x do týždňa budú môcť hostia si vychutnať plavbu našou výletnou loďou po Dunaji.

ŠPECIÁLNE VÍKENDY, KTORÉ SÚ SÚČASŤOU LETNÉHO POBYTU:

05. – 07. 07. 2019 – Letný pobyt s narodeninovým víkendom

12. – 14. 07. 2019 – Letný pobyt s kubánskou nocou

29. 08. – 01. 09. 2019 – Rozlúčka s letom s interaktívnou robotickou výstavou

button rezervuj pobyt


Rozprávkové leto v Hoteli Partizán**** 

Tále, Banskobystrický kraj

partizanleto2
partizanleto1

Zdroj: partizan.sk

Prijmite pozvanie do HOTELA PARTIZÁN**** v rekreačnej oblasti Tále na južnej strane Chopku.

Slogan „Hotel v lese, les v hoteli“ vystihuje hotel od A do Z. Budete nadšení rodinnými izbami a novými apartmánmi a mezonetmi. Príjemné teplé tóny, drevo, výhľady, pamäťové matrace, krása v detailoch .. budete sa cítiť výnimočne. Príjemne prekvapí NATURE WELLNESS CENTER (2255 m2) – považované za jedno z najkrajších na Slovensku. Z bazéna sa môžete prejsť slniť na Horskú lúku. Deti majú vlastné priestory FAMILY SAUNAS a pre zamilované páry odporúčajú romantické priestory Privátneho wellness.  Hosťom ponúkajú desiatky aktivít vnútri i vonku. Squash, bowling, tenis, nordic walking, lukostreľba, jazdenie na koni... to je len časť aktivít na zahnanie nudy. Po športe sa si môžete dopriať lahodné špeciality v jednej z reštaurácií: v štýlovej Panorama Restaurant alebo v slovenskej reštaurácii Tálska Bašta.

V kids friendly HOTELI PARTIZÁN**** sa zamerali na originálne animácie s cieľom priblížiť deti k prírode. Prebiehajú v DETSKEJ HERNI, v hotelovom bazéne a v hotelovom parku. Program dopĺňajú o výlety do okolia a zaujímavé podujatia, aby sa zážitky deťom vryli do pamäti. Ak chcete dopriať deťom nezabudnuteľné prázdniny, môžete si vybrať pobyt napríklad počas „Čučoriedkového dňa“ alebo aktívnu dovolenku počas „Fit days“. Program dopĺňajú o turistické a cyklo výlety do okolia. Na pamiatku dostávajú preukazy  s maskotmi Ferdom a Ferduškou. Pre aktívnu dovolenku ponúkajú desiatky aktivít vnútri i vonku. Fitness, squash, bowling, tenis, turistika, nordic walking, cyklistika, jazdenie na koni na hotelovej Ajax farme... to je len časť aktivít, ktorým sa tu môžete venovať. Nezabúdajú na rodičov, ktorí sa môžu slniť na Horskej lúke a relaxovať pri vínku počas tematických večerí s hudbou.

button rezervuj pobyt


Rodinná dovolenka na Liptove v rezorte HILSON

Demänová, Žilinský kraj

Hilsonleto2
Hilsonleto1

Zdroj: ubytovanie-jasna-hilson.sk

Hľadáte miesto, kde môžete deti vypustiť a vy budete spokojne relaxovať? Milujete hory, slnko a vodu? Chcete mať všetko na jednom mieste a k tomu množstvo atrakcií bez príplatkov? Potom si rezervujte dovolenku v najobľúbenejšom rodinnom rezorte na Liptove HILSON s ubytovaním v dizajnových apartmánoch a štúdiách.

Okrem nádherných okolitých hôr, ktoré si budete vychutnávať každý deň, vám ako prvý padne do oka Detský zábavný raj na ploche 8.000 m2. Je hneď vedľa apartmánových domov. Vy si môžete vyložiť nohy a čítať knihu na balkóne alebo na terase a deti sa vyšantia na ihrisku priamo pred Vami. Malí hostia tu nájdu - lezeckú lanovú pyramídu, drevené hrady s preliezačkami a šmykľavkami, balančnú lezeckú  zostavu, trampolíny, hojdačky, zvieraciu farmu, pieskoviská, detský futbal s malými bránami, basketbal na 1 kôš, volejbal, ping-pongové stoly, bedminton, dvojkolesové odrážadlá, lukostreľbu či požičovňu bicyklov.

Ak máte radi spoločné aktivity, v HILSONE si prídete na svoje. Čaká vás wellness zóna s dvomi saunami, vírivkou a tepidáriom, záhradné grily s posedením, zastrešené drevené altánky, opaľovacia terasa so slnečnými lehátkami či hojdacie siete. Zorganizovať si môžete výlet na horských bicykloch.

Z rezortu HILSON na úpätí Demänovskej doliny je všade blízko. V horúcich dňoch potešia okolité jaskyne, ale aj aquaparky Tatralandia a Bešeňová a prírodná pláž pri Liptovskej Mare.
button rezervuj pobyt


Leto v penzióne roka - Wellness penzión*** Strachan Ždiar

Ždiar, Prešovský kraj

strachanleto1
strachanleto

Zdroj: penzionstrachan.sk

Vstúpte do rozprávky, kde si vychutnáte dovolenku a zážitok v jednom. Štýlový rodinný Wellness Penzión*** Strachan v tradičnom goralskom štýle sa nachádza v malebnej obci Ždiar, priamo pod hrebeňom Belianskych Tatier. O jeho kvalitách svedčí aj to, že bol 6-krát po sebe ocenený ako Penzión roka. K dispozícii je ubytovanie v štýlových izbách a v apartmánoch v Strachankove, a taktiež tradičná reštaurácia a wellness, ktoré si užije celá rodina. V tichej lokalite si vychutnáte nádherný výhľad na Belianske Tatry. 

Počas celého leta je pre vás pripravený bohatý program. Sedačkovou lanovkou sa od penziónu vyveziete priamo do detského sveta Strachankovo Family Park, kde sa deti môžu na farmičke so zvieratkami zahrať na malých gazdov. Okolie Ždiaru preskúmate na e-bikoch a detských vozíkoch z požičovňe E-bike Strachan a vedľa penziónu si môžete zahrať Adveture Minigolf. 

Tešíme sa vašu návštevu. Leto vo Wellness penzióne*** Strachan je zábava pre celú rodinu!
button rezervuj pobyt

Dokonalá dovolenka v Maďarsku 

Kúpele Sárvár, Maďarsko

sarvarleto1
sarvarleto3

Zdroj: sarvarfurdo.hu

Sárvár je jedno z najpopulárnejších termálnych kúpalísk v Maďarsku. Zaslúžene sa môže pýšiť titulom “kúpele priateľské k deťom”, čím nemyslíme iba detský bazénik, ale aj veľký výber tobogánov.  V kúpeľoch Sarvár si určite vychutnáte zážitok z kúpania, v lete je naplánované množstvo animačných programov, ako sú vodné súťaže, turnaje, hudobné programy a pirátske dni pre deti.

Vo vonkajšej časti kúpeľov si deti zamilujú zážitkový bazén a nové vodné ihrisko Dračí hrad. Nespočetné množstvo zážitkov a výziev skrýva pirátska loď a vodný hrad. Na štvorprúdovej pretekárskej šmykľavke a ôsmych obrích tobogánoch sa môžete šmýkať dokopy až 1000 metrov! Sárvár kúpele sú dobrou voľbou aj v nečase, pretože v krytej časti máte čo robiť aj keby pršalo.
Pre pohodlie rodín s bábätkom je k dispozícii kuchynka na prípravu detskej stravy, prebaľovací pult, tepidárium a odpočiváreň.

V susedstve kúpeľov na vás čaká lanový park, lezecká stena, lukostreľba či streľba zo vzduchovky. Ku kúpeľom patria aj rôzne ponuky ubytovania: štvorhviezdičkový hotel priamo v areáli, kemping, apartmány a mobilné domy, tak si pohodlne a s neobmedzeným vstupom môžete užívať služby kúpeľov.
 
button rezervuj pobyt

 

Spolupráca

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Kiry 02.05.2019, 13:35

    Ahoj ľudkovia - tí čo ste jazdili s deťmi na bike-och tak aké bicykle by ste doporučili prípadne naopak pre 4 ročné dievčatko ? PLánujeme cyklovýlet po Nízkych Tatrách a vybrať bicykel nám robí dosť problém nakoľko ich je na trhu pomerne dosť

    • SDEŤMI.com 08.05.2019, 22:01

      Pekný deň. Skúste si prečítať aj náš článok na https://www.sdetmi.com/podujatia/detail/47158/co-musite-vediet-pri-kupe-prveho-detskeho-bicykla/ :)

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár